Ariana Grande: Φωτίζει τον ουρανό με το νέο άλμπουμ «Eternal Sunshine»

Η Ariana Grande φωτίζει τον ουρανό με τη λάμψη του ταλέντου της και το νέο άλμπουμ της «Eternal Sunshine».

Η Ariana Grande κορυφώνει τη δισκογραφική επάνοδό της με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της «Eternal Sunshine».

Την τελευταία δεκαετία, η Ariana Grande έχει χτίσει μία ισχυρή κληρονομιά την τελευταία δεκαετία ως μία από τις πιο σταθερές δημιουργούς επιτυχιών και το νέο άλμπουμ της, επιβεβαίωσε τη θέση της στο μουσικό στερέωμα της pop από το πρώτο μόλις single.

Το «Yes, And?» κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και έγινε το όγδοο τραγούδι της Ariana Grande που κατέκτησε το No. 1 του Billboard Hot 100, αυξάνοντας τις προσδοκίες για τη μεγάλη επιστροφή της με το «Eternal Sunshine».

Διαφήμιση

Για να επιβεβαιώσει ότι ο πήχης ήταν ψηλά, η Ariana Grande κυκλοφόρησε επίσης ένα remix του «Yes, And?» σε συνεργασία με τη Mariah Carey, την οποία αποκάλεσε «τη μία και μοναδική, βασίλισσα της καρδιάς της και διαχρονική έμπνευση».

Το «Yes, And?», με τις house επιρροές του, ήταν ένα λαμπρό μανιφέστο για το νέο κεφάλαιο της Ariana Grande.

Το «Eternal Sunshine» παίρνει τον τίτλο του από την ταινία «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» του Michel Gondry, με πρωταγωνιστές τον Jim Carrey και την Kate Winslet, για ένα χωρισμένο ζευγάρι που αποφασίζει να προχωρήσει σβήνοντας ιατρικά από τους εγκέφαλους του τις αναμνήσεις που έχουν ο ένας από τον άλλον.

Μία σύνδεση που υποδηλώνει ότι η Ariana Grande ίσως έχει κάποιες γλυκόπικρες αναμνήσεις να εξαγνίσει.

Διαφήμιση

Η Ariana Grande ένωσε τις δυνάμεις της για τη δημιουργία και την παραγωγή του «Eternal Sunshine» με τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Max Martin και Ilya Salmanzadeh σε μία συμβολική στιγμή, αφού είναι μαζί της από το άλμπουμ «My Everything» (2014), το οποίο τη μετέτρεψε σε παγκόσμια pop star.

Ariana Grande - yes, and? (official music video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande και Mariah Carey συνεργάζονται στο remix του «Yes, And?»

Τα διακυβεύματα είναι μεγάλα για το «Eternal Sunshine».

Κάνοντας την ανασκόπηση του 2023, η Ariana Grande σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ποτέ δεν αισθάνθηκα περισσότερο στο έλεος και την αποδοχή αυτών που η ζωή προσπαθούσε απεγνωσμένα να μου διδάξει».

Η ζωή έχει προσφέρει πολλή σοφία στην Ariana Grande και είναι επιτέλους έτοιμη να τη μοιραστεί με το κοινό της. Μετά από τρεισήμισι χρόνια από το τελευταίο άλμπουμ της, έχει πολλά να αποδείξει.

Η Ariana Grande ήταν πάντα ένδοξα απρόβλεπτη, από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της «Yours Truly» το 2013.

Διαφήμιση

Δέκα χρόνια μετά, απέδειξε ότι δεν διστάζει να δοκιμάσει τα πάντα. Από άψογες μπαλάντες («Dangerous Woman») και EDM ύμνους («Break Free») μέχρι hip-hop κομμάτια με έντονες σεξουαλικές αναφορές («Side To Side») και την trap «Μελωδία της Ευτυχίας» («7 Rings») — και όλα αυτά να ακούγονται απόλυτα δικά της.

Ακόμα και όταν χώρισε, κυκλοφόρησε το «Thank U, Next» και σόκαρε τους πάντες με ένα από τα πιο ανεξίτηλα κλασικά τραγούδια αυτής της δεκαετίας.

Το «Eternal Sunshine» είναι το επόμενο άλμπουμ της Ariana Grande μετά το «Positions», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και κάθε χρόνο μοιάζει ακόμα καλύτερο.

Αυτό ήταν ένα εκπληκτικά μεγάλο διάλειμμα για κάθε pop star αυτές τις ημέρες, αλλά ειδικά για την Ariana Grande, μετά το επιτυχημένο σερί με την κυκλοφορία των άλμπουμ της «Sweetener», «Thank U, Next» και «Positions».

Όσο πιο γρήγορα δούλευε, τόσο πιο ψηλά έφτανε. Οι πιο αγαπημένες στιγμές που μας χάρισε ήταν αυτές που μετέφερε στη μουσική της όσα ένιωθε και πατούσε το κουμπί αποστολής πριν προλάβει κανείς να την αποτρέψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Ariana Grande ήταν «διαφορετικός άνθρωπος» πριν γνωρίσει τη Cynthia Erivo

Αλλά στα χρόνια που ακολούθησε, έκανε περιστασιακές εμφανίσεις στα remixes τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών, ενώ τον τελευταίο χρόνο αφοσιώθηκε στα γυρίσματα των επερχόμενων ταινιών του «Wicked», στις οποίες πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Glinda.

Στα δέκα πλέον χρόνια της καριέρας, η Ariana Grande εξερεύνησε σχεδόν τα πάντα. Αλλά το «Eternal Sunshine» είναι το άλμπουμ που δείχνει στον κόσμο πού είναι έτοιμη να πάει στη συνέχεια, σε μία καθοριστική στιγμή για την καριέρα της.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Rοb Halford: «Οι Judas Priest υπερασπιζόμαστε την πίστη του heavy metal από τότε που ξεκινήσαμε»

Ο Rοb Halford μίλησε για την ευθύνη των Judas Priest απέναντι στο κοινό τους. Οι Judas Priest, ένα από τα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...