Beach Boys: Ντοκιμαντέρ για το εμβληματικό pop συγκρότημα στο Disney+

Ένα ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό και συνεντεύξεις με τα μέλη των Beach Boys.

Οι Beach Boys είναι ένα από τα πιο σημαντικά και επιδραστικά συγκροτήματα που έχουν εμφανιστεί στη μουσική σκηνή.

Η πειραματική προσέγγισή τους στην pop μουσική και στον ήχο γενικότερα έφερε επανάσταση τον τρόπο με τον οποίο τα συγκροτήματα έφτιαχναν μουσική, αφήνοντας ένα ισχυρό αποτύπωμα που εξακολουθεί να ακούγεται σε ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία.

Την επίδραση των Beach Boys θα εξετάσει ένα νέο ντοκιμαντέρ, με αφθονία αδημοσίευτου υλικού και νέες συνεντεύξεις με το συγκρότημα, που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 24 Μαΐου.

Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ θα ξετυλίξει την ιστορία των Beach Boys από τις ταπεινές οικογενειακές αρχές τους, μέσα από αδημοσίευτο υλικό, καθώς και με ολοκαίνουργιες συνεντεύξεις με τους Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, David Marks, Bruce Johnston των Beach Boys.

Στην κάμερα μιλούν και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Lindsey Buckingham, Janelle Monáe, Ryan Tedder και Don Was.

Οι θεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ακούσουν τα λόγια των Carl και Dennis Wilson μέσα από δικά τους αρχειακά αποσπάσματα, να παρακολουθήσουν μια νέα συνέντευξη με τον Blondie Chaplin και να ακούσουν ηχητικό υλικό από τον Ricky Fataar.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ «The Beach Boys», σε παραγωγή των Kennedy/Marshall και White Horse Pictures, έχουν επιμεληθεί οι Frank Marshall και Thom Zimny και το σενάριο υπογράφει ο Mark Monroe.

Διαφήμιση

Η Capitol/UMe θα κυκλοφορήσει το soundtrack του ντοκιμαντέρ «The Beach Boys», με τα τραγούδια της ταινίας, στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 24 Μαΐου.

Επιπλέον, το άλμπουμ «Shut Down Vol. 2» των Beach Boys από το 1964 θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου σε απόχρωση μπλε και άσπρου μαρμάρου στις 29 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το τραγούδι των Beach Boys που έκανε τον Paul McCartney να κλάψει

Το πρώτο και μοναδικό επίσημο βιβλίο

Στις 2 Απριλίου, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το μοναδικό επίσημο βιβλίο του, με τίτλο «The Beach Boys by The Beach Boys», μέσω των εκδόσεων Genesis Publications.

Το βιβλίο αποτελεί την απόλυτη χρονική αφήγηση ενός από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του κόσμου, καθώς καταγράφει τον μοναδικό ήχο των Beach Boys, τις πολυσύνθετες αρμονίες τους, τις εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις τους και τη χρήση καινοτόμων τεχνικών ηχογράφησης.

Οι Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine και Bruce Johnston προσφέρουν μια συνδυαστική αφήγηση της καριέρας τους, ειδικά για αυτό το βιβλίο, ενώ μέσα από σχολαστικό συνδυασμό πηγών από όλο τον κόσμο, εκπροσωπούνται εξίσου τα λόγια των εκλιπόντων Carl Wilson και Dennis Wilson.

Διαφήμιση

Καταγράφοντας πώς εξελίχθηκαν από ένα συγκρότημα σε ένα γκαράζ στο Hawthorne σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αφηγούνται την εκπληκτική ιστορία της ανόδου τους: την τελειοποίηση των αρμονιών τους, την αρχική επιτυχία τους ως surf συγκρότημα και στη συνέχεια την τελική εξέλιξή τους σε πρωτοποριακούς καλλιτέχνες και ένα από τα πιο μουσικά πολυσύνθετη συγκροτήματα στην ιστορία.

Το βιβλίο «The Beach Boys by The Beach Boys» προσφέρει μια προσωπική ματιά στη ζωή του συγκροτήματος μέσα από εικόνες που δεν έχουν έρθει ποτέ στο φως της δημοσιότητας και άμεση πρόσβαση στα αρχεία των Beach Boys.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Το Spotify κατέγραψε ρεκόρ κερδών το δεύτερο τρίμηνο του 2024

Τα κέρδη του Spotify ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Το Spotify κατέγραψε ρεκόρ κερδών στο δεύτερο τρίμηνο του 2024, ξεπερνώντας τις προσδοκίες,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...