Ο Vanilla Ice ήταν φίλος με τον Pablo Escobar – Αλλά δεν ήξερε ποιος ήταν

«Δεν ήξερα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, νόμιζα ότι ήταν επιχειρηματίες», υποστήριξε ο Vanilla Ice.

Τον Δεκέμβριο, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν μια ανασκόπηση των καλύτερων και χειρότερων στιγμών τους το 2023, αλλά ο Vanilla Ice θα προτιμούσε να αναλογιστεί τη δεκαετία του 1990.

Τον Ιούλιο του 2021, ο ράπερ είχε δηλώσει στο TMZ ότι πιστεύει πως η δεκαετία του ’90 είναι «η καλύτερη δεκαετία που υπήρξε πριν οι υπολογιστές καταστρέψουν τον κόσμο».

Αυτόν τον μήνα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο VladTV, αποκάλυψε ότι ξέρει «πάρα πολλά» για τη δολοφονία του Tupac Shakur το 1996.

Διαφήμιση

Στην ίδια συνέντευξη στο VladTV, ο Vanilla Ice αποκάλυψε αδιάφορα ότι ο διαβόητος Κολομβιανός βαρόνος των ναρκωτικών Pablo Escobar «ερχόταν στο σπίτι του» συχνά τη δεκαετία του ’90.

Ο Vanilla Ice επιβεβαίωσε ότι «έκανε παρέα με τον Pablo Escobar πολλές, πολλές φορές», καθώς και με «τους πάντες από τους Cocaine Cowboys».

«Ήμασταν όλοι φίλοι. […] Προσγειώνονταν συνεχώς ελικόπτερα στο σπίτι μου στο Star Island, έρχονταν στο σπίτι μου. Είχα φαγητό μόνο γι’ αυτούς στα ψυγεία. Είχα τις υπηρέτριές μου και όλους και όλες τους να καθαρίζουν αφού έφευγαν και με έπαιρναν με το ελικόπτερο», περιέγραψε.

Το χόμπι που τους ένωσε

Ενώ ο Pablo Escobar ήταν ένας από τους μεγαλύτερους βαρόνος ναρκωτικών στον κόσμο, ο Vanilla Ice ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική φύση των επιχειρήσεων του Κολομβιανού εγκληματία.

Διαφήμιση

«Πηγαίναμε σε αυτές τις σπουδαίες εκδηλώσεις και αγώνες με σκάφη και βλέπαμε όλα τα ωραία πράγματα που έφτιαχναν», είπε, εξηγώντας πώς ήρθε κοντά με ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της εποχής.

«Και ποτέ δεν ρώτησα, επειδή δεν είχαμε Google. Δεν ήξερα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Νόμιζα ότι ήταν επιχειρηματίες», υποστήριξε.

Φυσικά, οι ερωτήσεις που προκύπτουν είναι πολλές και ο Vanilla Ice μίλησε με το TMZ Live την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση του με τον Pablo Escobar και το απρόσμενο χόμπι που τους ένωσε.

«Ο Pablo αγαπούσε τα αγωνιστικά σκάφη, κι εγώ αγαπούσα τα αγωνιστικά σκάφη, και πραγματικά έκανε πολλά σπουδαία πράγματα για τη βιομηχανία σκαφών, επειδή τα χρήματα που διέσπειρε για να διακινεί, υποθέτω, τα ναρκωτικά διαδόθηκαν και στην κοινότητα των αγωνιστικών σκαφών», είπε.

Επίσης, ο Vanilla Ice ισχυρίστηκε για ακόμα μια φορά ότι ήταν ως επί το πλείστον «ανίδεος» για τη φαύλη συμπεριφορά των απίθανων φίλων του.

Διαφήμιση

Το ’90 του Pablo Escobar

Ενώ δεν υπήρχε το Google εκείνη την εποχή, όπως σωστά επισήμανε ο Vanilla Ice, ο Pablo Escobar ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος στην Κολομβία.

Το 1991, ο Pablo Escobar είχε παραδοθεί στις αρχές και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για μια σειρά από κατηγορίες, αλλά προχώρησε σε συμφωνία με τον Κολομβιανό Πρόεδρο César Gaviria να παραμείνει έγκλειστος στη φυλακή La Catedral που κατασκεύασε ο ίδιος ο «βασιλιάς της κοκαΐνης».

Το 1992, δραπέτευσε και κρύφτηκε όταν οι αρχές προσπάθησαν να τον μεταφέρουν σε ένα πιο τυπικό σωφρονιστικό ίδρυμα.

Αμέσως ξεκίνησε ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Κολομβία. Το καρτέλ του Μεντεγίν κατέρρευσε και το 1993, ο Pablo Escobar σκοτώθηκε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την Εθνική Αστυνομία της Κολομβίας.

Καθώς η φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του παρελθόντος του Vanilla Ice συγκρούονται, αναρωτιόμαστε ποια άλλα ασυνήθιστα κεφάλαια της ζωής του θα ανοίξουν.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Karol G δεν ξέρει τι θα κάνει μετά την επιτυχία του «Mañana Será Bonito»

Η Karol G θέλει να ζήσει και να απολαύσει την επιτυχία της. Η Karol G δεν είναι σίγουρη τι θα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...