The Kid LAROI: Οι μάχες με την ψυχική υγεία του και η βοήθεια της ψυχοθεραπείας

Ο The Kid LAROI θέλει να σας δείξει με το νέο ντοκιμαντέρ του ότι δεν είστε μόνοι.

Όπως πολλοί άλλοι καλλιτέχνες της ηλικίας του, έτσι και ο The Kid LAROI αποφάσισε να αφηγηθεί την ιστορία του μέσα από ένα ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, ο στόχος του δεν ήταν απλά να παρουσιάσει την άνοδο της καριέρας του, τα πολλά βραβεία του, την υποψηφιότητά του για Grammy και τα επιτυχημένα τραγούδια του.

Αντίθετα, ήθελε το ντοκιμαντέρ του να απευθυνθεί σε όσους τον στήριξαν σε όλη αυτή τη διαδρομή και να τους δείξει ότι δεν είναι μόνοι.

Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ του The Kid LAROI με τίτλο «Kids Are Growing Up: A Story About a Kid Named Laroi», σε σκηνοθεσία του Michael D. Ratner, κυκλοφόρησε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στο Prime Video και πράγματι παρουσιάζει την ιστορία επιτυχίας του 20χρονου καλλιτέχνη.

Ωστόσο, δεν σταματάει εκεί. Πηγαίνει πολύ πιο βαθιά, αποκαλύπτοντας την ανθρώπινη πλευρά του.

Όπως δήλωσε ο The Kid LAROI στο People λίγο πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, μετά από ένα αστείο ότι είναι «όλα ψεύτικα» εξήγησε ότι ο σκοπός του ήταν να δείξει στους θαυμαστές του ότι μοιράζονται περισσότερα κοινά απ’ ό,τι νομίζουν.

«Ο στόχος του ντοκιμαντέρ, όπως το βλέπω εγώ, είναι απλά να μπορέσω να εμπνεύσω τους ανθρώπους που τους αρέσει η μουσική μου και να δείξω σε όσους με παρακολουθούν και υποστηρίζουν αυτό που κάνω, ότι δεν είναι μόνοι αν αντιμετωπίζουν δυσκολίες», τόνισε.

Διαφήμιση

«Ξέρω ότι μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να φαίνονται διαφορετικά από την οπτική των κοινωνικών δικτύων ή ότι οι άνθρωποι μπορεί να φαντάζονται ότι όλα είναι τέλεια στη ζωή μας, αλλά απλά θέλω να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι μόνοι», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο The Kid LAROI δηλώνει θαυμαστής των BTS: «Μακάρι να τους είχα γνωρίσει νωρίτερα»

«Όλοι μας αντιμετωπίζουμε, όχι τα ίδια προβλήματα, αλλά παρόμοια ζητήματα που μας απασχολούν», υπογράμμισε.

Στο ντοκιμαντέρ, ο The Kid LAROI μιλάει με ειλικρίνεια για τις δικές του εμπειρίες με την ψυχική υγεία του και του αγώνες που έχει δώσει, αναφερόμενος σε μία δύσκολη νύχτα που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

Αυτή η νύχτα, όπως λέει στο ντοκιμαντέρ, τον έκανε να αναζητήσει βοήθεια.

Η συγκεκριμένη στιγμή στην ταινία που περιγράφει τις προηγούμενες μάχες του με την ψυχική υγεία του, οι οποίες σύμφωνα με τον The Kid LAROI εντάθηκαν λόγω της φήμης, είναι «λίγο δύσκολη για να τη δει» τώρα.

Διαφήμιση

«Είναι δύσκολο να μιλάς γι’ αυτά τα πράγματα. Νιώθω κάπως άβολα όταν μιλάω για τέτοια θέματα, και προφανώς δεν είναι εύκολο για εμένα να μιλάω για κάτι τέτοιο», παραδέχτηκε.

«Αλλά ο λόγος που το κράτησα μέσα στην ταινία ήταν επειδή, αν μπορέσει να βγει κάτι καλό από μία τέτοια εμπειρία, αν μπορέσω να το μοιραστώ και ίσως να βοηθήσω ή να εμπνεύσω κάποιους ανθρώπους, αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από το να κοιτάζω πίσω και να λέω απλά “Αχ”. Θα προτιμούσα να μπορέσω να βοηθήσω, αν μπορώ», εξήγησε.

Όσο για το πώς τον έχει ωφελήσει η ψυχοθεραπεία, ο The Kid LAROI αποκαλύπτει ότι τελικά τον βοήθησε πολύ στην καθημερινότητά του να «έχει κάποιον για να είναι εντελώς ειλικρινής και αυθεντικός» απέναντί του χωρίς κριτική.

«Φυσικά, ως άνθρωποι έχουμε μερικές φορές μπερδεμένα συναισθήματα ή σκέψεις. Και όλοι εξελισσόμαστε. Κανείς δεν είναι τέλειος», τόνισε.

«Έτσι, το γεγονός ότι μπορείς να το εκφράσεις αυτό χωρίς να σε κρίνουν είναι πραγματικά πολύ καλό», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  The Kid LAROI: Πώς ο Justin Bieber του έμαθε να είναι ευάλωτος

«Ήμουν τυχερός που βρήκα έναν πολύ καλό άνθρωπο. Κάποιον που είναι πραγματικά σοφός και ακούει. Αυτή δεν είναι η εμπειρία που έχουν όλοι, αλλά μόλις βρεις το σωστό και το κατάλληλο άτομο για εσένα, τότε σίγουρα αλλάζει τη ζωή σου», σημείωσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Madison Beer αλλάζει τη ζωή της μέσα σε «15 Minutes»

Η Madison Beer διηγείται μία ρομαντικά ανατριχιαστική ιστορία που προκαλεί συναισθήματα ενθουσιασμού και έντονης περιέργειας ταυτόχρονα. Η Madison Beer συνεχίζει...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...