Slash: Πώς έπεισε τον Brian Johnson των AC/DC να συμμετάσχει στο νέο άλμπουμ του

Ο Brian Johnson των AC/DC είναι ένας από τους πολλούς εμβληματικούς καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο νέο άλμπουμ των Slash.

Ο Slash αποκάλυψε πώς κατάφερε να πείσει τον Brian Johnson των AC/DC να συμμετάσχει στο επερχόμενο άλμπουμ του.

Ο κιθαρίστας των Guns N’ Roses θα κυκλοφορήσει το νέο του blues άλμπουμ, «Orgy Of The Damned», στις 17 Μαΐου μέσω της Gibson Records.

Το πρώτο single που κυκλοφόρησε είναι μία διασκευή του «Killing Floor» του Howlin’ Wolf, στην οποία συμμετέχει ο Brian Johnson στα φωνητικά και ο Steven Tyler των Aerosmith στη φυσαρμόνικα.

Διαφήμιση

Μιλώντας στο Audacy’s Check In, ο Slash είπε για τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή με τον AC/DC: «Είχα το τραγούδι και σκεφτόμουν ποιος θα ήταν καταπληκτικός για να το ερμηνεύσει. Και μου ήρθε στο μυαλό ο Brian».

«Τον γνωρίζω αρκετά καλά πια, και έχει απλά αυτή τη φανταστική, τραχιά φωνή. Τον κάλεσα λοιπόν, και αποδείχθηκε πως είναι ένας τεράστιος θαυμαστής του Howlin’ Wolf», αποκάλυψε.

«Μου είπε μάλιστα ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζει κάτι με μία ορχήστρα blues. Μην πείτε ότι το είπε ακριβώς έτσι, αλλά κάτι τέτοιο. Πάντως, ήταν ενθουσιασμένος που θα τραγουδούσε αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι ούτως ή άλλως», πρόσθεσε.

Ο Slash ανέφερε επιπλέον ότι η περίπτωση του Brian Johnson είναι για εκείνον το απόλυτο παράδειγμα μίας επιτυχημένης συνεργασίας με έναν άλλο καλλιτέχνη.

Διαφήμιση

«Και αυτό είναι το κλειδί που ψάχνεις. Όταν παίρνεις τηλέφωνο κάποιον από αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες και έχεις ένα διασκευασμένο κομμάτι που θέλεις να ηχογραφήσετε μαζί, αν θα ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν, πρέπει το τραγούδι να τους μιλάει, να έχει νόημα και γι’ αυτούς, όχι μόνο για εσένα», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Slash: Γιατί συνεργάστηκε με την Demi Lovato στο νέο άλμπουμ του

«Έτσι συνέβη και με τον Brian. Ήταν ενθουσιασμένος: “Ω, τέλειο! Ας το κάνουμε”», πρόσθεσε.

Στο τραγούδι εμφανίζεται επίσης ο Steven Tyler παίζοντας φυσαρμόνικα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του τραγουδιστή των Aerosmith, ο Slash σχολίασε: «Ήρθε στο στούντιο για να παίξει φυσαρμόνικα ή απλά έτυχε να έχει μία φυσαρμόνικα μαζί του. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά του έπαιξα το κομμάτι και του άρεσε πολύ».

«Ήταν κάτι πολύ αυθόρμητο. Ήταν απλά συναρπαστικό εκείνη τη στιγμή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό να αποτυπώνεις, ειδικά στις ημέρες μας, γιατί οι περισσότεροι δεν κάνουν πια δίσκους έτσι», σημείωσε.

Διαφήμιση

«Όλα είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα, επεξεργασμένα, ομογενοποιημένα και κατασκευασμένα, ενώ αυτό ήταν απλά πολύ αυθόρμητο», τόνισε.

Το νέο άλμπουμ «Orgy Of The Damned» του Slash περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Iggy Pop, ο Chris Stapleton, η Demi Lovato, οι Dorothy, ο Paul Rodgers, ο Chris Robinson, οι Tash Neal, η Beth Hart, ο Gary Clark Jr. και ο Billy Gibbons.

Ο Slash πρόκειται επίσης να διασκευάσει αρκετά blues standards όπως το «Crossroad Blues» του Robert Johnson, το «Born Under a Bad Sign» του Albert King, το «Hoochie Coochie Man» του Willie Dixon και πολλά άλλα τραγούδια.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ice Spice παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της «Y2K!»

Η Ice Spice επισφραγίζει την ασταμάτητη άνοδό της με ένα εκρηκτικό άλμπουμ. Η Ice Spice, το φαινόμενο της rap μουσικής...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...