Η Ariana Grande συγκινείται για τα 14 τραγούδια της που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify

«Τόσα πολλά μικρά κομμάτια της ζωής μου είναι καταχωνιασμένα για πάντα μέσα σε αυτά τα μικρά, ανόητα τραγούδια», ανέφερε η Ariana Grande.

Ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της, η Ariana Grande κάνει ένα ταξίδι στις αναμνήσεις.

Στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς «Billions Club» του Spotify, η 30χρονη pop star μοιράστηκε τις ιστορίες πίσω από τα 14 τραγούδια της που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα – τα περισσότερα τραγούδια από οποιαδήποτε γυναίκα καλλιτέχνιδα στην ιστορία – και συγκινήθηκε μιλώντας για τα χρόνια δουλειάς που χρειάστηκαν για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Για να γιορτάσει το ιστορικό επίτευγμα της τραγουδίστριας, το Spotify τοποθέτησε στο στούντιο της, Jungle City Studios, πλακέτες για κάθε τραγούδι της που έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams στην υπηρεσία streaming.

Διαφήμιση

Καθώς έβλεπε τις πλακέτες, η τραγουδίστρια αστειεύτηκε για τη συνεργασία της στο «Bang Bang» με την Jessie J και τη Nicki Minaj, σχολιάζοντας: «“bang bang στο δωμάτιο”, βαθυστόχαστοι στίχοι».

Επίσης, επαίνεσε τη Lady Gaga και τον The Weeknd για την επιτυχία των τραγουδιών τους «Rain On Me» και «Save Your Tears» αντίστοιχα, στα οποία συμμετείχε.

Η Ariana Grande μοιράστηκε επίσης μια αστεία ανάμνηση για το music video του δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου τραγουδιού της «Santa Tell Me» που κυκλοφόρησε το 2014.

«Ήταν ένα backup βίντεο», αποκάλυψε γελώντας. «Στο αρχικό βίντεο, φορούσα κάτι παράξενα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα και χτυπούσα τον Άγιο Βασίλη με ένα μπαστούνι», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

«Έλεγα: “Αυτό είναι το σωστό κλίμα για το τραγούδι, πιστέψτε με”. Και η δισκογραφική είπε: “Έι, χρυσή μου… Δεν νομίζουμε ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό”», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande: Επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει το νέο άλμπουμ της

Το πολυαναμενόμενο έβδομο άλμπουμ της Ariana Grande με τίτλο «Eternal Sunshine» θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια της pop έχει ήδη αποκαλύψει το lead single, «Yes, And?», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 στο Billboard Hot 100, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μοιραστεί άλλα τραγούδια από το άλμπουμ πριν την κυκλοφορία του.

«Είμαι ενθουσιασμένη γιατί νιώθω επίσης ότι δεν έχω καν ξεκινήσει πραγματικά. Είμαι τόσο, τόσο ευγνώμων και ανυπομονώ να ακούσετε τι θα ακολουθήσει. Πρέπει να πάω να το τελειώσω τώρα», κατέληξε η Ariana Grande στο βίντεο του Spotify.

Κοινοποιώντας το βίντεο του «Billions Club» στο Instagram, η τραγουδίστρια σχολίασε ότι «τα γυρίσματα αυτού του μικρού επεισοδίου ήταν μια γλυκιά μικρή επέτειος και συναισθηματική έκρηξη ευγνωμοσύνης, αν θέλετε».

Διαφήμιση

Συνεχίζοντας, σημείωσε ότι δεν περίμενε να συγκινηθεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά παραδέχτηκε: «Με συγκίνησε πραγματικά! Τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει κάνοντας αυτό το πράγμα, μαζί και για όλους εσάς. Τόσα πολλά μικρά κομμάτια της ζωής μου είναι καταχωνιασμένα για πάντα μέσα σε αυτά τα μικρά, ανόητα τραγούδια…»

«Δεν είστε απλά ακροατές αλλά είστε άνθρωποι που νιώθω ότι με στηρίζετε και σας εκτιμώ βαθιά. Το πιο ξεχωριστό κομμάτι είναι το γεγονός ότι ζω μία τόσο όμορφη ανθρώπινη σύνδεση (είναι πολλά / πάρα πολλά / συγγνώμη)», πρόσθεσε, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τις αναμνήσεις που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και την καλοσύνη και την αίσθηση του σπιτιού που έχουμε βρει ο ένας στον άλλον! Το θυμίζω στον εαυτό μου όταν το χρειάζομαι περισσότερο», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande: Το πρόγραμμα των εορτασμών για τη δέκατη επέτειο του «Yours Truly»

Δείτε το επεισόδιο του «Billions Club» του Spotify με την Ariana Grande παρακάτω.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ice Spice παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της «Y2K!»

Η Ice Spice επισφραγίζει την ασταμάτητη άνοδό της με ένα εκρηκτικό άλμπουμ. Η Ice Spice, το φαινόμενο της rap μουσικής...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...