Marilyn Manson: Πραγματοποίησε 20 ώρες κοινωφελούς εργασίας για την επίθεση σε εικονολήπτρια

Ο Marilyn Manson είχε κριθεί ένοχος για την κατηγορία ότι έφτυσε και φύσηξε τη μύτη του προς μία εικονολήπτρια.

Ο Marilyn Manson ολοκλήρωσε τις 20 ώρες κοινωφελούς εργασίας που του είχαν επιβληθεί ως ποινή αρκετούς μήνες μετά την καταδίκη του για την κατηγορία ότι φύσηξε τη μύτη του προς μία εικονολήπτρια σε συναυλία του στο Νιου Χάμσαϊρ το 2019, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη νομική ομάδα του.

Ο 55χρονος τραγουδιστής πραγματοποίησε τις ώρες υπηρεσίας του στον Windsor Club του Glendale, το οποίο διαθέτει χώρους συνάντησης για τους Ανώνυμους Αλκοολικούς και την Al-Anon, σύμφωνα με πιστοποιητικό ολοκλήρωσης της κοινωφελούς εργασίας που κατατέθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο δικαστήριο του Νιου Χάμσαϊρ από την Ένωση Υποστήριξης (Assistance League) του Λος Άντζελες, όπως ανέφερε το Associated Press.

Τον Σεπτέμβριο, επιβλήθηκε στον Marilyn Manson, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner, πρόστιμο άνω των 1.400 δολαρίων, με αναστολή των 200 δολαρίων ως μέρος της συμφωνίας που έκανε με τους εισαγγελείς, και 20 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Διαφήμιση

Επίσης, ο τραγουδιστής πρέπει να αποφεύγει τις συλλήψεις και να ενημερώνει την τοπική αστυνομία εάν εμφανιστεί στο Νιου Χάμσαϊρ.

Πριν από την καταδίκη του, ο Marilyn Manson είχε δηλώσει τον Ιούλιο ότι δεν αμφισβητεί τις κατηγορίες για απλή επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος. Στο πλαίσιο μίας διαπραγματευμένης συμφωνίας, ο Manson κατάφερε να αποσύρει μία δεύτερη κατηγορία απλής επίθεσης σε βαθμό πλημμελήματος.

Το περιστατικό συνέβη το 2019 κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας στο Bank of New Hampshire Pavilion στο πλαίσιο της περιοδείας «Hell Never Dies» του Marilyn Manson με τον Rob Zombie και ο τραγουδιστής τελικά παραδόθηκε στις αρχές για τις κατηγορίες το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Marilyn Manson: Υπέγραψε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο και ετοιμάζει την επιστροφή του

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, όπως ανέφερε το AP, σύμφωνα με αστυνομική ένορκη δήλωση, ότι ο Marilyn Manson πλησίασε την εικονολήπτρια Susan Fountain και φέρεται να την έφτυσε, πριν φυσήξει τη μύτη του προς την κατεύθυνσή της αργότερα. Ένα βίντεο φέρεται να κατέγραψε τον Manson να τη δείχνει και να γελάει καθώς εκείνη απομακρυνόταν.

Διαφήμιση

Η Susan Fountain κατέθεσε μήνυση κατά του Marilyn Manson το 2021, και τον Σεπτέμβριο, υπέβαλε μία δήλωση που διαβάστηκε δυνατά στο δικαστήριο, στην οποία χαρακτήρισε το περιστατικό «το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ ένας άνθρωπος».

Τον Μάιο του 2021, η αστυνομία του Gilford αποκάλυψε ότι υπήρχε ένταλμα σύλληψης για τον τραγουδιστής και τρεις θεατές της συναυλίας, συμπεριλαμβανομένου ενός φρουρού ασφαλείας, δήλωσαν στο WMUR ότι είδαν τον Marilyn Manson να φτύνει και να «ρίχνει τη βλέννα του» προς την εικονολήπτρια.

«Έφτυνε παντού και κάποια στιγμή έφτυσε στην κάμερά της, οπότε την καθάρισε και φαινόταν ελαφρώς ενοχλημένη», περιέγραψε ένας θεατής.

«Νομίζω ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν (ο Masnon) γονάτισε, την πλησίασε σε απόσταση 1 – 1,5 μέτρου και έριξε μία τεράστια ποσότητα βλέννας προς το μέρος της, όχι στην κάμερα. Ήταν εκνευρισμένη και αηδιασμένη, οπότε έφυγε τρέχοντας και αυτός απλά γέλαγε», συνέχισε.

Εκείνη την περίοδο, ο δικηγόρος του Marilyn Manson, Howard King, δήλωσε ότι η κατηγορία του πλημμελήματος – που μπορεί να επιφέρει ποινή φυλάκισης έως ενός έτους και πρόστιμο 2.000 δολαρίων, σύμφωνα με την αστυνομία – προέκυψε αφού η εικονολήπτρια ζήτησε αποζημιώσεις 35.000 δολαρίων για βλάβες στον εξοπλισμό της κάμεράς της.

Διαφήμιση

«Δεν είναι μυστικό σε κανέναν που έχει παρακολουθήσει συναυλία του Marilyn Manson ότι του αρέσει να προκαλεί στη σκηνή, ειδικά μπροστά στην κάμερα», ανέφερε ο Howard King.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Marilyn Manson: Κατέληξε σε διακονισμό αγωγής εναντίον του για βιασμό

«Αυτή η κατηγορία πλημμελήματος προέκυψε μετά από απαίτηση από εικονολήπτρια του χώρου για αποζημίωση άνω των 35.000 δολαρίων, αφού μία μικρή ποσότητα πτυέλων ήρθε σε επαφή με το χέρι της. Αφού ζητήσαμε αποδεικτικά στοιχεία για τυχόν ζημιές, δεν λάβαμε ποτέ απάντηση», εξήγησε.

«Όλη αυτή η καταγγελία είναι γελοία, αλλά παραμένουμε προσηλωμένοι στη συνεργασία με τις αρχές, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα», συμπλήρωσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Cardi B: Απαντά στην «προφανή ανυπομονησία» για το νέο άλμπουμ της

Η υπόσχεση που έδωσε η Cardi B για το νέο άλμπουμ της. Η Cardi B επιβεβαίωσε τις προσδοκίες των θαυμαστών...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...