Taylor Swift: Το «The Eras Tour» επέστρεψε – Τραγούδησε για πρώτη φορά τραγούδια του «The Tortured Poets Department»

Η περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift επέστρεψε με μία νέα ενότητα με  τραγούδια του «The Tortured Poets Department».

Η Taylor Swift επέστρεψε δριμύτερη και ξεκίνησε και πάλι την παγκόσμια περιοδεία της «The Eras Tour» την Πέμπτη 9 Μαΐου μετά από ένα διάλειμμα δύο μηνών.

Η 34χρονη pop star εγκαινίασε το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της στο La Defense Arena στο Παρίσι με την πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στον χώρο – με αρκετά νέα κοστούμια, χορευτικά νούμερα, οπτικά εφέ και φυσικά, τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, η Taylor Swift κυκλοφόρησε το θριαμβευτικό νέο άλμπουμ της «The Tortured Poets Department», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200 με ιστορικές πωλήσεις και έσπασε αρκετά ρεκόρ.

Διαφήμιση

Αλλά με ένα ακόμη νέο άλμπουμ στις αποσκευές, οι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να αναρωτηθούν πώς θα ανανέωνε η τραγουδίστρια το δοκιμασμένο και επιτυχημένο setlist της περιοδείας της για να χωρέσει το νέο υλικό.

Και πράγματι βρήκε χώρο. Η Taylor Swift αφαίρεσε αρκετά τραγούδια από τις προηγούμενες εποχές της και αναδιάρθρωσε την παράσταση για να δημιουργήσει χώρο για συνολικά επτά τραγούδια από το «The Tortured Poets Department».

Η Taylor Swift παρουσίασε ζωντανά αρκετά από τα νέα τραγούδια στο La Défense Arena, ξεκινώντας με το «But Daddy I Love Him».

Στη συνέχεια τραγούδησε τα «So High School» και «Who’s Afraid of Little Old Me» ενώ στεκόταν πάνω σε ένα μπλοκ από γυαλί που κινούνταν γύρω από τη σκηνή.

Διαφήμιση

Ακολούθησαν τα «Down Bad», «Fortnight» και «The Smallest Man Who Ever Lived», με το «I Can Do It With a Broken Heart» να ολοκληρώνει την ενότητα του νέου άλμπουμ της.

Η Taylor Swift ξεκίνησε τη συναυλία με το συνηθισμένο τραγούδι, το «Miss Americana & the Heartbreak Prince», ερμηνεύοντας τραγούδια τόσο από το «Lover» όσο και το «Fearless».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Αποκαλύπτει πότε ξεκίνησε να ετοιμάζει το «The Tortured Poets Department»

Στη συνέχεια άλλαξε τη σειρά των τραγουδιών και πέρασε σε επιλογές από τα «Red», «Speak Now» και «Reputation», αντί να περάσει στο «Evermore», όπως έκανε στο προηγούμενο σκέλος της περιοδείας.

Η ενότητα του «Reputation» συνοδεύτηκε από νέα οπτικά εφέ, μεταξύ των οποίων ένα φίδι να γλιστράει μέσα από το γρασίδι.

Διαφήμιση

Η Taylor Swift ανέφερε ότι πάντα θεωρούσε τα «Folklore» και «Evermore» ως αδελφικά άλμπουμ και ανακοίνωσε θα τα συνδύαζε σε «ένα κεφάλαιο» στην περιοδεία της, δηλώνοντας: «Επανενώσαμε τώρα τις αδελφές».

Στη συνέχεια ερμήνευσε τραγούδια και από τα δύο άλμπουμ πριν περάσει στο «1989».

Μετά το «1989», νέα οπτικά εφέ με εικόνες ρολογιών έδωσαν τη σκυτάλη στο «The Tortured Poets Department», με την τραγουδίστρια να επανεμφανίζεται στη σκηνή φορώντας ένα λευκό φόρεμα με γραμμένους στίχους από το άλμπουμ πάνω του.

Στη νέα ενότητα της παράστασης, η pop star αιωρείται πάνω από τη σκηνή και την απαγάγει ένα UFO, ενώ ακούγεται επίσης ένα τζαζ ιντερλούδιο σε ρυθμό ragtime.

Μετά την εποχή του «The Tortured Poets Department», η Taylor Swift ερμήνευσε το «Paris» και το «loml» ως έκπληξη κατά τη διάρκεια του ακουστικού σετ, πριν ολοκληρώσει τη συναυλία με τραγούδια του «Midnights» της.

Από τότε που η Taylor Swift ανακοίνωσε το «The Tortured Poets Department» στη μέση της περιοδείας της «The Eras Tour», οι θαυμαστές εξέταζαν με κάθε λεπτομέρεια πώς θα συμπεριλάμβανε το άλμπουμ στο πρόγραμμα των συναυλιών της.

Κάποιοι προέβλεψαν ότι ο δίσκος θα έπαιρνε μία ολοκαίνουργια ενότητα, ενώ άλλοι πίστευαν ότι ίσως απλά θα παρουσίαζε επιλεγμένα τραγούδια στην ενότητα με τα τραγούδια – έκπληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Sabrina Carpenter: Αποχαιρετά το «The Eras Tour» με συγκινητικά λόγια για την Taylor Swift

«Αυτή ήταν μία αξέχαστη βραδιά στο Παρίσι!», είπε η Taylor Swift με ενθουσιασμό στο κοινό πριν αποχαιρετήσει όπως πάντα με το «Karma». «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Kurt Cobain: Το τραγούδι των Nirvana που κατέστρεψε τη φωνή του

Η φωνή του τον πρόδωσε - Το τραγούδι των...

Cardi B: Ανατροπή στην ανατροπή με το δεύτερο άλμπουμ της – Πότε θα κυκλοφορήσει

Τι συμβαίνει με το νέο άλμπουμ της Cardi B. Η Cardi...

Η Adele αποθεώνει το «Espresso» της Sabrina Carpenter: «Είναι το απόλυτα αγαπημένο μου»

Η Adele δεν μπορεί να σταματήσει να τραγουδά τη...

Marilyn Manson: Υπέγραψε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο και ετοιμάζει την επιστροφή του

Ο Marilyn Manson ετοιμάζει την επιστροφή του ενώ παραμένουν ανοιχτές πολλές αγωγές εναντίον του. Μετά από το πλήθος κατηγοριών για...

Top Stories

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...