Ariana Grande: Διαγράφει τις αναμνήσεις μίας αγάπης στο video του «We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)»

Το «We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)» είναι το δεύτερο singl eαπό το νέο άλμπουμ «Eternal Sunshine» της Ariana Grande.

Μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου έβδομου άλμπουμ της «Eternal Sunshine», η Ariana Grande παρουσιάζει το φουτουριστικό music video για το νέο single «We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)».

Η Ariana Grande έδωσε μία μικρή γεύση από το βίντεο πρόσφατα με ένα teaser στο οποίο βρίσκεται σε μία αίθουσα αναμονής όπου υπογράφει μία φόρμα συγκατάθεσης που αναφέρει: «Έχετε σκεφτεί αρκετά την απόφασή σας και δίνετε στην Brighter Days Inc. την αποκλειστική άδεια να αφαιρέσει πλήρως αυτό το άτομο από τη μνήμη σας;».

Καθώς το στυλό της περνάει πάνω από το κουτί με την ένδειξη «Όχι», η τραγουδίστρια επιλέγει τελικά το «Ναι» την τελευταία στιγμή και υπογράφει με το όνομα «Peaches».

Διαφήμιση

Αυτή η σκηνή είναι η εισαγωγή του συναισθηματικά φορτισμένου music video για το «We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)», σε σκηνοθεσία του Christian Breslauer, όπου η Ariana Grandeκάθεται στο μονότονο, επενδυμένο με ξύλο λόμπι της κλινικής Brighter Days Inc. περιμένοντας το ραντεβού της με τον γιατρό.

Όταν ακούγεται το όνομα της Peaches, η Ariana Grande αρπάζει ένα λευκό κουτί γεμάτο αναμνήσεις και μπαίνει σε μία αίθουσα χειρουργείου, όπου ξαπλώνει αναποδογυρισμένη σε μία καρέκλα καθώς αρχίζει να τραγουδάει τους εξομολογητικούς στίχους της μπαλάντας.

«Δεν πίστευα ότι θα με καταλάβαινες / Πώς θα μπορούσες καν να προσπαθήσεις;», τραγουδάει καθώς μία νοσοκόμα βγάζει ένα λούτρινο αρκουδάκι από το κουτί και μία οθόνη δείχνει την εγκεφαλική σάρωση του παιχνιδιού.

«Δεν θέλω να περπατάω στα δάχτυλα των ποδιών, αλλά δεν θέλω να κρύβομαι / Αλλά δεν θέλω να ταΐζω αυτή την τερατώδη φωτιά», συνεχίζει, ενώ της τοποθετούν μία ασημένια κορδέλα με λαμπερές κόκκινες επαφές στους κροτάφους της.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande: Γιατί δεν θέλει να ακούει ξανά ορισμένα από τα τραγούδια της

Το music video μεταφέρεται αμέσως μετά σε μία αίθουσα παιχνιδιών arcade της δεκαετίας του 1980 καθώς ο ρυθμός ανεβαίνει και η Ariana Grande με το αγόρι της, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Evan Peters, αρπάζουν το αρκουδάκι από ένα μηχάνημα με δώρα και εκείνη υπόσχεται να «περιμένει την αγάπη του».

Καθώς ξεκινά η διαδικασία, το βίντεο αφηγείται τις πιο χαρούμενες και προσωπικές αναμνήσεις που μοιράστηκε το ζευγάρι.

Το οδοιπορικό σε όλες τις καλές στιγμές της σχέσης τους περιλαμβάνει και μία αναφορά στην τελευταία εμβληματική σκηνή της κλασικής ταινίας ενηλικίωσης «Sixteen Candles» του 1984 παράλληλα με τα πλάνα στα οποία η Ariana Grande υποβάλλεται στη διαδικασία ολοκληρωτικής διαγραφής των αναμνήσεών της.

Συγκλονισμένη από τις αναμνήσεις, η Peaches προσπαθεί να σταματήσει τη διαδικασία πριν ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, το music video τελειώνει με την Ariana Grande να προσπερνάει αδιάφορη από τον πρώην αγαπημένο της και τη νέα σχέση του ενώ περπατά με τον νέο σύντροφό της.

Διαφήμιση

Η ιστορία του βίντεο για το «We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)» είναι μία ωδή στην πιο αγαπημένη ταινία της Ariana Grande, το «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» (Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού, 2004) με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον τίτλο του νέου άλμπουμ της.

Στην ταινία, που σκηνοθέτησε ο Michel Gondry, το ζευγάρι που υποδύονται ο Jim Carrey και η Kate Winslet, ο Joel και η Clementine, υποβάλλονται σε εγκεφαλική επέμβαση για να διαγράψουν όλες τις αναμνήσεις του οδυνηρού χωρισμού τους.

Το mid-tempo τραγούδι «We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)» είναι το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ «Eternal Sunshine» της Ariana Grande μετά την επιτυχία του «Yes, And?», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο No. 1 στην κορυφή του Billboard Hot 100 όταν κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande: Στο No. 1 του Billboard Hot 100 το «We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)»

Η Ariana Grande θα παρουσιάσει τα singles του νέου άλμπουμ της στο νέο επεισόδιο του «Saturday Night Live» το Σάββατο 9 Μαρτίου, ενώ το επόμενο βράδυ θα ανέβει στη σκηνή των Βραβείων Όσκαρ 2024 για να απονείμει ένα από τα βραβεία της διοργάνωσης.

Ariana Grande - we can't be friends (wait for your love) (official music video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι SOFI TUKKER υμνούν τη φιλία τους στο «Hey Homie»

Οι SOFI TUKKER αναμιγνύουν bossa nova και drum & bass σε ένα εθιστικό κοκτέιλ. Οι SOFI TUKKER παρουσιάζουν το σαγηνευτικό...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...