Britney Spears: Η κλασική ταινία «Crossroads» κυκλοφορεί για streaming στο Netflix

Μία ιστορία ενηλικίωσης και φιλίας από τη δεκαετία του 2000 με πρωταγωνίστρια την Britney Spears.

Για πρώτη φορά, οι θαυμαστές της Britney Spears θα μπορέσουν επιτέλους να παρακολουθήσουν μέσω streaming την ταινία της «Crossroads» που κυκλοφόρησε το 2002.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Taryn Manning από το «Orange Is the New Black» και η Zoe Saldaña του «Guardians of the Galaxy», θα κάνει πρεμιέρα παγκοσίως στην πλατφόρμα του στις 15 Φεβρουάριου.

Η ανακοίνωση τράβηξε αμέσως την προσοχή χιλιάδων θαυμαστών που δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ότι ανυπομονούν να δουν ξανά την ταινία.

Διαφήμιση

Το σενάριο της ταινίας «Crossroads» έγραψε η δημιουργός του «Grey’s Anatomy» και του «How to Get Away with Murder», Shonda Rhimes.

Αυτός ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της Britney Spears, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν γνωστή κυρίως για την καριέρα της στη μουσική.

Μετά το «Crossroads», η τραγουδίστρια του «Toxic» συμμετείχε σε σειρές όπως το «Glee», το «How I Met Your Mother» και το «Will and Grace».

Στο «Crossroads» πρωταγωνιστούν επίσης οι Dan Aykroyd, Kim Cattrall, Anson Mount και Justin Long.

Διαφήμιση

Η ταινία «Crossroads» πραγματεύεται την ιστορία τριών παιδικών φίλων, της Lucy, της Kit και της Mimi, οι οποίες, μετά από οκτώ χρόνια απομάκρυνσης, ανακαλύπτουν ξανά τη φιλία τους σε ένα ταξίδι από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη.

Με ελάχιστο προγραμματισμό, σχεδόν καθόλου χρήματα, αλλά πολλά όνειρα, τα κορίτσια μπαίνουν τυχαία σε ένα αυτοκίνητο με το όμορφο αγόρι της Mimi, τον Ben για μία απρόσμενη περιπέτεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Britney Spears: Γιορτάζει τα 25 χρόνια του «…Baby One More Time» με AR εμπειρίες στο Snapchat

Παρόλο που η ταινία έλαβε αρνητικές κριτικές, κατέγραψε εισπράξεις άνω των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office το 2002, αριθμός που ισοδυναμεί με το εντυπωσιακό ποσό των 101 εκατομμυρίων δολαρίων σήμερα, αν ληφθεί υπόψη ο πληθωρισμός.

Η επιστροφή στους κινηματογράφους

Τον Οκτώβριο, το «Crossroads» προβλήθηκε ξανά σε 874 κινηματογράφους σε 20 χώρες στο πλαίσιο μίας ειδικής εκδήλωσης για τους θαυμαστές.

Εκείνη την εποχή, η σκηνοθέτρια της ταινίας, Tamra Davis, ευχαρίστησε τα μέρη που ήταν υπεύθυνα για την επανακυκλοφορία της ταινίας.

Διαφήμιση

«Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη που η Sony Music Entertainment, η RCA Records και η Trafalgar Releasing κυκλοφορούν ξανά το “Crossroads” στους κινηματογράφους», ανέφερε.

«Είδα πρόσφατα ξανά το “Crossroads” και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με τη χρονοκάψουλα νοσταλγίας που φέρνει στην οθόνη αυτό το απίστευτο σύνολο ηθοποιών. Η Britney είναι απολύτως συναρπαστική όταν την παρακολουθείς και η Shonda μας δείχνει την εξειδίκευσή της στη δημιουργία περίπλοκων γυναικείων χαρακτήρων», συνέχισε.

«Περάσαμε τις καλύτερες στιγμές στον κόσμο γυρίζοντας αυτή την ταινία και η σύνδεση που φέρνουν οι ηθοποιοί στις ερμηνείες τους φαίνεται σε κάθε καρέ», θυμήθηκε η Tamra Davis.

«Η μουσική θα κάνει αναμφίβολα το κοινό να χορεύει και να τραγουδάει μαζί της και ξέρω ότι όλοι θα διασκεδάσουν βλέποντας αυτές τις σκηνές όσο διασκεδάσαμε κι εμείς που τις γυρίσαμε. Είμαι τόσο ευγνώμων που το “Crossroads” θα κυκλοφορήσει ώστε ο κόσμος να δει την Britney να λάμπει ξανά», πρόσθεσε.

Η κυκλοφορία του «Crossroads» στο Netflix αναμένεται να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για αυτήν την κλασική ταινία, προσφέροντας στους θεατές μία ευκαιρία να ξαναζήσουν τη μαγεία του ταξιδιού τριών φίλων που συναντιούνται ξανά μετά από τόσα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Britney Spears: «Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία»

Μια ανατρεπτική περιπέτεια γεμάτη γέλιο, συγκινήσεις και αξέχαστες στιγμές, που θα αφήσει για ακόμα μία φορά το αποτύπωμά της στις καρδιές των θεατών.

Crossroads Global Fan Event | Official Trailer | In Cinemas Worldwide | October 23 & 25

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

MAMA Awards: Τα K-pop βραβεία πηγαίνουν στο Λος Άντζελες

Τα MAMA Awards 2024 θα διεξαχθούν και στις δύο πλευρές του Ειρηνικού. Τα φετινά K-pop βραβεία MAMA Awards θα ξεκινήσουν...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...