Ο ZAYN μαγεύει τις αισθήσεις με το νέο τραγούδι «Alienated»

Το «Alienated» είναι ένα μελαγχολικό τραγούδι με έντονα συναισθήματα που φέρνει στο προσκήνιο τη γοητευτική φωνή του ZAYN.

Ο ZAYN κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Alienated» μαζί ένα εκπληκτικό live performance video.

Το «Alienated» είναι το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ του «Room Under the Stairs», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Mercury Records / Universal Music στις 17 Μαΐου.

Στο live performance video του «Alienated», ο ZAYN τραγουδά για πρώτη φορά ζωντανά από το 2016 και αναδεικνύει μέσα από το προσωπικό τραγούδι το απαράμιλλο φαλτσέτο του.

Διαφήμιση

«Το “Alienated” ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα για το άλμπουμ, οπότε ουσιαστικά έδωσε τον τόνο για όλο το project – διαμόρφωσε τον τρόπο που ήθελα να προσεγγίσω τον ήχο της φωνής μου, το στιλ των κιθάρων και τη συνολική ηχητική κατεύθυνση», δηλώνει ο ZAYN.

Ο ZAYN έγραφε και διαμόρφωνε το «Room Under The Stairs» τα τελευταία έξι χρόνια στο προσωπικό του στούντιο στην κατοικία του στην αγροτική Πενσυλβάνια.

Το «Room Under The Stairs» είναι το πιο προσωπικό άλμπουμ του μέχρι σήμερα, καθώς αντικατοπτρίζει πού βρίσκεται στη ζωή του ενώ εξερευνά τις πολυπλοκότητες της θεραπείας, της ηρεμίας και της ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, ο ZAYN εξερευνά έναν νέο ήχο, βασισμένος στη γεμάτη συναίσθημα φωνή του, στα ζωντανά όργανα και στους ποιητικούς στίχους του ως τραγουδοποιός.

Διαφήμιση

Το άλμπουμ «Room Under The Stairs» θα περιλαμβάνει 17 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το lead single «What I Am», όπως και τα «Alienated», «My Woman», «Something in the Water», «Fuchsia Sea» και άλλα.

Το «Room Under the Stairs» είναι το επόμενο άλμπουμ του ZAYN μετά το «Nobody Is Listening» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο ZAYN μιλά για την ταυτότητά του - Πατέρας, αγρότης, τραγουδιστής

Ο ZAYN επιμελήθηκε την παραγωγή του νέου άλμπουμ του μαζί με τον βραβευμένο με εννέα Grammy παραγωγό Dave Cobb (Chris Stapleton, Jason Isbell, «A Star Is Born», Brandi Carlile).

Ο Dave Cobb προσχώρησε στο άλμπουμ αφού άκουσε τα τραγούδια που είχε δημιουργήσει ο ZAYN και μαγεύτηκε από το πόσο αποκαλυπτικά και ειλικρινή ήταν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone, ο Dave Cobb ανέφερε: «Αυτό που με τράβηξε στον ZAYN ήταν η φωνή του, μπορείς να ακούσεις την αγάπη, την απώλεια, τον πόνο, τον θρίαμβο και τον ανθρώπινο χαρακτήρα μέσα της».

Διαφήμιση

«Ο ZAYN έχει πραγματικά δημιουργήσει το δικό του σύμπαν σε αυτόν τον δίσκο, πραγματικά δεν φοβάται και μιλάει κατευθείαν από την ψυχή του», τόνισε.

ZAYN - Alienated (Live Performance Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο The Weeknd δίνει γεύση από δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια

Ο The Weeknd ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς την άβυσσο. Το τελευταίο μέρος της νέας τριλογίας του The Weeknd...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...