Ο Usher βάζει ψηλά τον πήχη για την εμφάνισή του στο Super Bowl 2024

«Πρέπει να είναι τέλειο», δηλώνει ο Usher.

Παρόλο που αυτή τη στιγμή κάνει πρόβες, ο Usher γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της προετοιμασίας για τη μεγάλη εμφάνισή του στο Super Bowl 2024.

Έχοντας μόλις 13 λεπτά για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλη την καριέρα του και οκτώ λεπτά για να στήσει τη σκηνή στις 11 Φεβρουαρίου στο Allegiant Stadium του Λας Βέγκας, ο τραγουδιστής δήλωσε στη Vogue ότι ξέρει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη.

«Πρέπει να είναι τέλειο», είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος φημίζεται για τις εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις του και την περίτεχνη σκηνοθεσία των εμφάνισεών του.

Διαφήμιση

«Το κάνω αυτό εδώ και 30 χρόνια. Θέλω οι άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το ταξίδι να νιώσουν ότι είναι μία γιορτή για όλους, για όλους μας, από την αρχή μέχρι αυτό το σημείο», συνέχισε.

Επειδή οι λεπτομέρειες είναι ως γνωστόν απόρρητες, δεν μπορούσε να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τα τραγούδια που θα επιλέξει, αν και ο Usher έδωσε στο περιοδικό μία μικρή ιδέα από όσα ετοιμάζει για την εμφάνισή του στο Super Bowl 2024.

Μεταξύ των στοιχείων που σίγουρα περιλαμβάνονται είναι: πατίνια, φοβερές χορογραφίες, μία μεγάλη αλλαγή ρούχων και, σε αντίθεση με τον περσινό καλλιτέχνη του Super Bowl, τη Rihanna, ορισμένοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Η R&B στο επίκεντρο

«Αυτή η βραδιά ήταν ειδικά σχεδιασμένη στο μυαλό μου για να πάρει η R&B την κεντρική σκηνή. Όχι μόνο μουσική R&B, αλλά R&B performance, R&B σύνδεση, R&B πνεύμα», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει συγκεντρώσει μία ομάδα που αποτελεί τους αρχιτέκτονες του είδους για να τον βοηθήσει στην επιλογή των τραγουδιών του για την εμφάνισή του.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιατί ο Usher ήθελε να εγκαταλείψει τη μουσική - Το ρίσκο που πήρε

Ο Usher, ο οποίος ολοκλήρωσε με δάκρυα στα μάτια τις εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας τον Δεκέμβριο μετά από 100 παραστάσεις, ανέφερε ότι σκέφτεται επίσης άλλα θρυλικά είδωλα του Λας Βέγκας, όπως ο Frank Sinatra και ο Elvis Presley, ενώ ετοιμάζει τη συμμετοχή του στο Super Bowl.

«Θέλω να το κάνω να μοιάζει έτσι», σημείωσε για τον στόχο του να πετύχει μία αισθησιακή οικειότητα στο στάδιο χωρητικότητας 65.000 θέσεων, ενώ παράλληλα έχει στο μυαλό του και άλλες θρυλικές εμφανίσεις στο Super Bowl, καθώς θα γιορτάζει τη δική του ιστορία.

«Σκέφτομαι το γεγονός ότι μπόρεσα να περάσω από την μπροστινή πόρτα χάρη στη θυσία και την ικανότητά τους», δήλωσε για την κληρονομιά προηγούμενων Μαύρων ειδώλων όπως ο Michael Jackson και ο Prince, καθώς και για το τι σημαίνει η R&B σε μία χώρα όπου μερικοί από τους πιο διάσημους εκπροσώπους της έπρεπε να μπαίνουν στη σκηνή από την πόρτα της κουζίνας στις δεκαετίες του 1950 και του 1960 λόγω του διαχωρισμού.

«Με έκανε να νιώσω χαρά. Με έκανε να νιώσω ότι θέλω να βγω εκεί έξω και θέλω ο κόσμος να χαμογελάει όταν με κοιτάζει», σχολίασε ο Usher για το γεγονός ότι θα εμφανιστεί στο Super Bowl, ακολουθώντας τα χνάρια αυτά των θρύλων.

Μία θεραπευτική εμπειρία

Όσον αφορά τον στόχο της εμφάνισής του, ο 45χρονος τραγουδιστής εξήγησε ότι θέλει να προσφέρει στο κοινό μία εμπειρία που θα αποδειχθεί θεραπευτική για τις ψυχές.

Διαφήμιση

«Θέλω να νιώσουν κάτι και να νιώσουν το πάθος μου, την αγάπη μου, να νιώσουν ότι ήμουν ο κατάλληλος άνθρωπος για να βρεθώ σε αυτή τη θέση και ότι ήμουν ο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρω αυτή την ενέργεια, την αγάπη και τη σύνδεση σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Usher επικεφαλής του Super Bowl 2024 στο Λας Βέγκας

«Ο κόσμος θα συντονιστεί για έναν αγώνα φούτμπολ, αλλά ελπίζω ότι όταν θα δουν την εμφάνιση του ημιχρόνου, θα φύγουν με κάτι που θα τους έχει θεραπεύσει», συνέχισε.

«Κάτι που θα τους κάνει να αισθάνονται αισιόδοξοι, και να μην κοιτάζουν μόνο το παρελθόν, αλλά να έχουν ελπίδα για το μέλλον, και να έχουν ελπίδα για ένα διαφορετικό μέλλον από αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στο παρόν», εξήγησε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Tiësto και Alana Springsteen συνεργάζονται στο «Hot Honey»

Ο Tiësto και η Alana Springsteen παίζουν με τη φωτιά στο music video του «Hot Honey». Ο διάσημος DJ και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...