Anthony Kiedis: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του τραγουδιστή των Red Hot Chili Peppers

Η ταινία υπόσχεται να ζωγραφίσει ένα ειλικρινές πορτρέτο του Anthony Kiedis.

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η best seller αυτοβιογραφία «Scar Tissue» του Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers.

Όπως αποκάλυψε το Deadline, η Universal Pictures απέκτησε πρόσφατα τα κινηματογραφικά δικαιώματα της αυτοβιογραφίας του τραγουδιστή.

Ο Anthony Kiedis θα είναι ένας από τους παραγωγούς της ταινίας μαζί με τον Brian Grazer από την Imagine Entertainment και τον Guy Oseary, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μάνατζερ των Red Hot Chili Peppers το 2021.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την Universal, η επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου έχει ως στόχο να αποτυπώσει με τον πιο αυθεντικό τρόπο της διαδρομής του Anthony Kiedis, προσφέροντας στους θεατές μία προσωπική ματιά στις πολυπλοκότητες του εθισμού, της τέχνης και της προσωπικής ανάπτυξης στο περιβάλλον της ξέφρενης punk σκηνής του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του ’70 και του ’80.

Η ταινία υπόσχεται «ένα συγκλονιστικά ειλικρινές πορτρέτο ενός καλλιτέχνη, εθισμένου και αρχηγού συμμορίας» που θα περιέχει «μία βαθιά αντισυμβατική ιστορία πατέρα και γιου που διαδραματίζεται σε μία punk σκηνή του Λος Άντζελες των δεκαετιών ’70 και ’80 που είναι γεμάτη ναρκωτικές ουσίες».

Εξερευνώντας αυτά τα θέματα, η ταινία σκοπεύει να ζωγραφίσει μία ολοζώντανη εικόνα της ταραχώδους ζωής και της εκπληκτικής καριέρας του Anthony Kiedis – μία ιστορία γεμάτη επιτυχίες και δοκιμασίες.

Αυτή η ιστορία θα εξετάσει, χωρίς να κρίνει, πώς όλες οι εμπειρίες του τραγουδιστή διαμόρφωσαν τη μουσική που τελικά αγκαλιάστηκε από εκατομμύρια ανθρώπους.

Διαφήμιση

Ο αντίκτυπος της αυτοβιογραφίας του Anthony Kiedis 

Το «Scar Tissue», που κυκλοφόρησε αρχικά το 2004, γνώρισε τεράστια επιτυχία, κάνοντας το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα της λίστας των best sellers των New York Times.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιατί οι Red Hot Chili Peppers μίσησαν τον Chad Smith στην οντισιόν του

Το βιβλίο, το οποίο γράφτηκε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο συγγραφέα Larry Sloman, εμβαθύνει στις μάχες του Anthony Kiedis με τον εθισμό και εξετάζει τα χρόνια που οδήγησαν στη δημιουργία του εμβληματικού funk rock συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers.

Με την πάροδο του χρόνου, το βιβλίο έχει γίνει κάτι περισσότερο από μία απλή ενδιαφέρουσα βιογραφία. Ο βαθύς αντίκτυπός του έχει επεκταθεί σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από φυλακισμένους και ασθενείς μέχρι μαθητές, οι έχουν βρει παρηγοριά και έμπνευση στην ανθεκτικότητα του Anthony Kiedis.

Σε συνέντευξή του το 2016 στη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Anthony Kiedis παραδέχτηκε ότι αρχικά είχε ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με την κυκλοφορία της αποκαλυπτικής αυτοβιογραφίας του.

Ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers ομολόγησε ότι αισθανόταν τύψεις επειδή θα προκαλούσε πόνο στους κοντινούς του ανθρώπους, ωστόσο, σύντομα αναγνώρισε τα εκτεταμένα οφέλη που θα προέκυπταν αν μοιραζόταν την ιστορία του.

Διαφήμιση

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τον πλησίασαν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους επειδή του έδωσε ελπίδα και κίνητρο μέσω της εμψυχωτικής ιστορίας της επιστροφής του παρά τις αντιξοότητες.

«Μετάνιωσα για το βιβλίο για λίγο, καθώς προκλήθηκε κάποιος πόνος. Αλλά στη συνέχεια, άρχισα να βλέπω τον μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο. Οι άνθρωποι το διάβαζαν στα νοσοκομεία, στις φυλακές και στα σχολεία και είχε θετική επίδραση», εξομολογήθηκε.

«Συνειδητοποίησα ότι ο σκοπός της συγγραφής του βιβλίου δεν αφορούσε εμένα, αλλά να δείξω ότι κάποιος μπορεί να φτάσει μέχρι κάτω και να επιστρέψει και να έχει μία παραγωγική, επιτυχημένη, ευτυχισμένη και ενδιαφέρουσα ζωή», σημείωσε.

«Και έτσι, όποια ντροπή, πόνο ή δυσκολία ή ταλαιπωρία κι αν πέρασα, τότε άξιζε τον κόπο, γιατί έρχονται τόσοι πολλοί άνθρωποι και μου λένε ότι τα παιδιά τους το διάβασαν και πήραν τα πάνω τους χάρη σε αυτό», είπε ο Anthony Kiedis.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πώς οι Red Hot Chili Peppers κατέστρεψαν μία συναυλία των Ramones
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Ο Billy Joel υποδέχθηκε τον Axl Rose στη σκηνή

Ο ξεχωριστός καλεσμένος του Billy Joel στο φινάλε των εμφανίσεών του στο Madison Square Garden. Ο Billy Joel έριξε την...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...