Tyla: Γιατί ακύρωσε το όνειρο του Coachella – Η σιωπηλή μάχη με την υγεία της

Ένας τραυματισμός που επιδεινώθηκε κρατά την Tyla μακριά από τη σκηνή. 

Η Tyla εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο φετινό μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν κορυφωθεί η σκληρή δουλειά της με την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, η 22χρονη Νοτιαφρικανή τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι, λόγω ενός τραυματισμού που επιδεινώνεται, ακυρώνει όλες τις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις της, συμπεριλαμβανομένης μιας σημαντικής στιγμής στην καριέρα της στο φετινό Coachella.

Η Tyla μίλησε για τη δύσκολη απόφασή της να αποσυρθεί από το Coachella 2024 σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard.

Διαφήμιση

«Είναι δύσκολο επειδή θέλω να πάω. Είναι η στιγμή που περίμενα. Δεν είναι εύκολη απόφαση, αλλά είναι η σωστή απόφαση», είπε.

Εκτός από την απόσυρσή της από το Coachella 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα στην Καλιφόρνια, η Tyla ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στο Instagram κατά τη διάρκεια του Μαρτίου ότι ακυρώνει και τις συναυλίες της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική και προγραμματίζει σε νέες ημερομηνίες τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη.

Η περιοδεία της είχε προγραμματισμένες πάνω από 30 συναυλίες και επρόκειτο να ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου από το Όσλο της Νορβηγίας.

«Όσο κι αν θα ήθελα να το είχα χειριστεί ιδιωτικά, είναι σημαντικό να μοιραστώ μαζί σας σήμερα αυτό που έχω να πω», έγραψε τότε.

Διαφήμιση

«Τον τελευταίο χρόνο, υπέφερα σιωπηλά από έναν τραυματισμό που δυστυχώς επιδεινώθηκε. Επισκέφτηκα γιατρούς και ειδικούς με μεγάλες ελπίδες, αλλά ο πόνος γίνεται όλο και πιο βασανιστικός, όπως και η σοβαρότητα της κατάστασης», εξήγησε.

«Πονάω πάρα πολύ που πρέπει να το πω αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα μπορέσω να προχωρήσω με την περιοδεία», ανέφερε, χωρίς να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το Coachella καταγράφει τις πιο αργές πωλήσεις εισιτηρίων εδώ και 10 χρόνια

Η Tyla πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις των γιατρών της, η περιοδείας θα έθετε σε κίνδυνο τη μακροπρόθεσμη υγεία και την ασφάλειά της.

Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, με τίτλο «Tyla», το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Travis Scott, Becky G, Gunna, Tems και άλλους.

Το άλμπουμ περιέχει τη βραβευμένη με Grammy επιτυχία «Water», η οποία ανέβηκε στο Top 10 του Billboard Hot 100 και στο Νο 1 των Afrobeats Songs Chart, Rhythmic Airplay Chart και Mainstream R&B/Hip-Hop Airplay Chart του Billboard.

Διαφήμιση

«Έχω πραγματικά εμπιστοσύνη σε αυτό που δημιούργησα», δήλωσε η Tyla για το νέο άλμπουμ της.

«Τώρα είναι η στιγμή να παρουσιάσω ένα στυλ performance όπου δεν χορεύω τόσο πολύ. Ίσως να το αφήσω λίγο πιο απλό και να επικεντρωθώ απλά στην ερμηνεία. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να με σταματήσουν. Πάντα θα βρίσκω τρόπο», είπε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Calvin Harris και Ellie Goulding επιστρέφουν με το νέο single «Free»

Ο Calvin Harris και η Ellie Goulding συνεχίζουν την εξαιρετική επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνεργασία τους. Το εκρηκτικό δίδυμο του Calvin...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...