Beyoncé: Η γλυκιά έκπληξη σε 7χρονη που διασκεύασε μόνη της το «Texas Hold ‘Em»

Η Beyoncé εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο της 7χρονης Zoë Erianna.

Μία γλυκιά έκπληξη έκανε η Beyoncé στην 7χρονη τραγουδίστρια Zoë Erianna, η οποία είχε εντυπωσιάσει τους κριτές στο «America’s Got Talent».

Αφού η μικρή τραγουδίστρια δημιούργησε εντελώς μόνη της στον υπολογιστή της μία ολοκληρωμένη διασκευή του νέου τραγουδιού «Texas Hold ‘Em» της Beyoncé, χωρίς παρτιτούρα, η διάσημη τραγουδίστρια έστειλε μία μεγάλη ανθοδέσμη στη Zoë μαζί με ένα ενθαρρυντικό σημείωμα.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, οι γονείς της Zoë Erianna ανάρτησαν στο Instagram ένα βίντεο όπου η ταλαντούχα κόρη τους εκφράζει την επιθυμία της να μάθει να παίζει μόνη της το «Texas Hold ‘Em» αφού άκουσε το country τραγούδι της Beyoncé στο αυτοκίνητο.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, η Zoë κάθεται στο στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι της οικογένειάς της και αναδημιουργεί την παραγωγή του «Texas Hold ‘Em», με το έντονο μπάντζο του, σε ένα keyboard – και δεν είναι εύκολο.

«Παρόλο που η Zoë έχει τέλειο αφτί, ο συγχρονισμός του ρυθμού του μπάντζο και του παιξίματος της κιθάρας με τα δάχτυλα στο keyboard μπορεί να είναι πρόκληση», εξήγησαν οι γονείς της στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μέχρι το τέλος του βίντεο, η Zoë Erianna είχε δημιουργήσει μία εκδοχή του instrumental του «Texas Hold ‘Em» που ακούγεται σχεδόν πανομοιότυπη με το πρωτότυπο τραγούδι, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της Beyoncé με τίτλο «Cowboy Carter».

Η Beyoncé είδε το βίντεο και έστειλε στην 7χρονη Zoë μία μεγάλη ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια από ένα ανθοπωλείο από το Bryn Mawr της Πενσυλβάνια. Η οικογένειά της στην πόλη Drexel Hill της πολιτείας, σύμφωνα NBC10 Philadelphia.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Beyoncé: Η πρώτη μαύρη γυναίκα στο No. 1 των country charts

Η ανθοδέσμη συνοδευόταν και από ένα γλυκό σημείωμα της 42χρονης τραγουδίστριας προς τη Zoë.

«Η διασκευή σου στο “Texas Hold ‘Em” μου έδωσε τόση χαρά. Είσαι λαμπρή, συνέχισε έτσι», έγραφε το μήνυμα, υπογεγραμμένο από την ίδια τραγουδίστρια.

Η οικογένεια της μικρής δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο κατέγραψαν την αντίδραση της Zoë όταν έλαβε την «όμορφη ανθοδέσμη».

«Η εκμάθηση τραγουδιών με το αυτί από σπουδαίους καλλιτέχνες όπως η Queen B έχει γίνει μέρος της μουσικής εκπαίδευσης της Zoë», έγραψαν οι γονείς της.

Η Zoë Erianna εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της για τα λουλούδια, λέγοντας: «Νιώθω ενθουσιασμένη και χαρούμενη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που μου τα έστειλε.»

Διαφήμιση

Η νεαρή μουσικός έχει συγκεντρώσει πάνω από 500.000 followers στο Instagram, όπου τραγουδάει, παίζει πιάνο και κάνει διασκευές δημοφιλών τραγουδιών, όπως αυτά της Beyoncé.

Συμμετείχε μάλιστα και στον 18ο κύκλο του «America’s Got Talent», κλέβοντας τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού.

Πρόσφατα, η Zoë Erianna ανέβασε διάφορα βίντεο όπου τη βλέπουμε να μαθαίνει το «Halo» της Beyoncé και το «Girl On Fire» της Alicia Keys.

Με τόσο ταλέντο και ενθουσιασμό, δεν μας εκπλήσσει που το όνειρό της είναι να γίνει rock star και να τραγουδήσει σε όλο τον κόσμο.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Πένθος για τον Slash – Πέθανε η 25χρονη θετή κόρη του

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Slash. Πέθανε σε ηλικία 25 ετών η θετή κόρη του Slash, Lucy-Bleu Knight. Ο κιθαρίστας...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...