Billie Eilish: Το νέο άλμπουμ της «δεν θα αργήσει» να κυκλοφορήσει

Το τρίτο άλμπουμ της Billie Eilish δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει από ημέρα σε ημέρα, όμως δεν πρόκειται να αργήσει.

Η Billie Eilish αποκάλυψε μία συναρπαστική είδηση για το νέο άλμπουμ της.

Ενώ μέχρι αυτή στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η Billie Eilish επιβεβαίωσε ότι η δημιουργία του νέου άλμπουμ της πλησιάζει στο τέλος της.

Μιλώντας στο Associated Press στο κόκκινο χαλί των Palm Springs Film Awards, όπου βραβεύθηκε με το Chairman’s Award, η Billie Eilish εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για την πρόοδο του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις, απάντησε: «Σχεδόν τελειώσαμε με αυτό το άλμπουμ».

Αν και οι ανυπόμονοι θαυμαστές ήλπιζαν να μάθουν ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, η Billie Eilish μετρίασε τις προσδοκίες τους, προσθέτοντας ότι το νέο άλμπουμ «δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα», ωστόσο διαβεβαίωσε ότι «δεν θα αργήσει πολύ».

«Συμβαίνει, έχουμε σχεδόν τελειώσει εδώ και ημέρες με αυτό το άλμπουμ. Αλλά δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Απλά τελειώσαμε με τη δημιουργία του. Θα είναι περίπου σύντομα», δήλωσε.

Αν και θα προτιμούσε και η ίδια μία συντομότερη αναμονή, η δημιουργία μίας εξαιρετικής δουλειάς απαιτεί τόσο υπομονή όσο και αφοσίωση.

Διαφήμιση

«Έχει πάρει περισσότερο χρόνο από ό,τι θα θέλαμε, όπως πάντα. Χρειάζεται χρόνος για να ετοιμαστεί ο δίσκος και να γίνει το artwork», ανέφερε.

«Χρειάζεται πάντα πολύς χρόνος»

Ο αδελφός της και παραγωγός της Finneas συμφώνησε με τις δηλώσεις της Billie Eilish, επισημαίνοντας τις προκλήσεις ενός άλμπουμ – από τη σύλληψη στην πραγματοποίησή του.

«Ένα τραγούδι μπορεί να πάρει μία ώρα. Το “What Was I Made For?” πήρε μία νύχτα και ίσως άλλο ένα πρωί και μετά ήταν έτοιμο», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Billie Eilish κέρδισε το Grammy για το Τραγούδι της Χρονιάς και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Ωστόσο, κομμάτι του παζλ απαιτεί τη φροντίδα και την προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργίας ενός άλμπουμ.

«Αλλά η δημιουργία ενός άλμπουμ, να πάρεις πολλά τραγούδια και να τα συρράψεις μαζί και να βεβαιωθείς ότι είναι ένα συνεκτικό κομμάτι είναι πάντα ένα μεγάλο εγχείρημα, πρέπει να βεβαιωθείς ότι σε όλα τα τραγούδια δίνεται η σημασία που τους αναλογεί και τους δίνεται προσοχή», εξήγησε.

Διαφήμιση

«Οπότε χρειάζεται πάντα πολύς χρόνος», συμπλήρωσε ο Finneas.

Η «δύσκολη» διαδικασία

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του με το Mr. Porter, ο Finneas δήλωσε ότι είχαν ολοκληρώσει «κατά 85%» το νέο άλμπουμ της Billie Eilish.

Ωστόσο, ακόμη σε τέτοια σημαντική πρόοδο, παραδέχτηκε ότι η διαδικασία αυτή τη φορά αποδείχθηκε δύσκολη, εξαιτίας του δημιουργικού αδιεξόδου με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι.

Με βάση, όμως, την επιτυχία των προηγούμενων συνεργασιών του διδύμου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αξίζει την αναμονή.

Το τελευταίο άλμπουμ της Billie Eilish ήταν το «Happier Than Ever» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 για να προσθέσει μία ακόμη καθοριστική στιγμή στην καριέρα της.

Με επιτυχίες όπως το «Therefore I Am» και το ομώνυμο τραγούδι «Happier Than Ever», το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο No. 1 των ΗΠΑ και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Αν και φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία του «Happier Than Ever», η Billie Eilish συνέχισε να συγκεντρώνει επιτεύγματα στο ενεργητικό της με τραγούδια όπως το βραβευμένο με Όσκαρ «No Time Die» για την ομώνυμη ταινία του James Bond και το «What I Was Made For?» για την ταινία «Barbie», που φαίνεται ότι βαδίζει στον ίδιο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Billie Eilish φοβόταν ότι «είχε τελείωσει» πριν γράψει το «What Was I Made For?»

Μέχρι την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της, η αναμονή συνεχίζει να αυξάνεται για ένα ακόμη αξέχαστο κεφάλαιο στην καριέρα της Billie Eilish.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Sabrina Carpenter: Το μάθημα που της έδωσε η επιτυχία του «Nonsense»

Το «Nonsense» βοήθησε τη Sabrina Carpenter να εμπιστεύεται περισσότερο...

Οι Coldplay παρουσίασαν ζωντανά το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Good Feelings»

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Moon Music»...

«Ο Γκρεμιστής»: Δημήτρης Παπαδημητρίου και Κώστας Μακεδόνας σε 8 λαϊκά τραγούδια που συγκλονίζουν

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ξαναγράφει τους κανόνες του λαϊκού τραγουδιού. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Κώστας Μακεδόνας παρουσιάζουν τον κύκλο οκτώ...

Top Stories