Ο Slogan επιστρέφει με το νέο άλμπουμ «Dragon Season»

Το νέο άλμπουμ του Slogan περιέχει 20 τραγούδια.

Ο Slogan, ένα από τα πιο κλασικά ονόματα της ελληνικής rap σκηνής, επέστρεψε με ολοκαίνουργιο άλμπουμ.

Τέσσερα χρόνια μετά το trendsetting άλμπουμ «Big Chunes», ο Slogan επιστρέφει με νέα ολοκληρωμένη δουλειά: το «Dragon Season» – που υπόσχεται να συναρπάσει τους οπαδούς τους.

Με πάνω από μία δεκαετία στον χώρο της μουσικής, ο Slogan, ανανεωμένος όσο ποτέ μας παρουσιάζει την τέταρτη κατά σειρά ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.

Διαφήμιση

Το «Dragon Season» που κυκλοφορεί από τη Minos Emi, A Universal Music Company, απαρτίζεται από δύο μέρη ενώ περιλαμβάνει 20 συνολικά τραγούδια.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει ως digital singles πέντε από τα τραγούδια «Dragon Season», το «Ta Panta» featuring Raf, το «Clout», το «Thugga», το «So Fresh» και το «I Know U», που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό κατά τη διάρκεια της προηγουμένη χρονιά.

Ο Slogan φημίζεται για τους ευρηματικούς στίχους του και το «Dragon Season» δεν αποτελεί εξαίρεση σε πολλά από τα τραγούδια του.

Τους στίχους σε όλο το «Dragon Season» υπογράφει ο Slogan, ενώ τη μουσική του άλμπουμ επιμελήθηκε επίσης ο ίδιος σε συνεργασία με τον Dj Benz.

Διαφήμιση

Παράλληλα με το άλμπουμ κυκλοφορεί και η επίσημη ταινία μικρού μήκους του «Dragon Season», που γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Mosquito και γεμίζει τις οθόνες μας με την ατμοσφαιρική διάθεση του «Dragon Season».

Η ταινία μικρού μήκους δίνει μία γεύση από τα hot κομμάτια του δίσκου, κρατώντας απαράμιλλο το ενδιαφέρουν του κοινού σε όλα τα πλάνα του.

Slogan - Dragon Season | Short Film

Το «Dragon Season» είναι μία δυναμική επιστροφή από τον Slogan, γεμάτη μελωδίες, στίχους και συναισθήματα.

Το άλμπουμ υπόσχεται να ικανοποιήσει τους θαυμαστές του ράπερ και να κερδίσει νέους ακροατές με την αυθεντικότητα και την καλλιτεχνική αρτιότητά του.

Το «Dragon Season» είναι μία νέα εποχή στην καριέρα του καταξιωμένου ράπερ.

Διαφήμιση

Ο Slogan δείχνει μία πιο ευρεία πτυχή της μουσικής ταυτότητάς του, εξερευνά νέους ήχους και πειραματίζεται με διαφορετικές θεματολογίες.

Αυτό το άλμπουμ μπορεί να θεωρηθεί ως μία εξέλιξη για τον Slogan, ο οποίος διατηρεί παράλληλα τη γνησιότητά του που τον έκανε αγαπητό στο κοινό.

Ο Slogan αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά της ελληνικής rap σκηνής. Το «Dragon Season» με την πρωτοπορία του και την υψηλή παραγωγή του, θέτει ακόμα υψηλότερα στάνταρ.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Taylor Swift: Το «The Tortured Poets Department» είναι το πρώτο άλμπουμ που ξεπερνά τα 300 εκατ. streams στο Spotify σε μία ημέρα

Πρωτοφανή νούμερα σημειώνει το νέο άλμπουμ της Taylor Swift. Η...

Η Χάρις Αλεξίου στα billboards της Times Square στη Νέα Υόρκη

Η Χάρις Αλεξίου είναι η νεότερη πρέσβειρα της Ελλάδας...

Οι NCT Dream δίνουν νότα ανανέωσης στο «Smoothie»

Το γευστικό «Smoothie» των NCT Dream γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό. Οι NCT Dream δίνουν μία νότα ανανέωσης στην τελευταία επιτυχία...

Top Stories