Η Taylor Swift κυκλοφορεί το «Speak Now (Taylor’s Version)»

Taylor Swift γυρίζει τον χρόνο στο 2010 και μας ταξιδεύει σε μία από τις κομβικές στιγμές της καριέρας της.

Η Taylor Swift κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Speak Now (Taylor’s Version)» – τη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ της «Speak Now» από το 2010 και μας προσκαλεί σε ένα ακόμα νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο.

Το «Speak Now (Taylor’s Version)» περιέχει συνολικά 22 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα 16 αρχικά τραγούδια του «Speak Now», όπως τα «Mine», «Enchanted», «Dear John», «Back To December» και άλλα.

Το άλμπουμ συμπληρώνουν έξι τραγούδια «From The Vault» που γράφτηκαν κατά την περίοδο της αρχικής κυκλοφορίας του «Speak Now», αλλά ηχογραφήθηκαν για πρώτη φορά πρόσφατα.

Διαφήμιση

Σε δύο από τα επιπλέον τραγούδια της ενότητας «From The Vault» συμμετέχουν η Hayley Williams των Paramore («Castles Crumbling») και οι Fall Out Boy («Electric Touch»).

«Είναι εδώ. Είναι δικό σας, είναι δικό μου, είναι δικό μας. Είναι ένα άλμπουμ που έγραψα μόνη μου για τα καπρίτσια, τις φαντασιώσεις, τις στενοχώριες, τα δράματα και τις τραγωδίες που έζησα ως νεαρή γυναίκα μεταξύ 18 και 20 ετών», έγραψε η Taylor Swift μετά την κυκλοφορία του «Speak Now (Taylor’s Version)».

«Θυμάμαι ότι έφτιαχνα το ένα tracklist μετά το άλλο, έχοντας εμμονή με τον σωστό τρόπο να πω αυτή την ιστορία. Έπρεπε να είμαι ανελέητη με τις επιλογές μου και άφησα πίσω μου μερικά τραγούδια για τα οποία είμαι ακόμα και τώρα αδιαπραγμάτευτα υπερήφανη. Ως εκ τούτου, έχετε 6 κομμάτια “From The Vault”!», συνέχισε.

«Ηχογράφησα αυτό το άλμπουμ όταν ήμουν 32 ετών (και ακόμα μεγαλώνω, τώρα) και οι αναμνήσεις που μου έφερε πίσω με γέμισαν νοσταλγία και εκτίμηση. Για τη ζωή, για εσάς, για το γεγονός ότι μπορώ να αποκτήσω ξανά τη δουλειά μου. Σας ευχαριστώ ένα εκατομμύριο φορές, για τις αναμνήσεις που ανακόπτουν την πτώση μας», ανέφερε.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Πώς κατέληξε το «All Too Well» στην ταινία «The Fall Guy» - Τα κλάματα του Ryan Gosling

Το «Speak Now (Taylor’s Version)» είναι το τρίτο άλμπουμ της Taylor Swift κυκλοφορεί σε νέα ηχογράφηση μετά το «Fearless (Taylor’s Version)» και το «Red (Taylor’s Version)» το 2021, τα οποία έκαναν και τα δύο ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200.

Taylor Swift - Speak Now (Taylor's Version) (Lyric Video)

Η Taylor Swift, έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική βιομηχανία με το απίστευτο ταλέντο της και την ικανότητά της να εκφράζει συναισθήματα μέσα από τους ειλικρινείς στίχους της.

Το 2010, όταν κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της «Speak Now», αμέσως προκάλεσε αίσθηση, γοητεύοντας εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Taylor Swift με το «Fearless» το 2008, το οποίο κέρδισε το βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς – το «Speak Now» έγινε το πρώτο άλμπουμ της Taylor Swift που ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις στις ΗΠΑ στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, κάνοντας ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200 με 1,047 εκατομμύρια πωλήσεις.

Το «Speak Now» της Swift έχει καταγράψει συνολικά πωλήσεις ισοδύναμες των 7,8 εκατομμυρίων άλμπουμ στις ΗΠΑ μέχρι τον Απρίλιο, σύμφωνα με τη Luminate.

Διαφήμιση

Το «Speak Now» αποτέλεσε μία κομβική στιγμή στην καριέρα της Taylor Swift, καθώς ανέλαβε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο, καθώς έγραψε αποκλειστικά μόνη της και τα 14 τραγούδια του άλμπουμ.

Αυτή η αυτονομία της επέτρεψε να εμβαθύνει στις προσωπικές εμπειρίες και τα συναισθήματά της, δημιουργώντας μία εξαιρετικά ενδοσκοπική και αυθεντική σειρά τραγουδιών.

