SOFI TUKKER: Με τη Heidi Klum στο music video του νέου single «Spiral»

Οι SOFI TUKKER μας ταξιδεύουν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το νέο single «Spiral».

Οι SOFI TUKKER αποκαλύπτουν το «Spiral», το δεύτερο ακαταμάχητο banger από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο άλμπουμ τους, «BREAD», που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου.

Έχοντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams και πλατινένιους και χρυσούς δίσκους σε πέντε ηπείρους, οι SOFI TUKKER δημιούργησαν την πιο τολμηρή, πρωτοποριακή και συναρπαστική δουλειά τους μέχρι σήμερα.

Το «Spiral» αιχμαλωτίζει αμέσως τον ακροατή με την αναδρομή του στη Eurodance της δεκαετίας του ’90, το riff της κιθάρας, τα σαγηνευτικά φωνητικά και το απολαυστικό music video με τη συμμετοχή της Heidi Klum.

Διαφήμιση

Η Sophie Hawley-Weld εξηγεί ότι το τραγούδι, στιχουργικά, αναφέρεται «στην αποδοχή του τέλους μιας σχέσης, αλλά ακούγεται ελπιδοφόρο, χορευτικό και γεμάτο ενέργεια».

Ο Tucker Halpern προσθέτει: «Πάντα αγαπούσα την dance μουσική των ’90s, των αρχών της δεκαετίας του 2000, το είδος της Eurodance. Κάναμε αυτό το τραγούδι με νοσταλγικό ήχο. Είναι ένα club banger που σε ταξιδεύει πίσω στο 2002 και το βίντεο είναι τέλειο με τη Heidi.»

Το music video για το «Spiral» συνδυάζει τη νοσταλγία από ρομαντικές ταινίες της δεκαετίας του 2000 και τις αναμνήσεις από τις παιδικές διανυκτερεύσεις στα σπίτια των φίλων του.

Το βίντεο ακολουθεί τη Sophie και τη Heidi Klum σε μία νύχτα καθώς αφήνουν πίσω τις παλιές τους σχέσεις, αποτυπώνοντας τη διασκεδαστική και θεραπευτική μαγεία του να περνάς μία βραδιά με την καλύτερη σου φίλη.

Διαφήμιση

Το τραγούδι έχει μία αίσθηση ταυτόχρονα ρετρό και μοντέρνα, με μία διαχρονική αισθητική τόσο στο design όσο και στην κινηματογράφηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι SOFI TUKKER κυκλοφορούν το τολμηρό και άκρως χορευτικό «Throw Some Ass»

Η Heidi Klum σχολιάζει: «Ως μεγάλη θαυμάστρια της μουσικής, λατρεύω την μεταδοτική ενέργεια και τον ήχο των SOFI TUKKER εδώ και αρκετό καιρό».

«Όταν με κάλεσαν να συμμετάσχω στο μουσικό βίντεο του “Spiral”, δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο γιατί ήξερα ότι θα διασκεδάζαμε τόσο πολύ και μάλλον θα χορεύαμε όλη μέρα», συνεχίζει.

«Το τραγούδι είναι μεταδοτικό και διασκεδαστικό, και μου άρεσε να περνάω χρόνο με τη Sophie και τον Tuck, οι οποίοι δεν είναι μόνο ταλαντούχοι και γεμάτοι ιδέες αλλά και πολύ ενδιαφέροντες άνθρωποι. Ακόμα πιο σημαντικό, λατρεύω το ότι αυτό το βίντεο μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι να στηρίζεσαι σε δυνατές φιλίες στις δύσκολες στιγμές», τονίζει.

Οι SOFI TUKKER θα παρουσιάζουν το «Spiral» στον ζωντανό τελικό του «Germany’s Next Top Model» με παρουσιάστρια τη Heidi Klum την Πέμπτη13 Ιουνίου.

Διαφήμιση

Η Sophie προσθέτει: «Η Heidi είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι σαν ένας ανελκυστήρας που σε ανεβάζει στα ουράνια και είναι τόσο καλή σε αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα δεν παίρνει τη ζωή πολύ σοβαρά. Με έκανε να λάμψω πιο πολύ απλά με την παρουσία της».

Η ομάδα πίσω από το music video του «Spiral» αποτελείται από την creative director Kunna Haan, η οποία δούλεψε σε ολόκληρη την καμπάνια του άλμπουμ «BREAD», τη σκηνοθέτρια Aerin Moreno και τον παραγωγό Scheme Engine – που βρίσκονται επίσης πίσω από το «Throw Some Ass» των SOFI TUKKER, το πρώτο single που κυκλοφόρησε από το «BREAD».

Το «Throw Some Ass» έχει ήδη γνωρίσει σημαντική επιτυχία: έφτασε στο Top 20 του Viral Chart του Spotify στις ΗΠΑ και έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι SOFI TUKKER στο Release Athens 2024

Με την κυκλοφορία του, το Euphoriasaid σχολίασε ότι είναι ένα τραγούδι στο οποίο «είναι αδύνατο να αντισταθείς», το Queerty το χαρακτήρισε «μια εκλεκτική πρόταση από ένα ντουέτο που κρατάει τους θαυμαστές σε εγρήγορση» και το FLOOD δήλωσε πως είναι «έτοιμο να γίνει ένας ύμνος» που θα σε κάνει να χορέψεις στον ρυθμό του.

Το ακρωνύμιο του «BREAD», «Be Really Energetic and Dance», συνοψίζει την εμπειρία ολόκληρου του άλμπουμ, προσκαλώντας τους ακροατές στον γεμάτο ευχαρίστηση και καθηλωτικό κόσμο των SOFI TUKKER.

Είναι μία ανάλαφρη αλλά και βαθυστόχαστη πρόσκληση να αφήσεις τους φόβους σου και να απολαύσεις τη ζωή στο έπακρο, μία μεγάλη γουλιά αισιοδοξίας και ένα αντίδοτο στη διάχυτη νοοτροπία της ανεπάρκειας.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Kah-Lo, MC Bola και Channel Tres.

Στο εξώφυλλο του «BREAD», το οποίο φωτογραφήθηκε από τον Rob Woodcox στο Palácio das Laranjeiras, την εκπληκτική κατοικία του Κυβερνήτη του Ρίο ντε Τζανέιρο, η Sophie εμφανίζεται φορώντας ένα φόρεμα φτιαγμένο από ψωμί, σχεδιασμένο από τον Chris Habana.

Οι SOFI TUKKER, οι οποίοι αποτελούνται από τη Sophie Hawley-Weld και τον Tucker Halpern, θα ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο τη μεγαλύτερη headlining περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

Το live show έχει περιγραφεί ως «εκρηκτικό» από το Rolling Stone και «απολαυστικό» από το Entertainment Weekly, και είναι ένα θέαμα γεμάτο ενέργεια

Οι SOFI TUKKER θα συνοδεύσουν επίσης τον J Balvin στις εμφανίσεις του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Σεπτέμβριο και τον Kygo σε μία περιοδεία στην Ευρώπη τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Release Athens 2024 στην Πλατεία Νερού στο πλευρό των Duran Duran.

SOFI TUKKER - Spiral (Official Music Video) - Starring Heidi Klum

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι SOFI TUKKER κυκλοφορούν το τολμηρό και άκρως χορευτικό «Throw Some Ass»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με...

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι aespa ζουν τη ζωή τους στο έπακρο στο video του «Live My Life»

Μία παιχνιδιάρικη ματιά σε μία άλλη πτυχή της γοητείας...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy Perry, μετά τις πρόσφατες ιδιωτικές παρουσιάσεις του έκτου άλμπουμ της,...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...