Η SM Entertainment διαψεύδει τις φήμες σεξουαλικού σκανδάλου με μέλη των NCT – Απειλεί με νομικές ενέργειες

Η μετοχή της SM Entertainment σημείωσε μία σύντομη πτώση σχεδόν 10% μετά τις φήμες σχετικά με δύο μέλη των NCT 127.

Η SM Entertainment εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι ο Johnny και ο Haechan των NCT, καθώς και ο Heechul των Super Junior, εμπλέκονται σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα εντός και εκτός Κορέας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, χρήστες διαφορετικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν λεπτομέρειες για τις υποτιθέμενες σεξουαλικές σχέσεις του 29χρονου Johnny και του 23χρονου Haechan με τρεις γυναίκες κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στο Τόκιο τον Μάρτιο.

Όπως σημειώνει το NME, οι φήμες ξεκίνησαν από έναν ιαπωνικό λογαριασμό για τη νυχτερινή ζωή στο X (πρώην Twitter), ο οποίος ανέφερε ότι τα δύο μέλη του boy band NCT της SM Entertainment είχαν σεξουαλικές επαφές με τρεις γυναίκες που εργάζονταν ως hostess σε νυχτερινά κέντρα στο Τόκιο.

Διαφήμιση

Ως αποδεικτικά στοιχεία, ο λογαριασμός παρουσίασε φωτογραφίες των τριών γυναικών να κρατούν τις κάρτες του ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι δύο αστέρες της K-pop και φωτογραφίες από το εσωτερικό των δωματίων που έδειχναν πέντε άτομα να πίνουν αλκοόλ και να καπνίζουν τσιγάρα μαζί.

Επίσης, ο λογαριασμός μοιράστηκε μία θολή φωτογραφία που υποτίθεται ότι δείχνει τον Johnny και τον Haechan να μπαίνουν στο ξενοδοχείο με τρεις γυναίκες, παρά το γεγονός ότι τα πρόσωπά τους δεν αναγνωρίζονται εύκολα.

Ο λογαριασμός μοιράστηκε επίσης τα σχόλια των τριών γυναικών, οι οποίες περιέγραψαν τις εμπειρίες τους με τους τραγουδιστές, καθώς και συνομιλίες μέσω μηνυμάτων σχετικά με τη συνάντησή τους.

Ο Johnny και ο Haechan δεν έχουν σχολιάσει της φήμες, αλλά οι NCT 127 (το boy band των εννέα μελών στο οποίο ανήκουν και οι δύο τραγουδιστές των NCT) πράγματι ταξίδεψαν στην Ιαπωνία για να δώσουν μία συναυλία στις 9 Μαρτίου στο Tokyo Dome.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι NCT επιστρέφουν ως ολοκληρωμένο συγκρότημα με το νέο άλμπουμ «Golden Age»

Οι φήμες διαδόθηκαν σαν αστραπή μεταξύ των θαυμαστών της K-pop και μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου, η τιμή της μετοχής της SM Entertainment είχε πέσει από το υψηλότερο σημείο της ημέρας εκείνης, που ήταν 90.300 γουόν Νότιας Κορέας (65,94 δολάρια ΗΠΑ) στα 82.300 γουόν (60,10 δολάρια)

Ωστόσο, η μετοχή ανέκαμψε στη συνέχεια και ανήλθε στα 85.500 γουόν
(62,44 δολάρια).

Το σκάνδαλο έφτασε ακόμη και στο δελτίο ειδήσεων του KBS, του εθνικού τηλεοπτικού σταθμού της Νότιας Κορέας, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για την πτώση της τιμής της μετοχής της SM Entertainment.

Ο Heechul των Super Junior, ενός παλαιότερου boy band της SM που δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, βρέθηκε επίσης στο κυκεώνα των φήμων αφού κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ιδιωτικές φωτογραφίες του με μία από τις γυναίκες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Σύμφωνα με πολλά blogs που παρακολουθούν τις εξελίξεις, ο 40χρονος Heechul σχολίασε τις φήμες στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με θαυμαστές Dear U.

Διαφήμιση

Ο Heechul αρνήθηκε ότι ήπιε ή έφαγε με οποιονδήποτε από τους νεότερους καλλιτέχνες της SM Entertainment εκτός εργασίας και σημείωσε ότι μιλάει με την εταιρεία για να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap δημοσίευσε μία δήλωση της SM Entertainment που αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη των καλλιτεχνών της στο σκάνδαλο.

Η SM χαρακτήρισε «απόλυτα ψευδείς» τις φήμες και υπογράμμισε ότι «αποτελούν ποινικά αδικήματα που βλάπτουν σοβαρά τη φήμη των καλλιτεχνών», σύμφωνα με το Yonhap.

«Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με πολυάριθμες αναρτήσεις που σχετίζονται με αυτό το θέμα», συνέχισε η εταιρεία.

«Δεν θα παραβλέψουμε τέτοιες εγκληματικές πράξεις και θα κινηθούμε νομικά εναντίον των εμπλεκομένων χωρίς επιείκεια ή διακανονισμό, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους», πρόσθεσε η SM Entertainment.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι NCT Dream δίνουν νότα ανανέωσης στο «Smoothie»
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

John Lydon: Η στιγμή που τον έκανε να μισήσει τον David Bowie για πάντα

Πώς ο John Lydon απέκτησε «απόλυτη αποστροφή» για τον David Bowie. Λίγοι καλλιτέχνες έχουν βρει την εύνοια στα μάτια του...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...