Becky Hill και Sonny Fodera συνεργάζονται στο «Never Be Alone»

Η Becky Hill δεν αφήνει απάτητη καμία γωνία της dance μουσικής.

Η Becky Hill, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει καταγράψει έξι Νο. 1 επιτυχίες στα αμερικανικά dance ραδιόφωνα, ξεκινά το 2024 με το νέο single «Never Be Alone» σε συνεργασία με τον πρωτοπόρο της dance μουσικής Sonny Fodera.

Το «Never Be Alone», το οποίο κυκλοφορεί από την Astralwerks, βασίζεται στις επιρροές της Becky Hill από τα βάθη του κόσμου της club κουλτούρας.

Το topline μίας ντίβας του dancefloor σε συνδυασμό με την παραγωγή του Sonny Fodera προσφέρει μία μεθυστική έξαρση από βαρύ dub bass, δυνατά beats, φωτεινά συνθεσάιζερ και ατμοσφαιρική καταστροφή, επιτρέποντας στα drops να χτυπήσουν δυνατά.

Διαφήμιση

Η Becky Hill γύρισε το music video για το «Never Be Alone» στα βουνά του Μαρόκου με τη σκηνοθεσία του Remi Laudat και την παραγωγή του Olwyn Fagan.

Καθώς εμφανίζεται μόνη της στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο, η ηλιόλουστη μέρα μετατρέπεται σε νύχτα και το περιβάλλον αποκτά έναν μυστικιστικό αέρα με την Becky Hill να περιβάλλεται από έναν κύκλο φωτιάς ανάμεσα σε πέντε πυλώνες με καθρέφτες.

«Το “Never Be Alone” γεννήθηκε μέσα από έναν κόσμο μετά το lockdown, όπου η απομόνωση και η απόσταση επιβλήθηκαν στον κόσμο. Καθώς ο σύντροφός μου και εγώ ασχολούμαστε και οι δύο με τη μουσική, νιώσαμε πραγματικά όλη τη σφοδρότητα ενός επιβεβλημένου λουκέτου στη βιομηχανία των εκδηλώσεων», εξηγεί η Βρετανίδα τραγουδίστρια.

«Ολόκληρη η καριέρα μας βρισκόταν σε κίνδυνο και πραγματικά ένιωσα την καθοδική πορεία ενός ανθρώπου που αγαπούσα, ο οποίος είχε δουλέψει όλη του την ενήλικη ζωή του επιμελούμενος τα line ups για φεστιβάλ και clubs», συνεχίζει.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Becky Hill και Self Esteem μετατρέπουν τον πόνο σε δύναμη με το «True Colours»

Η Becky Hill έγραψε το «Never Be Alone» μαζί με τη μακροχρόνια συνεργάτιδά της Karen Poole («Remember», «History» και «Disconnect»), αντλώντας έμπνευση από τον χρόνο που πέρασαν χώρια και ένιωθε αβοήθητη με την απελπισία του συντρόφου της.

«Αυτό που αγαπώ σε αυτό το single είναι ότι έχει ξεπεράσει το lockdown και εξακολουθεί να μοιάζει τόσο σημαντικό σε μία εποχή που χρειαζόμαστε να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον περισσότερο από ποτέ, Το παρουσιάζω στις ζωντανές εμφανίσεις μου και είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω τις αντιδράσεις του κοινού», σημειώνει η Becky Hill.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα δείξω στον κόσμο τι έχει προσθέσει ο Sonny Fodera σε αυτόν τον ύμνο – είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους που έχουν απομείνει στην dance βιομηχανία με τους οποίους δεν έχω δουλέψει ακόμα και ανυπομονώ να κυκλοφορήσω αυτό το τραγούδι μαζί του», αναφέρει.

Το ταλέντο του γεννημένου στην Αυστραλία και εγκατεστημένου στο Λονδίνο καλλιτέχνη Sonny Fodera για δυνατή house μουσική με απτά συναισθήματα, τον έχει αναδείξει σε «ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της house», σύμφωνα με το Mixmag.

Με τη δύναμη των πρωτότυπων παραγωγών και των remixes του έχει γίνει βασικός συνεργάτης παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών όπως οι Tiësto, Diplo, MK και 21 Savage.

Διαφήμιση

Παράλληλα, τα DJ sets του παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο με headline shows στο Brixton Academy στο Λονδίνο και στο Depot Mayfield στο Μάντσεστερ, καθώς και σε φεστιβάλ που εκτείνονται από το Coachella και το Tomorrowland μέχρι το Glastonbury και το EDC Vegas.

Μετά το «Side Effects» με τον Lewis Thompson και τη συνεργασία με τους Chase & Status στο «Disconnect», το «Never Be Alone» ανεβάζει την προσμονή για το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Becky Hill.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Becky Hill μεταμορφώνεται στο νέο άλμπουμ «Believe Me Now?»

Η περιοδεία της στις ΗΠΑ το 2023 ήταν πλήρως sold out και εμφανίστηκε επίσης σε διάφορα αμερικανικά φεστιβάλ, όπως το Austin City Limits και το CRSSD.

Η ζήτηση για τη φθινοπωρινή περιοδεία της Becky Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία το 2024 ήταν εξίσου συντριπτική. Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες εξαντλήθηκαν 80.000 από τα 130.000 εισιτήρια, γεγονός που οδήγησε στην προσθήκη μίας σειράς επιπλέον υπαίθριων καλοκαιρινών συναυλιών παράλληλα με επιλεγμένες εμφανίσεις σε φεστιβάλ.

Becky Hill, Sonny Fodera - Never Be Alone (Official Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

André 3000: «Οι σημερινοί ράπερ ακούγονται όλοι ίδιοι»

Ο André 3000 εξηγεί ότι οι νέοι ράπερ δεν έχουν τον χρόνο να «καλλιεργήσουν τους εαυτούς τους». Ο André 3000...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...