Ντοκιμαντέρ για τον Bruce Springsteen και την E Street Band στο Disney+

Ο Bruce Springsteen και η E Street Band μας μεταφέρουν στα παρασκήνια των θρυλικών live εμφανίσεών τους.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Bruce Springsteen θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Disney+ και το Hulu.

Ο Bruce Springsteen και η E Street Band προσφέρουν την πιο βαθιά ματιά στη δημιουργία των θρυλικών live εμφανίσεών τους μέσα από αυτό το νέο ντοκιμαντέρ που θα δώσει στους θεατές πρωτοφανή πρόσβαση στα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας τους το 2023-2024.

Το «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band» ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο δημιουργικό μυαλό του Bruce Springsteen για όλους τους θαυμαστές παγκοσμίως μέσα αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες του συγκροτήματος και ξεχωριστές στιγμές στα παρασκήνια – ενώ παράλληλα ακούμε τον ίδιο τον Springsteen να μιλάει.

Διαφήμιση

Αυτές οι συζητήσεις ακολουθούν στενά τον Bruce Springsteen καθώς αναπτύσσει την ιστορία που θέλει να αφηγηθεί με το setlist αυτής της περιοδείας – ανάμεσα σε σπάνια αρχειακά πλάνα της The E Street Band, υπογραμμίζοντας θέματα σχετικά με τη ζωή, την απώλεια, τη θνητότητα και την κοινότητα.

Με αυτόν τον τρόπο, αυτό το ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα απαραίτητο και πρωτόγνωρο κεφάλαιο σε μία αυτοβιογραφική σειρά που εκτείνεται από την αυτοβιογραφία του Springsteen, «Born to Run» και τις παραστάσεις «Springsteen on Broadway» μέχρι τις ταινίες «Western Stars» και «Letter to You».

Τη σκηνοθεσία του «Road Diary» επιμελήθηκε ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Bruce Springsteen, ο βραβευμένος με Emmy και Grammy, Thom Zimny («Western Stars, The Gift: The Journey of Johnny Cash, Springsteen on Broadway, Willie Nelson & Family, Sly»), και την παραγωγή ανέλαβαν οι Thom Zimny, Jon Landau, Bruce Springsteen, Adrienne Gerard και Sean Stuart.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  RAYE και Skepta στους νικητές των Ivor Novello Awards 2024

Η ταινία ξεκινά με μία μοναδική ματιά στη διαδικασία προετοιμασίας του συγκροτήματος, ακολουθώντας τον Bruce Springsteen και την E Street Band από τις πρώτες πρόβες τους στο Red Bank του Νιού Τζέρσεϊ, μέχρι τις εμφανίσεις τους μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου σε όλες τις ηπείρους.

Διαφήμιση

Παράλληλα, οι θαυμαστές έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά επαγγελματικά γυρισμένα πλάνα από την περιοδεία του 2023-2024 – και να ακούσουν από πρώτο χέρι τα μέλη της μπάντας να μιλούν για τις εμφανίσεις τους στη σκηνή με τον Bruce Springsteen και για το πώς διατηρούν τη μαγεία της E Street Band πιο δυνατή από ποτέ.

Ο Bruce Springsteen και η E Street Band ολοκλήρωσαν το πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2024 τον Απρίλιο.

Ήταν μία σειρά συναυλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες γεμάτες εκπλήξεις, τρίωρες εμφανίσεις και σπάνια κομμάτια στο setlist – συνολικά 60 διαφορετικά τραγούδια σε 11 συναυλίες.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη μέση 25 συναυλιών σε όλη την Ευρώπη που θα διαρκέσουν όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι – μετά την περυσινή ευρωπαϊκή περιοδεία τους για την οποία πουλήθηκαν 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια.

Θα επιστρέψουν στη Βόρεια Αμερική για περισσότερες συναυλίες από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Priscilla Presley: Κατέθεσε μήνυση για οικονομική εκμετάλλευση ηλικιωμένου – Έχασε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Priscilla Presley καταγγέλλει ότι «παραπλανήθηκε με δόλιο τρόπο». Η Priscilla Presley μήνυσε τέσσερις πρώην συνεργάτες της για οικονομική εκμετάλλευση...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...