Taylor Swift και Harry Styles χαρίζουν προσωπικά αντικείμενά τους στη φιλανθρωπική δημοπρασία των Grammy

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας στηρίζουν την οργάνωση MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης.

Η Taylor Swift, ο Harry Styles, ο Bad Bunny και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες προσφέρουν αντικείμενα από τις προσωπικές συλλογές τους στη φετινή φιλανθρωπική δημοπρασία των Grammy.

Η ετήσια φιλανθρωπική δημοπρασία της οργάνωσης MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης θα διεξαχθεί για πρώτη φορά ζωντανά στο Μουσείο των Grammy στο Λος Άντζελες στις 4 Φεβρουαρίου.

Η δημοπρασία, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα με τα φετινά Βραβεία Grammy, θα περιλαμβάνει μία εξαιρετική επιλογή μοναδικών αντικειμένων από πολλούς από τους φετινούς υποψήφιους, καθώς και από κάποιους άλλους αστέρες που έχουν βραβευτεί με Grammy στο παρελθόν.

Διαφήμιση

Μεταξύ των περισσότερων από 75 μοναδικών συλλεκτικών αντικειμένων στη λίστα είναι το baby grand πιάνο Yamaha C3 «Songbird» της αείμνηστης τραγουδίστριας Christine McVie των Fleetwood Mac (εκτιμάται ότι θα πωληθεί για 20.000 – 30.000 δολάρια), με το οποίο έπαιζε επί σκηνής για δύο δεκαετίες κατά τη διάρκεια των encore των συναυλιών του συγκροτήματος.

Επίσης, στη δημοπρασία θα προσφερθεί μία ακουστική κιθάρα μοντέλο Baby της Taylor Swift (εκτίμηση: 5.000 – 7.000 δολάρια), μία υπογεγραμμένη έκδοση με σκληρό εξώφυλλο του δίτομου βιβλίου «The Lyrics: 1965 to Present» του Paul McCartney (εκτίμηση: 1.000 – 2.000 δολάρια) και η υπογεγραμμένη μαύρη ηλεκτρική Flying V κιθάρα ESP LTD Vulture του τραγουδιστή και κιθαρίστα James Hetfield των Metallica (εκτίμηση: 4.000 – 6.000 δολάρια).

Τα υπόλοιπα αντικείμενα που ξεχωρίζουν

Στη δημοπρασία θα προσφερθούν επίσης:

– Μία 1999 Gretsch White Falcon hollow-body ηλεκτρική κιθάρα του Harry Syles, υπογεγραμμένη από τον τραγουδιστή το 2023 με ένα σχέδιο καρδιάς.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Post Malone: Η Taylor Swift είναι «φοβερή τραγουδοποιός»

– Μία μαύρη υπογεγραμμένη ακουστική κιθάρα Schecter RS-1000 Stage Artist Edition με την οποίο ο τραγουδιστής Robert Smith των The Cure εμφανίστηκε στη σκηνή στη συναυλία του συγκροτήματος στο Hollywood Bowl τον Μάιο του 2023.

– Ένα ζευγάρι υπογεγραμμένων λευκών αθλητικών παπουτσιών Nike Air Force 1 Low ’07 του Dr. Dre.

– Η υπογεγραμμένη κιθάρα Fender Hot Noiseless Stratocaster του 2015 του κιθαρίστα Joe Walsh των Eagles από την προσωπική συλλογή του.

– Μία υπογεγραμμένη κιθάρα 2011 Schecter Diamond Series model T S/H-1 semi-hollow body του Bad Bunny.

– Το μπουφάν bomber με χρυσές παγιέτες του Lionel Richie από το «All Night Long» σε λευκά κρύσταλλα Swarovski στην πλάτη.

Διαφήμιση

– Μία υπογεγραμμένη κιθάρα 2023 Gibson Les Paul Anaconda Burst του κιθαρίστα Slash των Guns N’ Roses με το χαρακτηριστικό του doodle «Scully»

– Μια πολύχρωμη χειρόγραφη setlist του τραγουδιστή Chris Martin των Coldplay από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Rose Bowl στην Pasadena της Καλιφόρνιας τον Οκτώβριο του 2023.

Η δημοπρασία θα περιλαμβάνει επίσης υπογεγραμμένους στίχους του «Cleopatra» από τους Lumineers, μία κιθάρα Gibson 2010 του κιθαρίστα και τραγουδιστή Don Felder των Eagles, μία υπογεγραμμένη κιθάρα Les Paul του DJ Khaled και μία υπογεγραμμένη ακουστική κιθάρα 2023 Martin D-10 των Willie Nelson and Friends με τις υπογραφές των Willie Nelson, Kris Kristofferson, Sheryl Crow, Bob Weir, Snoop Dogg, Beck, Tom Jones και άλλων.

Ξεχωρίζουν επιπλέον η υπογεγραμμένη μελόντικα Hohner Instructor 32 του Jon Batiste και το ναυτικό σακάκι του James Brown με μπλε και μαύρη φλοράλ μπροκάρ επένδυση και κεντημένη ετικέτα με το όνομα του αείμνηστου τραγουδιστή της soul.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι N.W.A. παρέλαβαν το Βραβείο Grammy Συνολικής Προσφοράς

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να προστεθούν και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα στη δημοπρασία.

Η δημοπρασία θα μεταδοθεί ζωντανά από τους ιστοτόπους του οίκου δημοπρασιών Julien’s Auctions και της οργάνωσης MusiCares, καθώς και στο YouTube, το Facebook και το Instagram Live.

Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν υπέρ του προγράμματος MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης, το οποίο παρέχει στη μουσική κοινότητα υπηρεσίες σωματικής και ψυχικής υγείας, αποκατάστασης από εθισμό, στήριξε σε απρόβλεπτες προσωπικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ανακούφιση από καταστροφές.

Τα Βραβεία Grammy 2024 θα απονεμηθούν στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ice Spice παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της «Y2K!»

Η Ice Spice επισφραγίζει την ασταμάτητη άνοδό της με ένα εκρηκτικό άλμπουμ. Η Ice Spice, το φαινόμενο της rap μουσικής...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...