Beyoncé: Γιατί αρνήθηκε να παίξει το νέο τραγούδι της country ραδιοφωνικός σταθμός

Οι θαυμαστές της Beyoncé κατέκλυσαν με μηνύματα τον country ραδιοφωνικό σταθμό που αρνήθηκε να παίξει το νέο single της τραγουδίστριας.

Όταν η Beyoncé ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Renaissance: Act II» νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι θαυμαστές της ανυπομονούσαν να ακούσουν τα δύο νέα singles από το άλμπουμ, τα «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages», στα ψραδιόφωνα, όμως συνάντησαν την αρνητική αντίδραση κάποιων σταθμών.

Μετά από έντονες συζητήσεις στα διαδίκτυο σχετικά με την άρνηση του σταθμού KYKC 100.1 FM από την Οκλαχόμα να παίξει τα νέα τραγούδια της Beyoncé, ο σταθμός ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την προσθήκη του «Texas Hold ‘Em» στο πρόγραμμά του.

Ο γενικός διευθυντής της South Central Oklahoma Radio Enterprises, Roger Harris, εξήγησε στο ET την αρχική άρνηση του ραδιοφωνικού σταθμού να μεταδώσει το νέο τραγούδι της Beyoncé.

Διαφήμιση

«Τη στιγμή που λάβαμε το αρχικό email με το αίτημα να παίξουμε την Beyoncé στο KYKC, δεν την παίζαμε στον country σταθμό μας επειδή δεν θεωρείται country καλλιτέχνης και στείλαμε μία τυπική απάντηση. Θα κάναμε το ίδιο και αν κάποιος ζητούσε να παίξουμε Rolling Stones», ανέφερε.

«Δεν γνωρίζαμε ότι μετά το Super Bowl θα κυκλοφορούσε αυτά τα country τραγούδια και δεν είχαμε πρόσβαση σε αυτά μέχρι την επόμενη ημέρα, καθώς είμαστε ένας μικρός σταθμός» πρόσθεσε.

«Μόλις είδαμε τη δυναμική και τους θαυμαστές της Beyoncé να μας κατακλύζουν με αιτήματα, τελικά πήραμε το τραγούδι και το παίξαμε», εξήγησε.

«Είμαστε ένας σταθμός με ιδιοκτησία μειονοτήτων και υποστηρίζουμε την Beyoncé από την αρχή της καριέρας της. Το μεταδίδουμε τώρα το τραγούδι, δεν έχουμε τίποτα εναντίον της και τη λατρεύουμε», τόνισε.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Grammy 2024: Ο JAY-Z υπερασπίστηκε την Beyoncé και το hip-hop - Τα παράπονά του

Η αρχική άρνηση του σταθμού

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ένας θαυμαστής στο X (πρώην Twitter) έγινε viral αφού αποκάλυψε την αποτυχημένη του προσπάθεια να ζητήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Οκλαχόμα να εντάξει στο πρόγραμμά του «Texas Hold ‘Em».

Ο χρήστης @jussatto μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της ανταλλαγής email που είχε με τον ραδιοφωνικό σταθμό, γράφοντας: «Ζήτησα το “Texas Hold ‘Em” στον τοπικό country ραδιοφωνικό μου σταθμό (KYKC) και μετά από το αίτημα, έλαβα ένα email από τον σταθμό που έλεγε: “Δεν παίζουμε Beyoncé στο KYKC επειδή είμαστε country ραδιοφωνικός σταθμός”».

«Αυτός ο σταθμός πρέπει να λογοδοτήσει για τον κραυγαλέο ρατσισμό και τη διάκριση κατά της Beyoncé,» πρόσθεσε σε μία άλλη δημοσίευση.

Το @BeyLegion, ένας λογαριασμός θαυμαστών της Beyoncé με μεγάλο αριθμό ακολούθων, δημοσίευσε ένα κάλεσμα προς άλλους θαυμαστές να ενημερώσουν το KYKC για τη στροφή της τραγουδίστριας στην country.

«BeyHive! Ας ενημερώσουμε ευγενικά τον country ραδιοφωνικό σταθμό 1001 KYKC της Οκλαχόμα ότι το επερχόμενο project της Beyoncé και τα singles που έχει ήδη κυκλοφορήσει είναι όντως country μουσική! Θυμηθείτε να είστε ευγενικοί και διπλωματικοί,» έγραψε ο λογαριασμός.

Διαφήμιση

Οι θαυμαστές έσπευσαν στα σχόλια να δηλώσουν ότι τηλεφώνησαν ή έστειλαν email στο KYKC, με κάποιους μάλιστα να μοιράζονται στο TikTok βίντεο με τις κλήσεις τους προς τον ραδιοφωνικό σταθμό, έχοντας ως υπόκρουση το «Texas Hold ‘Em» της Beyoncé.

Εκείνο το απόγευμα, ένας θαυμαστές αποκάλυψε ένα μήνυμα που ισχυριζόταν ότι προήλθε από τον ραδιοφωνικό σταθμό και ανέφερε ότι θα παίξουν το «Texas Hold ‘Em» όταν ανεβεί πιο ψηλά στα country charts.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Beyoncé: Χρησιμοποίησε ένα αυθεντικό κομμάτι από το «Blackbird» των Beatles στο «Cowboy Carter» - Με την άδεια του Paul McCartney

Λίγο αργότερα, ο λογαριασμός του KYKC στο X έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία με το playlist του ραδιοφωνικού σταθμού, με το single της Beyoncé να βρίσκεται ανάμεσα στο «Tishomingo» του Zach Bryan και το «Wasted» της Carrie Underwood.

«Πολλά τηλεφωνήματα έρχονται για το “Texas Hold ‘Em” της Beyoncé. Παίζει σε λίγα λεπτά,» σχολίασαν στη φωτογραφία.

Σύμφωνα με το Billboard, το «Texas Hold ‘Em» διανεμήθηκε επίσημα από την Columbia Records στους country ραδιοφωνικούς σταθμούς των ΗΠΑ την Τρίτη. Το τραγούδι προστέθηκε επίσης στους streaming σταθμούς του CMT και σε διάφορα country playlists στο Spotify και το Apple Music.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή του Billboard 200. Ο Eminem κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...