Ο Αναστάσιος Ράμμος χτίζει ένα «Καινούργιο Παρελθόν» με νέο τραγούδι

Ο Αναστάσιος Ράμμος μοιράζεται μαζί μας ένα τραγούδι με βαθιά προσωπική φύση.

Ο Αναστάσιος Ράμμος χτίζει ένα «Καινούργιο Παρελθόν» μέσα από το νέο και βιωματικό τραγούδι που κυκλοφορεί.

Ως ένας πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει για το εξαιρετικό ταλέντο του τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως δημιουργός, ο Αναστάσιος Ράμμος αναδεικνύει με το νέο τραγούδι του την ικανότητά του να μεταφέρει βαθιά συναισθήματα μέσα από τη μουσική του.

Το «Καινούργιο Παρελθόν» είναι μία δυναμική μπαλάντα που έγραψε ο ίδιος ο Αναστάσιος Ράμμος, αντλώντας έμπνευση από τα δικά του συναισθήματα και τις σκέψεις του.

Διαφήμιση

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγούδι που ακούγεται αυθεντικό και απόλυτα προσωπικό.

Με κάθε στίχο, ο Αναστάσιος Ράμμος μας προσκαλεί στον κόσμο του και μοιράζεται μαζί μας τις ελπίδες, τους φόβους και τα όνειρά του, εξερευνώντας τα βάθη των συναισθημάτων του.

Η φωνή του αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές του ακροατή και τον παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ειλικρίνεια και αυτογνωσία.

Το single «Καινούργιο Παρελθόν» συμπληρώνει η μοναδική παραγωγή του Μάριου Ψιμόπουλου για να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση σε όσους το ακούσουν.

Διαφήμιση

Στο music video για το τραγούδι, σε σκηνοθεσία του George Mpenioudakis, ο Αναστάσιος Ράμμος αναγνωρίζει, παλεύει και τελικά νικάει τους προσωπικούς δαίμονές του, αποφασίζοντας να φτιάξει ένα «Καινούργιο Παρελθόν» και ένα καλύτερο αύριο.

Παρόλο που το τραγούδι άντληση έμπνευση από βιωματικές εμπειρίες του καλλιτέχνη, καταφέρνει να αγγίξει και να αγγίξει και να ταυτιστεί με το ευρύτερο κοινό.

Μέσα από το «Καινούργιο Παρελθόν», ο Αναστάσιος Ράμμος υμνεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, την ικανότητα του ανθρώπου να ξεπερνά τις δυσκολίες και να αφήνει πίσω του ό,τι τον βαραίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Καίτη Γαρμπή και Αναστάσιος Ράμμος ζωντανεύουν τις «Ευαισθησίες» τους

Είναι ένα τραγούδι που μας καλεί να αγκαλιάσουμε την αλλαγή και να προχωρήσουμε μπροστά, χτίζοντας ένα «Καινούργιο Παρελθόν» γεμάτο αισιοδοξία και όνειρα.

Το «Καινούργιο Παρελθόν» αποτελεί μια ώριμη και ολοκληρωμένη καλλιτεχνική πρόταση, που φέρει την αδιαμφισβήτητη σφραγίδα του Αναστάσιου Ράμμου.

Αναστάσιος Ράμμος - Καινούργιο Παρελθόν - Official Music Video

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το postmelody.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλοι τις ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Don't miss

Ο Louis Tomlinson μιλάει για τον αντίκτυπο των φημών για τον Harry Styles στην προσωπική ζωή του. Ο Louis Tomlinson αποδέχεται πως δεν μπορεί να...
Η Perrie Edwards ξεδιπλώνει το ταλέντο της όπως ποτέ άλλοτε. Η Perrie Edwards κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο πρώτο τραγούδι της, «Forget About Us» και κλέβει τις...
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ανταλλάζουν ρόλους με τον Μίλτο Πασχαλίδη και τη Νατάσσα Μποφίλιου στο τελευταίο «Μουσικό Κουτί». Το τελευταίο και πιο...
Μία ωδή στη ζωοδότρα δύναμη της αγάπης από τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο. Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος κυκλοφορούν το μουσικό...
Μία μουσική μαρτυρία για τα 50 χρόνια προσφυγιάς που ξυπνά μνήμες και συναισθήματα. Η εξαιρετική Κύπρια ερμηνεύτρια Μαρία Θεοδότου παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά...

Read more