Aerosmith: Πότε θα συνεχίσουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους

Οι Aerosmith πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν μόλις τρεις συναυλίες της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους πριν τον τραυματισμό του Steven Tyler.

Οι θαυμαστές των Aerosmith έχουν λόγο να χαίρονται, καθώς ο Joe Perry αποκάλυψε τα σχέδιά του συγκροτήματος να επιστρέψει στη σκηνή μετά την αναβολή της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του λόγω του τραυματισμού του Steven Tyler στις φωνητικές χορδές και τον λάρυγγα.

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν τον Σεπτέμβριο την αναβολή όλων των προγραμματισμένων συναυλιών τους για το 2023, μόλις τρεις συναυλίες μετά την έναρξη της τελευταίας περιοδείας της ιστορίας τους, με τίτλο «Peace Out», με την οποία γιορτάζουν τις πέντε δεκαετίες της σταδιοδρομίας τους.

Πρόσφατα, το συγκρότημα επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα πραγματοποιήσει και την πολυαναμενόμενη συναυλία που θα έδινε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο TD Garden της Βοστώνης – την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Διαφήμιση

Η περιοδεία «Peace Out» των Aerosmith ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου από το Wells Fargo Center στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια, χαρίζοντας στους θαυμαστές ένα νοσταλγικό ταξίδι στη λαμπρή καριέρα του συγκροτήματος μέσα από επιτυχίες όπως τα «Back In The Saddle», «Dream On» και «Walk This Way».

Οι Aerosmith επρόκειτο να δώσουν συνολικά 40 συναυλίες στο πλαίσιο του βορειαμερικανικού σκέλους της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους σε εμβληματικούς χώρους όπως το Kia Forum του Λος Άντζελες, το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και το Scotiabank Arena του Τορόντο.

Η περιοδεία, στην οποία συμμετέχουν ως support act οι The Black Crowes, ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια και ανέτρεψε τα πλάνα των Aerosmith με τον τραυματισμό του Steven Tyler στις φωνητικές χορδές και τον λάρυγγα αμέσως μετά την έναρξη της περιοδείας τους.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η απαίσια συναυλία που δημιούργησε τους Aerosmith

Αισιοδοξία για το μέλλον

Παρά τις αναποδιές, ο Joe Perry παραμένει αισιόδοξος για την επιστροφή του συγκροτήματος στη σκηνή.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Boston Globe, ο 73χρονος κιθαρίστας εξέφρασε τη λύπη του που οι Aerosmith δεν θα πραγματοποιήσουν τη συναυλία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά δήλωσε ότι «με λίγη τύχη» ίσως καταφέρουν να επιστρέψουν στη σκηνή στα τέλη του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο του 2024.

«Και υπάρχει πάντα η επόμενη παραμονή Πρωτοχρονιάς! Μείνετε συντονισμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

Αν και το ταξίδι των Aerosmith διακόπηκε αν και προσωρινά, απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Πενήντα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Aerosmith συνεχίζουν να γράφουν ιστορία ως ένα από τα σπουδαιότερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών.

Διαφήμιση

Η ανθεκτικότητα που έχουν επιδείξει οι θρυλικοί ροκάδες μπροστά στις αντιξοότητες κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους εγγυάται ότι η συνέχεια της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους «Peace Out» θα είναι εμβληματική.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Lisa των BLACKPINK είναι η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton

Η Lisa υπόσχεται να διατηρήσει την αυθεντικότητα της Louis Vuitton. Η Lisa των BLACKPINK, η οποία φημίζεται πάντα για το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...