Ο Sting επιστρέφει στην Αθήνα – Για μία συναυλία στο Ηρώδειο

Ο Sting θα μας υποδεχτεί για ακόμα μία φορά στο Ηρώδειο για μία μαγική και αξέχαστη βραδιά με όλες τις επιτυχίες του.

Ο Sting επιστρέφει στην Αθήνα για μία συναυλία γεμάτη κορυφαίες επιτυχίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου.

Ο Sting, μαζί με μία δυναμική ροκ μπάντα, θα παρουσιάσει μία εκρηκτική συναυλία, ερμηνεύοντας τα πιο αγαπημένα τραγούδια του από τη λαμπρή του καριέρα, τόσο ως μέλος των The Police όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαχρονικές και κλασικές επιτυχίες όπως τα «Fields of Gold», «Roxanne», «Every Breath You Take», «Message in a Bottle», και πολλά άλλα από τα εμβληματικά τραγούδια του.

Διαφήμιση

Οι πρόσφατες συναυλίες του Sting έχουν αποθεωθεί από τους Times στο Ηνωμένο Βασίλειο ως «μαθήματα δεξιοτεχνίας», ενώ ο ίδιος χαρακτηρίστηκε ως «σπουδαίος» από τον Guardian για την υπέροχη pop περσόνα του.

Μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής γεννήθηκε στο Newcastle της Αγγλίας πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 για να σχηματίσει τους The Police μαζί με τους Stewart Copeland και Andy Summers.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο BRIT Awards, και εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2003.

Ως ένας από τους πιο εμβληματικούς σόλο καλλιτέχνες στον κόσμο, ο Sting έχει λάβει άλλα 11 βραβεία Grammy, δύο BRIT Awards, μία Χρυσή Σφαίρα, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, μία υποψηφιότητα για Tony και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ τόσο με τους The Police όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

Διαφήμιση

Έχει ενταχθεί στο Songwriters Hall of Fame και έχει τιμηθεί από το Kennedy Center, καθώς και με επίτιμους τίτλους Διδακτορικών στη Μουσική από το Πανεπιστήμιο Northumbria (1992), το Berklee College of Music (1994), το Πανεπιστήμιο του Newcastle (2006) και το Πανεπιστήμιο Brown (2018).

Ο Sting, με μάνατζερ τον Martin Kierszenbaum και τη Cherrytree Music Company, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 15 ταινίες, διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει γράψει δύο βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του best-seller μυθιστορήματος «Broken Music».

Το 1989, πρωταγωνίστησε στο έργο «Όπερα της Πεντάρας» στο Broadway. Το πιο πρόσφατο θεατρικό του έργο είναι το μιούζικαλ «The Last Ship» που ήταν υποψήφιο για Tony, εμπνευσμένο από τις παιδικές αναμνήσεις του από την κοινότητα των ναυπηγείων στο Wallsend της βορειοανατολικής Αγγλίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Τα πολυδιάστατα βήματα του Sting

Το 2019, ο Sting κυκλοφόρησε το άλμπουμ «My Songs», που περιλαμβάνει σύγχρονες διασκευές των πιο διάσημων επιτυχιών του, ενώ ακολούθησε μία παγκόσμια περιοδεία και μία επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Λας Βέγκας.

Το τελευταίο άλμπουμ του, «The Bridge», παρουσιάζει την πολυπλοκότητα και την ποικιλία της διαδρομής του στη μουσική, αντιπροσωπεύοντας διάφορες φάσεις και στυλ από την ασυναγώνιστη καριέρα του.

Διαφήμιση

Πρόσφατα, ο Sting ανέλαβε την παραγωγή του άλμπουμ «Com Fly Wid Mi» του Shaggy, όπου ο εμβληματικός reggae καλλιτέχνης ερμηνεύει τραγούδια του Frank Sinatra σε ρυθμό reggae και τιμήθηκε με μία υποψηφιότητα για Grammy.

Πέρυσι, ο Sting έγινε μέλος της Ivors Academy – η υψηλότερη τιμή που απονέμεται σε εκείνους που έχουν διαμορφώσει και επαναπροσδιορίσει την τέχνη και την τεχνική της δημιουργίας μουσικής.

Παράλληλα, το κορυφαίο τραγούδι του «Every Breath You Take» ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify, ενώ το music video του έχει συγκεντρώσει επίσης πάνω 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Ένα ακτιβιστής rock star

Η στήριξη του Sting σε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως η Διεθνής Αμνηστία και το Live Aid αντανακλά τον παγκόσμιο αντίκτυπο της τέχνης του.

Μαζί με τη σύζυγό του, Trudie Styler, ο Sting ίδρυσε το Rainforest Fund το 1989 για να προστατεύσει τα τροπικά δάση του κόσμου και τους πληθυσμούς που ζουν εκεί.

Μαζί διοργάνωσαν 19 φιλανθρωπικές συναυλίες για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους ευάλωτους πόρους του πλανήτη μας.

Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, το Rainforest Fund έχει επεκταθεί σε ένα δίκτυο οργανώσεων που λειτουργούν σε περισσότερες από 20 χώρες σε τρεις ηπείρους.

Η special guest στο Ηρώδειο

Στη συναυλία του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, καλεσμένη του Sting θα είναι η Giordana Angi.

Η πολυτάλαντη Giordana Angi, ως τραγουδοποιός, έχει γράψει τραγούδια που έφτασαν στην κορυφή των charts για τους πλατινένιους καλλιτέχνες Tiziano Ferro και Loredana Bertè.

Ως τραγουδίστρια, έχει τραγουδήσει στο διάσημο Φεστιβάλ του San Remo, εμφανίζεται τακτικά στο πιο δημοφιλές τηλεοπτικό show της Ιταλίας, «Amici» και έχει γίνει πλατινένια με τα δικά της άλμπουμ.

Αμέσως μετά το ντουέτο της «J’était pas fair pour le bonheur» με τον Γάλλο σούπερ σταρ Pascal Obispo που ανέβηκε στο Top 10 στη Γαλλία πέρυσι το φθινόπωρο, η Giordana Angi κυκλοφόρησε αγγλόφωνα τραγούδια όπως τα «Take Us Home» και «That’s What Time Does».

Επίσης, κυκλοφόρησε το ιταλόφωνο ντουέτο «Amante» με τον Sting με τον οποίο θα περιοδεύσει ως opening act στην καλοκαιρινή περιοδεία του «Sting 3.0» στην Ευρώπη.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα μας υποδεχτεί για ακόμα μία φορά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου για μία μαγική και αξέχαστη βραδιά με όλες τις επιτυχίες του.

Πληροφορίες

Sting

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Παρασκευή 5 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολης

• Κεντρικά Εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Πλατεία Συντάγματος
This is Athens – Info Point Δήμου Αθηναίων
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 16:00

• Τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00
Τηλ.: 211 800 8181

• Online Booking: www.aefestival.gr

• Ταμείο Ηρωδείου: Η έναρξη της λειτουργίας των εκδοτηρίων αναμένεται σύντομα.
• Ταμείο Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου: Η έναρξη της λειτουργίας των εκδοτηρίων αναμένεται σύντομα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Chris Brown: Μηνύθηκε για 50 εκατ. δολάρια μετά από άγρια επίθεση σε τέσσερις θεατές

Ο Chris Brown και η συνοδεία του κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τέσσερις θεατές μίας συναυλίας του. Ο Chris...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...