Taylor Swift: Το «The Eras Tour» έσπασε το ρεκόρ για τη μουσική ταινία με τις περισσότερες προβολές στο Disney+

Τα ρεκόρ είναι για σπάνε και η Taylor Swift το αποδεικνύει κάθε φορά.

Η συναυλιακή ταινία της περιοδείας «The Eras Tour» της Taylor Swift συνεχίζει να σπάει ρεκόρ, ακόμα πέντε μήνες μετά την αρχική της κυκλοφορία.

Η ταινία της περιοδείας – φαινόμενο έσπασε μέσα σε μόλις τρεις ημέρες μετά την πρεμιέρα της στο Disney+ στις 14 Μαρτίου το ρεκόρ για το μουσικό πρόγραμμα με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας streaming, η ταινία διάρκειας τριών και πλέον ωρών συγκέντρωσε συνολικά 16,2 εκατομμύρια ώρες προβολής τις πρώτες τρεις ημέρες της κυκλοφορίας της.

Διαφήμιση

Η ταινία του «The Eras Tour» κατέγραψε περισσότερες προβολές από όσες έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα άλλα μουσικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα όπως το «Folklore: The Long Pond Studio Sessions» της Taylor Swift, το «Elton John: Farewell From Dodger Stadium», το «Black Is King: A Film by Beyoncé» και το «The Beatles: Get Back».

Η συναυλιακή ταινία του «The Eras Tour» έκανε πρεμιέρα στο Disney+ παγκοσμίως την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Στη νέα και εκτεταμένη έκδοση της ταινίας περιλαμβάνονται πέντε επιπλέον τραγούδια: το «Cardigan» από το «Folklore», συν τέσσερις ακουστικές εκτελέσεις των τραγουδιών «Death by a Thousand Cuts», «Maroon», «You Are in Love» και «I Can See You».

Αυτά τα τέσσερα τραγούδια, μαζί με το «Our Song» και το «You’re on Your Own Kid», βρίσκονται σε μία έξτρα ενότητα διάρκειας 26 λεπτών με τίτλο «Acoustic Collection».

Διαφήμιση

Η ταινία γυρίστηκε στις τρεις πρώτες συναυλίες της περιοδείας «The Eras Tour» της Taylor Swift στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες τον Αύγουστο του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift άφησε ένα κρυφό μήνυμα στο Apple Music - Πώς θα το ανακαλύψετε

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Disney φέρεται να πλήρωσε περισσότερα από 75 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα streaming παγκοσμίως για την ταινία του «The Eras Tour».

Η Taylor Swift ανέλαβε μόνη της την παραγωγή και τη διανομή της ταινίας, παρακάμπτοντας τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο.

Στην κινηματογραφική κυκλοφορία του, το «Taylor Swift: The Eras Tour» κατέγραψε εισπράξεις ύψους 261,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office μετά την πρεμιέρα του στις 13 Οκτωβρίου και έγραψε ιστορία ως η συναυλιακή ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών.

Η ταινία κυκλοφόρησε επίσης ψηφιακά για αγορά μέσω της Universal Pictures στις 13 Δεκεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της Taylor Swift.

Διαφήμιση

Σε αυτήν την έκδοση προστέθηκαν τρία επιπλέον τραγούδια που δεν υπήρχαν στην κινηματογραφική κυκλοφορία – τα «Wildest Dreams», «The Archer» και «Long Live» – τα οποία βρίσκονται επίσης στην έκδοση που είναι διαθέσιμη πλέον στο Disney+.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Jack White κυκλοφόρησε κρυφά ένα νέο άλμπουμ – έκπληξη

Το νέο άλμπουμ του Jack White ήταν διαθέσιμο μόνο για ημέρα. Ο Jack White κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά ένα νέο σόλο άλμπουμ,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...