Το νέο trailer του «BLACKPINK: A VR Encore» – Ταξίδι στη Σεούλ μέσα από τα μάτια των BLACKPINK

Ανακαλύψτε το νέο trailer του «BLACKPINK: A VR Encore» και ζήστε μια μοναδική εμπειρία στη Σεούλ με τις BLACKPINK.

Βυθιστείτε στη ζωντανή καρδιά της Σεούλ στη Νότια Κορέα με το νέο και εντυπωσιακό trailer για το «BLACKPINK: A VR Encore».

Αυτό το κινηματογραφικό υπερθέαμα προσφέρει μια αποκλειστική ματιά στο μεγάλο φινάλε της παγκόσμιας περιοδείας «Born Pink World Tour» των BLACKPINK που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Gocheok Sky Dome.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε VR στο Music Valley του Meta Horizon Worlds, ενώ οι κάτοχοι των headset Meta Quest VR σε επιλεγμένες περιοχές θα μπορούν να αποκτήσουν εισιτήριο πρώτης σειράς για την κοινωνική εμπειρία.

Διαφήμιση

Προετοιμαστείτε για μια μαγευτική συναυλία διάρκειας 70 λεπτών που καταγράφει το ταλέντο του γυναικείο συγκροτήματος της K-pop στο απόγειό του.

Η συναυλία περιλαμβάνει πολλές κορυφαίες επιτυχίες τους από την παγκόσμια περιοδεία των BLACKPINK, όπως ενδεικτικά τα «Shut Down», «Pink Venom» και «How You Like That».

Ένα μαγικό ταξίδι στην καρδιά της Σεούλ

Σε δήλωσή τους, οι BLACKPINK εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός ότι γύρισαν την επερχόμενη VR συναυλία τους στην ίδια την πόλη όπου ξεκίνησαν όλα για εκείνες, καθώς η γοητεία της Σεούλ προσδίδει μια μοναδική μαγεία.

«Είναι υπέροχο που καταρρίπτουμε τα γεωγραφικά σύνορα με τους The Diamond Bros και τη Meta, φέρνοντας τις αναμνήσεις από το φινάλε του “BLACKPINK World Tour [Born Pink]” κατευθείαν στο σπίτι σας», ανέφεραν.

Διαφήμιση

Αγκαλιάστε το μέλλον της ψυχαγωγίας

Το «BLACKPINK: A VR Encore» προσφέρει μια θέση στην πρώτη σειρά στο φαντασμαγορικό φινάλε της παγκόσμιας περιοδείας «Born Pink World Tour» των BLACKPINK και πρωτοπορεί σε μια νέα εποχή στην εικονική ψυχαγωγία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Jennie των BLACKPINK κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «You & Me»

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με τον τρόπο που απολαμβάνουμε τις ζωντανές εκδηλώσεις, και οι BLACKPINK βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της επανάστασης.

Οι παραδοσιακές συναυλιακές εμπειρίες περιορίζονται από τους φυσικούς χώρους και τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Το εγχείρημα των BLACKPINK στην εικονική σφαίρα με τους The Diamond Bros και τη Meta σηματοδοτεί μια αλλαγή του μοντέλου με τον οποίο οι θαυμαστές έρχονται σε επαφή με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Χωρίς να περιορίζεται πλέον σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, η μαγεία της Σεούλ γίνεται προσβάσιμη στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, καλλιεργώντας την αίσθηση της συμμετοχής και της σύνδεσης.

Πάρτε μέρος στο εικονικό θέαμα

Σημειώστε την ημερομηνία για τη μεγάλη πρεμιέρα του «BLACKPINK: A VR Encore» την από την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου (03:00 την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου σε ώρα Ελλάδας) στο Meta Horizon Worlds.

Διαφήμιση

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και οι ενθουσιώδεις θαυμαστές μπορούν να κάνουν RSVP στην ειδική σελίδα της εκδήλωσης εδώ.

Αν, για οποιονδήποτε λόγο, χάσετε τη ζωντανή εμπειρία, μη φοβάστε – οι επαναλήψεις θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου στο Meta Horizon Worlds μετά το τέλος της συναυλίας.

Βυθιστείτε στον μαγευτικό κόσμο των BLACKPINK καθώς επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της συναυλίας μέσα από τον φακό της εικονικής πραγματικότητας. Γίνετε μάρτυρες της μαγείας, ξαναζήστε τις αναμνήσεις και ξεφύγετε από τα γεωγραφικά όρια με το «BLACKPINK: A VR Encore».

BLACKPINK: A VR Encore – Official Trailer

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Calvin Harris και Ellie Goulding επιστρέφουν με το νέο single «Free»

Ο Calvin Harris και η Ellie Goulding συνεχίζουν την εξαιρετική επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνεργασία τους. Το εκρηκτικό δίδυμο του Calvin...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...