Η Ariana Grande λύνει τη σιωπή της για τις καταγγελίες για τα παρασκήνια του Nickelodeon

«Ακόμα και τώρα επεξεργάζομαι τη σχέση μου με αυτό», δήλωσε η Ariana Grande για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στις σειρές του Nickelodeon.

Η Ariana Grande μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν στο Nickelodeon μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και τοξικό εργασιακό περιβάλλον που διατυπώθηκαν από πρώην ανήλικους ηθοποιούς στο ντοκιμαντέρ «Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV».

Η αστέρας της pop εμφανίστηκε στο podcast «Podcrushed» που παρουσιάζουν ο συμπρωταγωνιστής της στο music video του «The Boy Is Mine», Penn Badgley, αλλά και η Nava Kavelin και η Sophie Ansari και αναφέρθηκε στον ρόλο της ως Cat Valentine που υποδύθηκε στις σειρές «Victorious» και «Sam & Cat» του Nickelodeon όταν ήταν ακόμα έφηβη.

«Προφανώς η σχέση μου με αυτό έχει αλλάξει. Έχω επανεξετάσει πολλά πράγματα για το πώς ήταν αυτή η εμπειρία», δήλωσε.

Διαφήμιση

«Ήμουν 14 ετών και πήγα αεροπορικώς για οντισιόν με την Liz Gillies για το “Victorious” και όλες ήμασταν πολύ ενθουσιασμένες, πήραμε τους ρόλους και ήταν τα καλύτερα νέα που μπορούσαμε να ακούσουμε», θυμήθηκε.

«Ήμασταν νεαροί καλλιτέχνες που απλά θέλαμε να κάνουμε αυτό με τις ζωές μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και τα καταφέραμε και αυτό ήταν υπέροχο», συνέχισε.

«Νομίζω ότι έχουμε μερικές πολύ ξεχωριστές αναμνήσεις και νιώθουμε τόσο προνομιούχες που μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αυτούς τους ρόλους και να είμαστε μέρος κάτι που ήταν τόσο ξεχωριστό για πολλά μικρά παιδιά», πρόσθεσε.

Το ντοκιμαντέρ «Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV», το οποίο κυκλοφόρησε στο Max, εξέτασε τις πολυάριθμες καταγγελίες πρώην εργαζομένων του Nickelodeon σχετικά με τον σεξισμό, τον ρατσισμό και την ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στους ανήλικους πρωταγωνιστές και το συνεργείο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των σειρών του τηλεοπτικού δικτύου.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande και Guillermo del Toro κατά της απαγόρευσης βιβλίων στα σχολεία

«Νομίζω ότι το περιβάλλον πρέπει να γίνει πιο ασφαλές αν πρόκειται να παίζουν παιδιά, και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν θεραπευτές», σχολίασε η Ariana Grande, η οποία πήρε τον ρόλο στο «Victorious» όταν ήταν μόλις 14 ετών.

«Νομίζω ότι οι γονείς θα πρέπει να μπορούν να είναι όπου θέλουν να βρίσκονται», συμπλήρωσε.

Το ντοκιμαντέρ υποστήριξε επίσης ότι οι σειρές του αρχιπαραγωγού Dan Schneider είχαν την τάση να βάζουν νεαρές γυναίκες, όπως η Ariana Grande, σε κωμικές καταστάσεις με εμφανείς σεξουαλικές προεκτάσεις.

Ο Dan Schneider κατέθεσε αγωγή τον Μάιο για δυσφήμιση εναντίον της Warner Bros. Discovery και των άλλων εταιρειών που βρίσκονται πίσω από το ντοκιμαντέρ, υποστηρίζοντας ότι το «Quiet on the Set» άφησε λανθασμένα να εννοηθεί ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τους ανήλικους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργαζόταν.

«Πραγματικά εκμεταλλευόταν το πόσο σημαντικό είναι για έναν νεαρό ηθοποιό να κάνει κάποιον να γελάσει», είπε η Ariana Grande στους οικοδεσπότες του podcast, χωρίς να αναφέρει ονομαστικά τον Dan Schneider.

Διαφήμιση

«Ήμασταν πεπεισμένες ότι αυτό ήταν το ωραίο πράγμα (στο “Victorious”): Πιέζαμε τα όρια με το χιούμορ μας, τα υπονοούμενα. Όλα συνέβησαν απλά τόσο γρήγορα, και τώρα κοιτάζοντας ξανά μερικά από τα αποσπάσματα, λέω: “Αλήθεια τώρα;”», συνέχισε.

«Σκέφτεσαι: “Αν είχα μία κόρη…” Υπάρχει ένα όριο. Τα πράγματα που δεν εγκρίνονταν από το κανάλι, τα ανέβαζαν κρυφά στην ιστοσελίδα μας. Αυτό είναι μία άλλη αποκάλυψη. Όσον αφορά αυτό, υποθέτων ότι είμαι εκνευρισμένη», ανέφερε.

Η Ariana Grande αποκάλυψε επίσης ότι στους γονείς των ηθοποιών του «Victorious», για το μεγαλύτερο διάστημα που συμμετείχε στη σειρά, επιτρεπόταν μόνο περιστασιακά να βρίσκονται στα γυρίσματα με τα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Ariana Grande ανοίγει την καρδιά της - H αγάπη, οι φήμες και η καλλιτεχνική ολοκλήρωση

Επίσης, τόνισε ότι οι νέοι σε όλους τους κλάδους, όχι μόνο στο Χόλιγουντ, έρχονται αντιμέτωποι με την ανάρμοστη συμπεριφορά των προϊσταμένων τους και σεξουαλική παρενόχληση και χαίρεται που η κοινωνία αρχίζει να πιέζει για καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

«Οι επιζώντες που έχουν μιλήσει, δεν υπάρχουν λέξεις για το πόσο καταστροφικό είναι να το ακούς αυτό», σημείωσε.

«Νομίζω ότι το περιβάλλον πρέπει απλά να γίνει πολύ πιο ασφαλές γενικά. Όπως είπα, ακόμα και τώρα, επεξεργάζομαι τη σχέση μου με αυτό», κατέληξε η Ariana Grande.

Ariana Grande Part 1 | Podcrushed | Ep 71

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

«Maestro»: Η «Σωτηρία της Ψυχής» βρίσκει νέα φωνή στη Μαρίζα Ρίζου

Η Μαρίζα Ρίζου δίνει νέα πνοή σε ένα διαχρονικό...

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με...

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους στο Songwriters Hall of Fame. Δεν χρειάστηκε να πέσει ένας κομήτης,...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...