Το άλμπουμ ανοίγει με το ηλεκτρισμένο τραγούδι «Mine», έναν ταξίδι αυτογνωσίας και ευαισθησίας. Η ικανότητα της Taylor Swift να ζωγραφίζει ζωντανές εικόνες με τις λέξεις της λάμπει καθώς αφηγείται μία συναρπαστική ιστορία για τη νεανική αγάπη και τις αβεβαιότητες που τη συνοδεύουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift άφησε ένα κρυφό μήνυμα στο Apple Music - Πώς θα το ανακαλύψετε

Ο συνδυασμός των σπαρακτικών στίχων και των μαγευτικών μελωδιών θέτει τις βάσεις για όσα ακολουθούν σε όλο το υπόλοιπο άλμπουμ.

Taylor Swift - Enchanted (Taylor's Version) (Lyric Video)

Βουτιά στα βάθη των συναισθημάτων

Το «Speak Now» διεισδύει σε ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, αναδεικνύοντας την ικανότητα της Taylor Swift να συνδέεται με τους ακροατές της σε βαθύ επίπεδο.

Από ειλικρινείς μπαλάντες όπως το «Back to December» και το «Last Kiss» μέχρι τα αισιόδοξα τραγούδια «Sparks Fly» και «The Story of Us», κάθε τραγούδι του «Speak Now» αντανακλά μία διαφορετική πτυχή των ανθρώπινων εμπειριών.

Ένα από τα τραγούδια που ξεχωρίζουν, το «Dear John», αναδεικνύει την απόλυτη ευαλωτότητα της Taylor Swift, καθώς αναφέρεται σε μία σχέση από το παρελθόν.

Με στίχους που φτάνουν κατευθείαν στην καρδιά και μία εκπληκτική μελωδία, ξεγυμνώνει την ψυχή της, επιτρέποντας στους ακροατές να γνωρίσουν την πορεία των συναισθημάτων της. Η εσωστρεφής φύση του τραγουδιού αιχμαλωτίζει το κοινό, αποτελώντας ένα αξέχαστο highlight του «Speak Now».

Taylor Swift - Dear John (Taylor's Version) (Lyric Video)

Ένα άλλο αξιοσημείωτο τραγούδι, το «Mean», είναι ένας ενδυναμωτικός ύμνος, όπου η Taylor Swift αναμετράται με τους επικριτές της και υψώνεται πάνω από την αρνητικότητά τους.

Με το εμψυχωτικό μήνυμά του, το «Mean» απευθύνεται σε όσους έχουν έρθει αντιμέτωποι με αντιξοότητες, υπενθυμίζοντάς τους να αγκαλιάσουν τον αληθινό εαυτό τους και να σταθούν όρθιοι απέναντι στις δυσκολίες.

Η Taylor Swift με το «Speak Now» εδραιώθηκε ως μία ισχυρή δύναμη στη μουσική βιομηχανία, αναδεικνύοντας την εξέλιξή της ως καλλιτέχνιδα και τραγουδοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Αντικαθιστά για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον εαυτό της στην κορυφή του Billboard Hot 100 - Το «Cruel Summer» επιστρέφει στο No. 1

Μέσα από τους βαθιά προσωπικούς στίχους και τις σαγηνευτικές μελωδίες της, προσκάλεσε τους θαυμαστές της σε ένα άκρως συναισθηματικό ταξίδι, αγγίζοντας τις καρδιές τους και αφήνοντας ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα.

Το «Speak Now» ήταν και είναι μία απόδειξη του εξαιρετικού ταλέντου της Taylor Swift και της ικανότητάς της να δημιουργεί μουσική χωρίς ταμπέλες.

Με το «Speak Now», η Taylor Swift διεύρυνε τα όρια της μουσικής της και κατοχύρωσε τη θέση της ως μία από τις πιο επιδραστικές μουσικούς της εποχής μας.

Είτε ακούτε ξανά είτε για πρώτη φορά το «Speak Now (Taylor’s Version)», αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί στο πλούσιο μωσαϊκό συναισθημάτων του και βιώστε τη μαγεία που η Taylor Swift έχει υφάνει με τέχνη σε κάθε στίχο και μελωδία. Είναι ένα μουσικό ταξίδι που θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή σας.

Taylor Swift - Mine (Taylor's Version) (Lyric Video)

Ακούστε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Janet Jackson: «Δεν θυμάμαι να με ρώτησαν αν ήθελα να ξεκινήσω καριέρα από παιδί»

Η Janet Jackson εξήγησε πώς ασχολήθηκε με τη μουσική. Η Janet Jackson «δεν θυμάται» να της έχουν ζητήσει αν ήθελε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...