Ο Ozzy Osbourne σχεδιάζει δύο αποχαιρετιστήριες συναυλίες

Ο Ozzy Osbourne θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη γενέτειρά του.

Αν και ο Ozzy Osbourne ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρσή του από τις περιοδείες πέρυσι, οι φήμες επιμένουν ότι ο Πρίγκιπας του Σκότους θα δώσει και άλλες ζωντανές εμφανίσεις πριν όλα τελειώσουν.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Ozzy δήλωσε στο Metal Hammer τον Σεπτέμβριο του 2023: «Βρίσκομαι σε φόρμα… Θέλω να κάνω ένα ακόμα άλμπουμ και μετά να επιστρέψω στις περιοδείες».

Τώρα, η σύζυγός του και μάνατζερ του, Sharon Osbourne, αποκάλυψε ότι ο 75χρονος καλλιτέχνης σχεδιάζει να δώσει δύο συναισθηματικά φορτισμένες, τελευταίες αποχαιρετιστήριες συναυλίες στη γενέτειρά του, το Μπέρμιγχαμ, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια της στάσης της περιοδείας της «Cut The Crap!» στο Fortune Theatre του Λονδίνου τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, η Sharon επανέλαβε ότι ο Ozzy Osbourne δεν θα περιοδεύσει ποτέ ξανά κανονικά, αλλά υποστήριξε ότι θα ανέβει ξανά στη σκηνή για να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του.

«Δεν θα περιοδεύσει ξανά, αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε δύο ακόμα συναυλίες για να τον αποχαιρετήσουμε, καθώς αισθάνεται ότι δεν έχει αποχαιρετήσει ποτέ τους θαυμαστές του και θέλει να τους αποχαιρετήσει σωστά», είπε.

«Θα το κάνουμε στην Aston Villa, από όπου κατάγεται ο Ozzy», συνέχισε η Sharon, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ozzy Osbourne θα μπορούσε να δώσει τις συναυλίες στο γήπεδο Villa Park της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μπέρμιγχαμ.

«Η φωνή του είναι ακόμα απολύτως τέλεια. Και όλο τον καιρό που λείπει, εξακολουθεί να κάνει τα μαθήματα φωνητικής του, οπότε η φωνή του είναι τέλεια. Και μπορεί να αστειεύεται, ναι», τόνισε.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Kelly Osbourne μετανιώνει που εγκατέλειψε τη μουσική

Η Sharon Osbourne σημείωσε επίσης ότι ο Ozzy εξακολουθεί να αγαπά να ασχολείται με τη μουσική όσο ποτέ άλλοτε, δηλώνοντας: «Έχει όλες αυτές τις μελωδίες στο κεφάλι του. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει η μουσική του, δεν μπορείς να μην σου αρέσει ο Ozzy, απλά σε ελκύει».

Ο Ozzy δεν έχει πει ακόμα το «αντίο»

Ο Ozzy Osbourne σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ κάποια στιγμή φέτος, συνεχίζοντας την παραγωγική πορεία του μετά το 13ο σόλο άλμπουμ του «Patient Number 9» το 2022 και το «Ordinary Man» το 2020.

Την παραγωγή αυτών των δύο άλμπουμ επιμελήθηκε ο Andrew Watt, ο οποίος θα αναλάβει και το επόμενο -και πιθανότατα τελευταίο- άλμπουμ του Osbourne.

Ο πρώην frontman των Black Sabbath – ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο επικό φεστιβάλ Power Trip τον Οκτώβριο στην Καλιφόρνια πριν αναγκαστεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του – επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τις περιοδείες με μία συναισθηματικά φορτισμένη δήλωση που δημοσίευσε τον Ιανουάριο του 2023.

«Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι ημέρες των περιοδειών μου θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο», έγραψε τότε.

Διαφήμιση

«Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ιδέες για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορώ να εμφανίζομαι χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι ιδέες θα υλοποιηθούν σύντομα και ο Ozzy Osbourne θα μπορέσει να ολοκληρώσει την καριέρα του όπως του αξίζει.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Celine Dion θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Celine Dion θα λάβει αμοιβή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...