Χρήστος Μάστορας: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε – Το μήνυμα για τη νοσηλεία του

Ο Χρήστος Μάστορας προσβλήθηκε από μία αρκετά σπάνια πάθηση.

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο τραγουδιστή του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Instagram ότι πάσχει από χρόνια αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα, την οποία προκαλεί η λοίμωξη από τον κορονοϊό SARS-CoV-2.

Η αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα είναι μία αρκετά σπάνια πάθηση και ο Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε την ιστορία του για να ευαισθητοποιήσει το κοινό, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα συμπτώματα που εμφάνισε και το έντονο πρήξιμο στην περιοχή των ματιών του.

Διαφήμιση

Η δακρυοαδενίτιδα είναι φλεγμονή του δακρυϊκού αδένα, που προκαλείται κυρίως από ιογενή λοίμωξη. Μπορεί επίσης να προκληθεί από βακτηριακούς παθογόνους μικροοργανισμούς και μη μολυσματικές παθήσεις, όπως αυτοάνοσα νοσήματα και κακοήθειες.

Η χρόνια δακρυοαδενίτιδα σπανίως συνδέεται με τη λοίμωξη SARS-CoV-2, αφού υπάρχουν μόνο πέντε καταγεγραμμένες αναφορές στη βιβλιογραφία, σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Journal of Medical Case Reports.

Η δακρυοαδενίτιδα μπορεί να εμφανιστεί λόγω φλεγμονής που προκαλείται είτε από την έκθεση στον SARS-CoV-2. Η θεραπεία περιλαμβάνει συνήθως τη χορήγηση στεροειδών, με τη διάρκειά της να αποφασίζεται με βάση την κλινική ανταπόκριση.

Στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε ότι συνήθως δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα και τις φήμες για τον εαυτό του, αλλά αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα με την υγεία του και την υγεία του.

Διαφήμιση

«Πριν αρχίσετε να διαβάζετε να ενημερώσω ότι είμαι πλέον καλά», έγραψε σε μία εισαγωγική σημείωση.

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας και ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Οδυσσέας Ιωάννου με τους «δικούς του ανθρώπους» στο Christmas Theater

«Για την οικογένειά μου πεθαίνω, για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα. Έχουμε μία μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον», ανέφερε.

«Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας», πρόσθεσε.

Ο Χρήστος Μάστορας άφησε να εννοηθεί ότι ήθελε με την ανάρτησή του να διαψεύσει τις φήμες που διαδόθηκαν πρόσφατα για την κατάσταση της υγείας του.

Διαφήμιση

«Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν», σχολίασε.

«Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα», σημείωσε.

«Αιτία ο κοβιντ (sic) ο άτιμος…Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί», συνέχισε.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε επίσης την αγάπη του στην οικογένειά του και τους φίλους του, οι οποίοι αποτελούν το στήριγμά του σε δύσκολες στιγμές.

Επιπλέον, επισήμανε την εξαιρετική φροντίδα που έλαβε στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε.

«Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό, την Δήμητρα Πορτάλιου να με προσέχει σε κάθε βήμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σωτήρη Χαραμόγλη για όλα και μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους υπέροχους εργαζόμενους στο Metropolitan», σχολίασε.

Ο Χρήστος Μάστορας ολοκλήρωσε την ανάρτησή του τονίζοντας ότι ξεπέρασε τις δύσκολες στιγμές και ότι ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία: «Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Charli XCX και The Last Dinner Party υποψήφιες για το Mercury Prize

Το «Brat» της Charli XCX συγκαταλέγεται στα δώδεκα «Άλπμουμ της Χρονιάς» που διεκδικούν φέτος το Mercury Prize. Η Charli XCX...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...