Η Ariana Grande ανοίγει την καρδιά της – H αγάπη, οι φήμες και η καλλιτεχνική ολοκλήρωση

Η Ariana Grande μοιράζεται τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τη φετινή χρονιά στη ζωή της.

Η Ariana Grande κάνει την ανασκόπηση μίας από τις πιο μεταμορφωτικές, πιο δύσκολες, αλλά και πιο ευτυχισμένες και ξεχωριστές χρονιές της ζωής της.

Σε μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, η 30χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις όμορφες και τις άσχημες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την προσωπική ανάπτυξή της, την καλλιτεχνική ολοκλήρωσή της και τις προκλήσεις της παρουσίας της στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Υπήρχαν τόσα πολλά όμορφα και συνάμα πολωμένα συναισθήματα», σχολίασε. Περιγράφοντας τον βαθύ αντίκτυπο που είχε η φετινή χρονιά πάνω της, ανέφερε: «Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο παραδομένη στο έλεος και στην αποδοχή αυτού που η ζωή φώναζε να μου διδάξει».

Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι ήρθε αντιμέτωπη με τις «απροσμέτρητα δύσκολες», όπως τις χαρακτήρισε, στιγμές, η Ariana Grande τόνισε τη χαρά και την υπερηφάνεια που νιώθει για τη δουλειά της.

Η Ariana Grande αναγνώρισε το προνόμιό της να συνεργάζεται με «λαμπρές, όμορφες ψυχές», να μαθαίνει από κάθε εμπειρία και να εκτιμά κάθε στιγμή. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα εγχειρήματα στα οποία συμμετείχε και για τους ανθρώπους που συνάντησε στην πορεία.

Ως γνωστόν, η Ariana Grande πραγματοποίησε φέτος στο Λονδίνο τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Wicked».

Ο αντίκτυπος των φημών

Ωστόσο, η αστέρας της pop αποκάλυψε επίσης τις προκλήσεις που συνεπάγεται η παρουσία της στα φώτα της δημοσιότητας και υποστήριξε ότι όσοι δεν τη γνωρίζουν πραγματικά την παρεξηγούν. Η Ariana Grande σχολίασε με ειλικρίνεια τον αντίκτυπο των φημών και των εικασιών, τονίζοντας τη σημασία της κατανόησης.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Ariana Grande ήταν «διαφορετικός άνθρωπος» πριν γνωρίσει τη Cynthia Erivo

«Ποτέ δεν έχω νιώσει περισσότερη υπερηφάνεια ή χαρά ή αγάπη ενώ ταυτόχρονα νιώθω ότι με παρεξηγούν τόσο βαθιά οι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν, που συναρμολογούν ψιθύρους και φτιάχνουν ό,τι θέλουν για εμένα και τις υποθέσεις τους για τη ζωή μου», έγραψε η Grande.

Τον Ιούλιο έγινε γνωστό ότι η Ariana Grande και ο πρώην σύζυγός της Dalton Gomez χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Μάιο του 2021, πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνος του.

Περίπου την ίδια εποχή, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η Ariana Grande είχε πλέον σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», Ethan Slater, ο οποίος παράλληλα είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την επί πέντε χρόνια σύζυγό του.

Μία πηγή διευκρίνισε στο ET ότι η Ariana Grande και ο Ethan Slater άρχισαν να βγαίνουν αφού και οι δυο είχαν χωρίσει από τους συζύγους τους.

Η υποστήριξη των αγαπημένων της

Στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ariana Grande απέδωσε το αίσθημα ασφάλειας και δύναμης που νιώθει στην υποστήριξη των αγαπημένων της προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των φίλων, της οικογένειας και των θαυμαστών της.

Διαφήμιση

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται να την κρατούν σφιχτά και να την προστατεύουν έντονα όσοι την καταλαβαίνουν πραγματικά και αυτό της επιτρέπει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και χάρη.

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, η Ariana Grande μοιράστηκε τις ελπίδες της για το μέλλον, τονίζοντας: «Αντιδρώ μόνο σε πράγματα που αξίζουν την ενέργειά μου και απομακρύνω και προστατεύω τον εαυτό μου από πράγματα που δεν αξίζουν».

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε το ειλικρινές μήνυμά της εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για το βάθος των συναισθημάτων που βίωσε φέτος και έστειλε την αγάπη της στους θαυμαστές της, τους οποίους τυλίγει σε ένα «κουκούλι αγάπης» καθώς έρχεται το νέο έτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande: Αυτή είναι η νέα σελίδα στην καριέρα της - Στον δρόμο της Demi Lovato

«Αισθάνομαι πιο ανθρώπινη από ποτέ. Νιώθω πιο βαθιά από ποτέ. Νιώθω πιο μαλακή και πιο δυνατή, όλα μαζί», σημείωσε, προσφέροντας ένα μήνυμα δύναμης.

Κλείνοντας, η Ariana Grande ευχήθηκε στους followers της ένα πολύ ευτυχισμένο και υγιές νέο έτος και τους αποχαιρέτησε με λόγια ενθάρρυνσης.

«Αν ποτέ νιώσετε παρεξηγημένοι ή μόνοι, απλά θυμηθείτε ότι θα περάσει και ότι δεν είναι έτσι. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και να ξέρετε ότι σας αγαπούν τόσο απίστευτα. Ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά», κατέληξε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Janet Jackson: «Δεν θυμάμαι να με ρώτησαν αν ήθελα να ξεκινήσω καριέρα από παιδί»

Η Janet Jackson εξήγησε πώς ασχολήθηκε με τη μουσική. Η Janet Jackson «δεν θυμάται» να της έχουν ζητήσει αν ήθελε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...