Ο The Weeknd ολοκληρώνει την τριλογία των «After Hours» και «Dawn FM» – Οι φήμες για το νέο άλμπουμ του

Ο The Weeknd ετοιμάζεται να φτάσει στο τέλος του ταξιδιού που ξεκίνησε με το «After Hours».

O The Weeknd προαναγγέλλει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του και προκαλεί φρενίτιδα στους θαυμαστές τους.

Με μία καριέρα που μετρά ήδη πάνω από μία δεκαετία, ο Καναδός τραγουδιστής μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες από το ντεμπούτο του με το mixtape «House of Balloons» που κυκλοφόρησε το 2011.

Σε μία αινιγματική ανάρτησή του, ο The Weeknd αφήνει να εννοηθεί ότι μας περιμένει άλλο ένα αριστούργημα για να το προσθέσουμε στις playlists μας.

Διαφήμιση

Ο The Weeknd έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram μία ανάρτηση με τα εξώφυλλα των άλμπουμ «After Hours» (2020) και του «Dawn FM» (2022). Την ανάρτηση συμπλήρωνε μία εικόνα του με ένα μεγάλο ερωτηματικό σε μαύρο φόντο, ενώ στη λεζάντα έγραψε απλά «3».

Ο τραγουδιστής αναδημοσίευσε επίσης στο X/Twitter μία ανάρτηση που έγραφε: «Πόνος, λύπη, αναγέννηση» και περιλάμβανε τρεις διαφορετικές σιλουέτες του με τους χαρακτήρες του από το άλμπουμ «After Hours (2020)» και «Dawn FM» και ένα σκίτσο στο οποίο εμφανίζεται ως παιδί.

Αμέσως, οι θαυμαστές του εμφανίστηκαν πεπεισμένοι ότι ο The Weeknd ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την τριλογία που ξεκίνησε με αυτά τα δύο άλμπουμ.

Καθώς οι ακροατές βυθίζονταν στα ηχητικά τοπία του «After Hours» και του «Dawn FM», γνώρισαν ιστορίες γεμάτες πόνο, ενδοσκόπηση και ανάπτυξη. Φαινόταν αναπόφευκτο τότε, ότι η ιστορία θα προχωρούσε περαιτέρω και θα έφτανε στην τελική έκβασή της.

Διαφήμιση

Οι εικασίες των θαυμαστών

Καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες, διάφορες θεωρίες έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο σχετικά με την πιθανή κατεύθυνση του επόμενου δίσκου του The Weeknd.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο The Weeknd δίνει γεύση από δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια

Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι υπάρχουν συνδέσεις Συγκεκριμένα, έχουν γίνει παραλληλισμοί μεταξύ της μουσικής εξέλιξης του The Weeknd και της πνευματικής περιπλάνησης του Δάντη μέσα από την Κόλαση, το Καθαρτήριο και τον Παράδεισο.

Λαμβάνοντας υπόψη την τάση του The Weeknd να αναζητά πολυσύνθετες ιδέες, η εξερεύνηση τέτοιων λογοτεχνικών επιρροών δεν θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη.

Επιπλέον, έχει ήδη αναφερθεί στην ιδέα της κάθαρσης εξηγώντας την έμπνευση στην οποία βασίζεται «Dawn FM»: «Φτάσαμε τελικά στην αυγή. Το νεότερο κεφάλαιό μου είναι η πιο αγνή μου μορφή μέχρι τώρα – λιγότερο τραχιά, ωμή και μινιμαλιστική… Αλλά ακόμα εγώ».

Ένα ταξίδι προς την κάθαρση

Ο The Weeknd είχε περιγράψει προηγουμένως σε δήλωσή του την ιδέα του άλμπουμ ως ένα καθαρτήριο – ένα ταξίδι προς το «φως στην άκρη του τούνελ», με τους θαυμαστές του να πιστεύουν ότι το επόμενο άλμπουμ θα μπορούσε να αναφέρεται στη «ζωή μετά θάνατον».

Διαφήμιση

Ένα άλμπουμ με τον τίτλο «After Life» θα μπορούσε να αποτελέσει το αποκορύφωμα αυτής της πορείας – μία ηχητική ενσάρκωση της θείας φώτισης ή της θεϊκής χάρης;

Ένας χρήστης στο Reddit πιστεύει κάτι τέτοιο και επισημαίνει τους στίχους από το τραγούδι «Every Angel Is Terrifying» από το «Dawn FM», όπου ο The Weeknd τραγουδά: «Welcome to after life».

Το τραγούδι περιλαμβάνει μία διαφήμιση για το «After Life», με τον εκφωνητή να σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι είναι: «Είναι έντονο, αποτρόπαιο, σέξι, ευφορικό, προκλητικό, ακραίο, προκλητικό και προκαλεί τη σκέψη».

Αν αυτοί οι χαρακτηρισμοί υποδηλώνουν την πορεία που θα ακολουθήσει θεματολογικά το τρίτο άλμπουμ της τριλογίας, δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μία καθηλωτική εμπειρία που θα μας οδηγήσει πιο βαθιά από ποτέ στον κόσμο που δημιούργησε ο The Weeknd.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο The Weeknd δωρίζει 4 εκατομμύρια γεύματα στους κατοίκους της Γάζας

Με αποδεδειγμένη την ικανότητά του να καινοτομεί διατηρώντας παράλληλα την εμπορική πτυχή του, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ό,τι κι αν ακολουθήσει, θα μας προσφέρει εντυπωσιακές ιστορίες που θα πλαισιώνονται από συναρπαστικά τραγούδια.

Μέχρι να αποκαλυφθούν περισσότερα, συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη μαγεία του The Weeknd στα «Trilogy», «Kiss Land», «Beauty Behind the Madness», «Starboy», «My Dear Melancholy», «After Hours» και «Dawn FM».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Cher κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της

Η αυτοβιογραφία της Cher θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους. Το φθινόπωρο του 2024 θα είναι αφιερωμένο στη Cher: Μετά την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...