Η Taylor Swift επιβεβαιώνει το τέλος της περιοδείας της «The Eras Tour»

Το «The Eras Tour» της Taylor Swift είναι ήδη η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών.

Η Taylor Swift επιβεβαίωσε ότι το «The Eras Tour» θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της στο Λίβερπουλ, την 100ή συναυλία της ιστορικής περιοδείας της, η Taylor Swift είπε στο κοινό ότι δεν θα προστεθούν επιπλέον συναυλίες στο «The Eras Tour».

Η περιοδεία αυτή τη στιγμή αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου – λιγότερο από μία εβδομάδα πριν τα 35α γενέθλια της τραγουδίστριας – με μία τελευταία συναυλία στο Βανκούβερ.

Διαφήμιση

«Πολλοί από εσάς ρωτάτε: “Πώς θα γιορτάσεις την 100ή συναυλία;” και για εμένα, ο εορτασμός της 100ής συναυλίας σημαίνει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που παραδέχομαι στον εαυτό μου και ομολογώ ότι αυτή η περιοδεία θα τελειώσει τον Δεκέμβριο, αυτό είναι όλο», είπε η Taylor Swift.

«Και αυτό ακούγεται τόσο μακριά από τώρα, αλλά από την άλλη, νιώθω σαν να παίξαμε μόλις την πρώτη μας συναυλία σε αυτήν την περιοδεία, γιατί κάνατε αυτή την εμπειρία τόσο διασκεδαστική για εμάς», συνέχισε.

Η Taylor Swift παραδέχτηκε ότι την εντυπωσιάζει το γεγονός ότι έφτασε σε τριψήφιο νούμερο συναυλιών 15 μήνες μετά την έναρξη της περιοδείας της.

«Δεν μου φαίνεται πραγματικό στατιστικό, γιατί αυτή ήταν σίγουρα ό,τι πιο εξαντλητικό, ολοκληρωτικό, αλλά και πιο χαρούμενο, πιο ικανοποιητικό, πιο υπέροχο έχει συμβεί στη ζωή μου», ανέφερε.

Διαφήμιση

Η αστέρας της pop σημείωσε ότι μόλις τώρα άρχισε να συνειδητοποιεί ότι πλησιάζει η ολοκλήρωση του «The Eras Tour», παρόλο που της απομένουν έξι μήνες ακόμα.

«Και νομίζω ότι αυτή η περιοδεία έχει γίνει πραγματικά όλη μου η ζωή. Έχει κυριαρχήσει τα πάντα. Νομίζω ότι κάποτε είχα χόμπι, αλλά δεν ξέρω πια ποια ήταν», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Φύλακας ασφαλείας σε συναυλία της Taylor Swift απολύθηκε επειδή ζήτησε από το κοινό να τον βγάλει φωτογραφίες

«Γιατί το μόνο που κάνω όταν δεν είμαι στη σκηνή είναι να κάθομαι σπίτι και να προσπαθώ να σκεφτώ έξυπνους συνδυασμού ακουστικών τραγουδιών και να σκεφτώ τι μπορεί να θέλετε να ακούσετε. Έτσι, όταν δεν είμαι στη σκηνή, ονειρεύομαι να είμαι ξανά στη σκηνή μαζί σας παιδιά», συνέχισε.

«Και έχετε κάνει τόσα πολλά για να είστε μαζί μας. Κάνατε σχέδια πολύ νωρίτερα. Σχεδιάσατε τι θα φορέσετε, αποστηθίσατε στίχους, ήρθατε εδώ, βρήκατε πάρκινγκ, βρήκατε μεταφορά. Και να ξέρετε απλά ότι εκτιμώ κάθε ίχνος προσπάθειας που καταβάλατε για να είστε μαζί μας, καθώς αυτή η περιοδεία φτάνει σε τριψήφιο αριθμό συναυλιών», ανέφερε.

Το «The Eras Tour» ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2024, αφού ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2022.

Διαφήμιση

Τον Δεκέμβριο του 2023, έγινε η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών και η πρώτη περιοδεία που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.

Παρόλο που η ομάδα της Taylor Swift δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα τα συνολικά έσοδα της περιοδείας, οι ειδικοί του κλάδου πιστεύουν ότι τα συνολικά έσοδά της θα ξεπεράσουν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι την ολοκλήρωσή της τον Δεκέμβριο.

Η δεύτερη περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών θα παραμείνει η αποχαιρετιστήρια περιοδεία «Farewell Yellow Brick Road» του Elton John, η οποία κατέγραψε έσοδα 939 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα πέντε ετών.

Από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο, η Taylor Swift έχει ακόμα 52 συναυλίες στο πρόγραμμά της.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζει το ευρωπαϊκό σκέλος του «The Eras Tour», το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου με πέντε συνεχόμενες συναυλίες στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Προβληματισμός στον Λευκό Οίκο για τις πορνογραφικές φωτογραφίες τεχνητής νοημοσύνης

Στη συνέχεια, η Taylor Swift αναμένεται να κάνει ένα διάλειμμα ενός μηνός και θα επιστρέψει στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, για πρώτη φορά από τα τέλη του 2023, για να δώσει συναυλίες σε μόλις τρεις πόλεις – Μαϊάμι, Ινδιανάπολη και Νέα Ορλεάνη.

Το «The Eras Tour» θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου και στις αρχές Δεκεμβρίου με έξι συναυλίες στο Τορόντο και τρεις στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η τελευταία προγραμματισμένη συναυλία είναι στο Βανκούβερ στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με...

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι aespa ζουν τη ζωή τους στο έπακρο στο video του «Live My Life»

Μία παιχνιδιάρικη ματιά σε μία άλλη πτυχή της γοητείας...

Paul McCartney: Το απίστευτο πάρτι με Mick Jagger, Bruce Springsteen και DJ την Taylor Swift

Ο Austin Butler παρευρέθηκε σε ένα απίστευτο πάρτι του Paul McCartney με θρυλικούς καλεσμένους και μουσικές επιλογές από την...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...