Travis Scott: Όλα γυρίζουν στο ιλιγγιώδες music video του «FE!N»

Το music video για το «FE!N» προκαλεί ζάλη.

Ο Travis Scott αποκαλύπτει το επίσημο music video για την παγκόσμια επιτυχία του «FE!N», με τη συμμετοχή του Playboi Carti, από το πολυβραβευμένο και πολυσυζητημένο τέταρτο άλμπουμ του, «Utopia».

Το καθηλωτικό music video, σε σκηνοθεσία του Gabriel Moses, κυκλοφόρησε παράλληλα με την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του Travis Scott στην τηλεοπτική δημοφιλή εκπομπή «Saturday Night Live» του NBC το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Το «FE!N» έχει προκαλέσει φρενίτιδα από την πρώτη στιγμή στους θαυμαστές του Travis Scott σε όλο τον κόσμο – και ειδικά στην Ελλάδα, όπου το single έχει γίνει πλατινένιο.

Διαφήμιση

Μετά την κυκλοφορία του «Utopia», που έγινε το hip-hop άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις το 2023, ο Travis Scott ολοκλήρωσε τη sold-out περιοδεία του «Utopia: Circus Maximus».

Οι συναυλίες του σε στάδια και κλειστά γήπεδα της Βόρειας Αμερικής έσπασε ρεκόρ, με τον Travis Scott να γίνεται ο πρώτος ράπερ που κατάφερε να κάνει μία sold out συναυλία στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες.

Στο music video για το αγαπημένο τραγούδι του κοινού «FE!N», ο Travis Scott περιστρέφεται με ζαλάδα 360 μοιρών σε τέλειο συγχρονισμό με τους στίχους και το beat.

Μία χορωδία από παιδιά, χορευτές, ένας παλαιστής Sumo και άλλοι περιστρέφονται επίσης μπροστά από το μαύρο φόντο του βίντεο.

Διαφήμιση

Πέρυσι, ο Travis Scott κυκλοφόρησε την ταινία του «Circus Maximus» στις κινηματογραφικές αίθουσες, για την οποία εξαντλήθηκαν αμέσως τα εισιτήρια.

Το «Circus Maximus» προσκάλεσε το κοινό σε ένα εκπληκτικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο μέσα από τους βροντώδεις ήχους του άλμπουμ «Utopia».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Cher: Λύνει τη σιωπή της για τον άγριο καβγά του συντρόφου της Alexander Edwards και του Travis Scott

Η ταινία είναι ένα σουρεαλιστικό και ψυχεδελικό ταξίδι, που ενώνει μία ομάδα οραματιστών σκηνοθετών παγκοσμίως σε μία πολύχρωμη εξερεύνηση της ανθρώπινης εμπειρίας και της δύναμης των ηχοτοπίων.

Ο Travis Scott εμφανίζεται στο «Utopia» στην κορυφή των δυνατοτήτων του ως performer, τραγουδοποιός, παραγωγός και συνεργάτης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κανείς δεν ακούγεται όπως αυτή.

Το «Utopia» επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ο κορυφαίος καινοτόμος της hip-hop μουσικής σκηνής και έχει χαρακτηριστεί ως το άλμπουμ της δεκαετίας.

Διαφήμιση

Το άλμπουμ παρέμεινε σταθερά στο Νο. 1 του Billboard 200 για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, πέρασε επτά εβδομάδες στο Top 5 και περισσότερες από δέκα εβδομάδες στο Top 20.

Το «Utopia» έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Επιπλέον, έγινε το άλμπουμ με τα περισσότερα streams την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Spotify το 2023, μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Travis Scott - FE!N ft. Playboi Carti

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Rosé των BLACKPINK διασκευάζει το «Viva La Vida» των Coldplay για τη σειρά «Pachinko»

Η Rosé παρουσιάζει μία πιο σκοτεινή και ατμοσφαιρική εκδοχή του αγαπημένου τραγουδιού. Η Rosé των BLACKPINK διασκεύασε την επιτυχία «Viva...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...