Barack Obama: Τα αγαπημένα του τραγούδια για το 2023 έχουν γούστο

Όσα τραγούδια άκουσε πιο πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Barack Obama, όπως συνηθίζει κάθε έτος, μοιράστηκε την πολυαναμενόμενη λίστα του με τα αγαπημένα του τραγούδια για το 2023.

Η λίστα του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι αποτέλεσμα σχολαστικής επιμέλειας, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, αποτυπώνοντας το ποικιλόμορφο μουσικό γούστο του Barack Obama.

Ο εκλεκτικός κόσμος των μουσικών προτιμήσεων του Barack Obama για το 2023 αποτελείται από έναν συνδυασμό από κορυφαία τραγούδια των charts, κρυφά διαμάντια και ενδιαφέρουσες επιλογές.

Διαφήμιση

Παγκόσμιοι ρυθμοί

Όσον αφορά τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στα charts, την προσοχή κεντρίζει η πρώτη επιλογή στη λίστα του Barack Obama – το «TQG» της Karol G και της Shakira, ενώ περιλαμβάνεται και ακόμα μια συνεργασία κορυφής, το «I Remember Everything» του Zach Bryan και της Kacey Musgraves.

Αυτά τα τραγούδια δίνουν τον τόνο της πολυποίκιλης μουσικής παλέτας του Barack Obama.

Ο Barack Obama δεν διστάζει να εκφράσει τον θαυμασμό του για καλλιτέχνες που έχει επαινέσει στο παρελθόν περιλαμβάνοντας στη λίστα του το «America Has A Problem» της Beyoncé με τη συμμετοχή του Kendrick Lamar.

Ποικιλομορφία επιλογών

Επίσης, επιλογές όπως το «The Returner» της Allison Russell, του «Cast Iron Skillet» του Jason Isbell and the 400 Unit, το «Sittin’ On Top of the World» του Burna Boy με τον 21 Savage, το «Cobra» της Megan Thee Stallion και το «Vampire Empire» του Big Thief αναδεικνύουν τη συμπάθεια του Barack Obama για ένα μεγάλο φάσμα μουσικών ειδών.

Διαφήμιση

Εξετάζοντας περαιτέρω τις μουσικές επιλογές του πρώην Αμερικανού προέδρου, ανακαλύπτουν εκλεπτυσμένες επιλογές που προσθέτουν βάθος στη λίστα αναπαραγωγής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Lenny Kravitz: Θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League στο Λονδίνο

Το «On My Mama» της Victoria Monét, το «Me & U» της Tems, το «La Bebe (Remix)» των Yng Lvcas και Peso Pluma, το «Amapiano» των Asake και Olamide, το «My Love Mine All Mine» της Mitski, το «Joiner» της Blondshell και το «Sprinter» των Dave και Central Cee αποδεικνύουν την εκτίμησή του για ταλέντα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της μουσικής.

Καμία λίστα αναπαραγωγής του Barack Obama δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς μια τραγούδια όπως το «Road to Freedom» του Lenny Kravitz και το «Crazy Love» της Rita Wilson και του Keith Urban.

Πριν μοιραστεί τις μουσικές επιλογές του για τη φετινή χρονιά, ο Barack Obama έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες του με τα αγαπημένα του βιβλία και τις αγαπημένες του ταινίες για το 2023.

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη λίστα των ταινιών, με τον Obama να γράφει στο X/Twitter: «Ενημέρωση: Μόλις είδα το “The Color Purple” και το λάτρεψα. Την προσθέτω σε αυτή τη λίστα ως μία από τις αγαπημένες μου ταινίες της χρονιάς».

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Lisa των BLACKPINK είναι η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton

Η Lisa υπόσχεται να διατηρήσει την αυθεντικότητα της Louis Vuitton. Η Lisa των BLACKPINK, η οποία φημίζεται πάντα για το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...