Η SZA δεν έχει άλλους στόχους στην καριέρα της: «Τι άλλο να θέλω;»

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα – Η SZA μίλησε για την εκπληκτική πορεία της

Σε ηλικία 34 ετών, η SZA εξομολογείται ότι δεν κάνει άλλα όνειρα για την καριέρα της στη μουσική – επειδή τα έχει εκπληρώσει όλα.

Η SZA μίλησε για την εκπληκτική χρονιά της σε συνέντευξή της με τον Zane Lowe στο Apple Music και τόνισε ότι διακατέχεται από μία βαθιά αίσθηση πληρότητας.

Σε αντίθεση με τις συνήθεις φιλοδοξίες που θα περίμενε κανείς από έναν καλλιτέχνη με το δικό της επίπεδο επιτυχίας, η SZA παραδέχτηκε με τόλμη ότι αισθάνεται ότι δεν έχει άλλους στόχους, αφού έχει ήδη καταφέρει περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί.

Διαφήμιση

«Είμαι σε μία κατάσταση τώρα όπου η επιχειρηματική πλευρά είναι τρομακτική, αλλά στη δημιουργική πλευρά, λέω: “Μπα, δεν έχω άλλους στόχους, οπότε καλύτερα να προσπαθήσω σε αυτό το σημείο”», ανέφερε.

Αφού ο Zane Lowe τη ρώτησε αν έχει επιτύχει όλα όσα ήλπιζε, η SZA δήλωσε ότι στην πραγματικότητα πέτυχε κάθε ορόσημο που οραματιζόταν για τον εαυτό της όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της «Ctrl» το 2017.

«Το κατάφερα αυτό με το “Ctrl”», αποκάλυψε και συνέχισε: «Δεν έχω άλλους στόχους και αυτό ακούγεται τρομερό, αλλά από άποψη καριέρας… Το λέω συνέχεια – κανείς δεν με πιστεύει – αλλά είναι σαν να μην καταλαβαίνεις. Αυτοί είναι οι στόχοι μου».

Η SZA αφιέρωσε επίσης λίγο χρόνο για να απαριθμήσει μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα της σταδιοδρομίας της μέχρι σήμερα.

Διαφήμιση

«Έχω ήδη γίνει πλατινένια – δεν πίστευα ότι θα γινόμουν ποτέ πλατινένια – πούλησα ένα σωρό δίσκους. Γνώρισα τον Stevie Wonder, γνώρισα την Beyoncé και δούλεψα μαζί της, γνώρισα τον Frank Ocean», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η SZA θα βραβευθεί ως Hitmaker της Χρονιάς από το Variety

«Η μαμά μου ήρθε και ο μπαμπάς μου ήρθαν σε όλες αυτές τις ωραίες χώρες για να με δουν να τραγουδάω. Έκανα sold out συναυλίες, κατάφερα να γίνω επικεφαλής ενός φεστιβάλ», συνέχισε.

«Σαν, τι άλλο να θέλω; Είμαι υποψήφια για Grammy. Έχω κερδίσει ένα Grammy. Έχω τελειώσει, για εμένα προσωπικά», υποστήριξε.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τις εμπειρίες της που ξεπέρασαν ακόμη και τα πιο τρελά όνειρά της, η SZA κατέληξε: «Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι πολύ περισσότερο από ό,τι ήθελα, σκέφτηκα, ονειρεύτηκα».

Οι ειλικρινείς αποκαλύψεις της SZA φανερώνουν τη δική της μοναδική οπτική για την επιτυχία, συμπυκνώνοντας μία αίσθηση πληρότητας που ξεπερνά τις συμβατικές προσδοκίες.

Διαφήμιση

Καθώς βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας της, η διαδρομή της αντικατοπτρίζει τη συναρπαστική ιστορία ενός καλλιτέχνη που θέτει και ξεπερνά τους προσωπικούς στόχους του,

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Rosé των BLACKPINK διασκευάζει το «Viva La Vida» των Coldplay για τη σειρά «Pachinko»

Η Rosé παρουσιάζει μία πιο σκοτεινή και ατμοσφαιρική εκδοχή του αγαπημένου τραγουδιού. Η Rosé των BLACKPINK διασκεύασε την επιτυχία «Viva...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...