Bradley Cooper: Η «τρελή» συνάντηση με την Beyoncé και τον JAY-Z για το «A Star Is Born»

Ο Bradley Cooper μοιράστηκε την άγνωστη ιστορία του «A Star Is Born».

Ο Bradley Cooper θυμάται την «τρελή» συνάντησή του με την Beyoncé και τον JAY-Z για την ταινία «A Star Is Born».

Σε μία πρόσφατη αναδρομή της καριέρας του, που συντονίστηκε από τον Willie Geist για το SAG-AFTRA Foundation Conversations, ο Bradley Cooper μοιράστηκε την απρόβλεπτη ιστορία της αγαπημένης διασκευής της κλασικής ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) που κυκλοφόρησε το 2018.

Ο 49χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αρχικά ο Clint Eastwood είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, με πρωταγωνίστρια την Beyoncé και αρχικά προσέγγισε τον Bradley Cooper για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία στον ρόλο του Jackson Maine, περίπου την περίοδο που κυκλοφόρησε το «Οδηγός Αισιοδοξίας» (Silver Linings Playbook) το 2012.

Διαφήμιση

«Δεν πίστευα ότι μπορούσα να παίξω αυτό το είδος του ταλαιπωρημένου μεθυσμένου τύπου. Απλά ένιωθα ότι δεν είχα ζήσει αρκετά», παραδέχτηκε ο Bradley Cooper.

Αρχικά απέρριψε την πρόταση, λέγοντας: «Νομίζω ότι θα υποκρινόμουν απλά.»

«Και δεν είναι καλό πράγμα να του πεις όχι», είπε ο Bradley Cooper για τον Clint Eastwood.

«Μου είπε: “Λοιπόν, καλή επιτυχία με αυτό το ‘Οδηγός Αισιοδοξίας’”. Και σκέφτηκα: “Λοιπόν, αυτό ήταν. Δεν θα ξαναδώ ποτέ αυτόν τον άνθρωπο”. Σκέφτηκα: “Ω, διάολε”», εξήγησε.

Διαφήμιση

Ο Bradley Cooper και ο Clint Eastwood συνεργάστηκαν τελικά στην ταινία «Ελεύθερος Σκοπευτής» (American Sniper) του 2014.

Λίγο αργότερα, συγκινημένος από την εμφάνιση της Annie Lennox με τον Hozier στα Βραβεία Grammy του 2015, ο Cooper ζήτησε από τον Eastwood να σκεφτεί ξανά την ιδέα της δημιουργίας ενός remake του «A Star Born».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Beyoncé: Η τρίτη γυναίκα στην ιστορία με 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100

Παρόλο που ο 91χρονος θρύλος του Χόλιγουντ είχε «προχωρήσει», ο Cooper είπε: «Δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου.»

Ο Bradley Cooper αποκάλυψε ότι πρότεινε την Beyoncé για τον ρόλο της γυναίκας πρωταγωνίστριας στο «A Star Is Born» στον παραγωγό Greg Silverman, ο οποίος του είπε ότι θα το έκανε αν μπορούσε να πάρει την τραγουδίστρια ως πρωταγωνίστρια και «να το κάνει για κάτω από 25 εκατομμύρια δολάρια».

Ο ηθοποιός συναντήθηκε ο ίδιος με την Beyoncé και τον JAY-Z για να πείσει την τραγουδίστρια να υποδυθεί την Ally, τη φιλόδοξη τραγουδίστριας που υποδύθηκε τελικά η Lady Gaga.

Διαφήμιση

«Πήγα στο σπίτι της Beyoncé και ο JAY-Z έβλεπε το “Judge Judy”, το θυμάμαι ακόμα. Δεν αστειεύομαι. Και τρελαινόμουν. Θυμάμαι ότι είχα έναν περίεργο βήχα όταν της το πρότεινα», περιέγραψε ο Bradley Cooper στη συνέντευξή του στο SAG-AFTRA Foundation.

«Ήταν τρελό. Ήταν απίστευτη και αυτός επίσης, και εργαστήκαμε πάνω σε αυτό μαζί για περίπου ένα χρόνο. Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους όλων των εποχών. Μετά από αυτό, όμως, τα πράγματα δεν προχώρησαν», πρόσθεσε.

Ο Bradley Cooper σημείωσε στη συνέχεια ότι φαντάστηκε την Adele για τον ρόλο, αλλά εκείνη του απάντησε μόνο μία φορά και ήταν «πολύ απασχολημένη».

Αφού άκουσε τη Lady Gaga να τραγουδάει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, ο Cooper – που τελικά σκηνοθέτησε την ταινία και υποδύθηκε τον τραγουδιστή της country μουσικής Jackson «Jack» Maine – ήξερε ότι είχε βρει την πρωταγωνίστριά του.

«Απλά ξεσήκωσε το κοινό και ήταν εκείνη τη στιγμή που σκέφτηκα: “Αυτό είναι. Τι σκεφτόμουν καν;” Και μετά της ζήτησα να συναντηθούμε», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Miley Cyrus ευχαριστεί την Beyoncé για τη συνεργασία τους στο «Cowboy Carter»: «Είσαι τα πάντα και περισσότερα»

Το «A Star Is Born» έλαβε οκτώ υποψηφιότητες στα 91α βραβεία Όσκαρ και κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «Shallow» – ένα ντουέτο της Lady Gaga και του Bradley Cooper.

Bradley Cooper Career Retrospective | SAG-AFTRA Foundation Conversations

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Four Tops: Πέθανε ο Abdul «Duke» Fakir – Το τελευταίο εν ζωή μέλος του θρυλικού συγκροτήματος

Ο Duke Fakir, ο οποίος ήταν συνιδρυτής των Four Tops το 1953, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ πάλευε επίσης με...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...