Bob Dylan και Willie Nelson ενώνουν τις δυνάμεις τους – Μαζί σε περιοδεία

Ο Bob Dylan και ο Willie Nelson μαζί σε περιοδεία με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Bob Dylan και ο Willie Nelson, δύο από τους κορυφαίους τραγουδοποιούς όλων των εποχών, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία κοινή περιοδεία αυτό το καλοκαίρι.

Ο Willie Nelson θα πραγματοποιήσει την ετήσια περιοδεία του Outlaw Music Festival Tour και ο Bob Dylan θα τον συνοδεύσει και στις 26 συναυλίες.

Στο πρώτο σκέλος της περιοδείας θα τους πλαισιώσουν ο Robert Plant και η Alison Krauss, ενώ στο δεύτερο σκέλος ο John Mellencamp.

Διαφήμιση

Σε διάφορες στάσεις της περιοδείας θα συμμετάσχουν επίσης οι Billy Strings, Brittney Spencer, Celisse και Southern Avenue.

«Η φετινή περιοδεία Outlaw Music Festival Tour υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη μέχρι στιγμής, χάρη σε αυτό το σχήμα θρυλικών καλλιτεχνών», δήλωσε ο Willie Nelson.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξαναβγώ στον δρόμο με την οικογένεια και τους φίλους μου, για να παίξουμε τη μουσική που αγαπάμε για τους θαυμαστές που αγαπάμε», συνέχισε.

Η περιοδεία «Outlaw Music Festival Tour 2024» ξεκινά επίσημα στις 23 Ιουνίου στη Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας. Ο αρχικός κύκλος των συναυλιών περιλαμβάνει στάσεις στο Virginia Beach της Βιρτζίνια, στις Συρακούσες και το Bethel της Νέας Υόρκης και το Hershey της Πενσιλβάνια.

Διαφήμιση

Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού, με συναυλίες στο Λος Άντζελες και το Mountain View της Καλιφόρνιας, αλλά και σε πόλεις σε Ουάσινγκτον, Ιλινόις και Μινεσότα.

Πριν από τη συμμετοχή του στην περιοδεία «Outlaw Music Festival Tour», ο Bob Dylan θα πραγματοποιήσει μία σειρά από προσωπικές εμφανίσεις σε όλες τις νοτιοανατολικές πολιτείες τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Εν τω μεταξύ, ο Willie Nelson θα εμφανιστεί στο μουσικό φεστιβάλ Stagecoach τον επόμενο μήνα στο Indio της Καλιφόρνια και θα συναντήσει τον Chris Stapleton για μία συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας «All-American Road Show».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Huey Lewis: Ο Bob Dylan του έγραψε ένα τραγούδι - αλλά το έχασε

Πέρυσι, ο Bob Dylan έκανε μία εμφάνιση – έκπληξη στην ετήσια φιλανθρωπική συναυλία Farm Aid του Willie Nelson, όπου ερμήνευσε τα τραγούδια «Maggie’s Farm», «Positively 4th Street» και «Ballad of a Thin Man».

Ο Bob Dylan έκανε ορισμένες εμφανίσεις στο Outlaw Music Festival Tour το 2017, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε ολόκληρη την περιοδεία.

Διαφήμιση

Η φιλία του με τον Willie Nelson, ωστόσο, μετράει αρκετές δεκαετίες. Μαζί έγραψαν το τραγούδι «Heartland» το 1993.

«(Ο Willie Nelson) είναι σαν ένας φιλόσοφος ποιητής», είχε δηλώσει ο Bob Dylan εκείνο το έτος.

«Φτάνει στην ουσία των πραγμάτων με γρήγορο τρόπο. Το παρουσιάζει και μετά τελειώνει. Αφήνει τους ακροατές να το σκεφτούν», συνέχισε.

«Το παίξιμό του στην κιθάρα είναι απίστευτο. Δεν βλέπω κανέναν να του δίνει τα εύσημα που αξίζει ως μουσικός. Στα μάτια μου, είναι στην κορυφή. Παίρνει ό,τι τραγουδάει και το κάνει δικό του. Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να το κάνουν αυτό», τόνισε.

Το καλοκαίρι του 2004, ο Willie Nelson και ο Bob Dylan έδωσαν συναυλίες σε μικρά στάδια μπέιζμπολ σε όλη την Αμερική. Το 2009, πήραν μαζί τους και τον John Mellencamp για να επαναλάβουν την ιδέα.

Ο Bob Dylan σπάνια μοιράζεται τη σκηνή με άλλους καλλιτέχνες, αλλά το 2004 συνάντησε αρκετές φορές τον Willie Nelson για ντουέτα στα τραγούδια «I Shall Be Released», «Heartland» και «Milk Cow Blues».

Οι δύο θρύλοι μοιράστηκαν για πρώτη φορά τη σκηνή το 1976, όταν ο Nelson εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας στάσης της περιοδείας «Rolling Thunder Revue» του Dylan στο Χιούστον, για το τραγούδι «Gotta Travel On».

Τα τελευταία χρόνια, ο Bob Dylan περιοδεύει στην Αμερική κυρίως σε μικρά θέατρα. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2013, έκανε μία περιοδεία σε υπαίθρια αμφιθέατρα μαζί με τους Wilco και My Morning Jacket.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Tiësto και Alana Springsteen συνεργάζονται στο «Hot Honey»

Ο Tiësto και η Alana Springsteen παίζουν με τη φωτιά στο music video του «Hot Honey». Ο διάσημος DJ και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...