Celine Dion: Έκανε εμφάνιση – έκπληξη στα Βραβεία Grammy 2024

Η Celine Dion επέστρεψε στο προσκήνιο εν μέσω της σκληρής μάχης της με το σύνδρομο Stiff-Person.

Η Celine Dion εξέπληξε τα Βραβεία Grammy 2024 κάνοντας μία αιφνιδιαστική εμφάνιση στο τέλος της τελετής απονομής για να παραδώσει το τελευταίο βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς.

Η 55χρονη τραγουδίστρια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αφότου αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από το σύνδρομο Stiff-Person – μία προοδευτική νευρολογική πάθηση που επηρεάζει τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

Το κοινό των Βραβείων Grammy 2024 στο Crypto.com του Λος Άντζελες χειροκρότησε όρθιο τη Celine Dion, με την Taylor Swift να τραγουδάει το «The Power of Love» καθώς το τραγούδι ακουγόταν την ώρα που η Καναδή τραγουδίστρια ανέβαινε στη σκηνή.

Διαφήμιση

«Σας ευχαριστώ όλους! Σας αγαπώ κι εγώ», είπε η Celine Dion όταν ανέβηκε στο βήμα συνοδευόμενη από τον μεγαλυτερο γιο της, René-Charles Angélil.

«Είστε πανέμορφοι. Όταν λέω ότι χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από την καρδιά μου», συνέχισε.

Πριν από 27 χρόνια, η Celine Dion παρέλαβε το βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς για το «Falling Into You» από τα χέρια της Diana Ross και του Sting και αναφέρθηκε σε αυτό το κορυφαίο γεγονός της καριέρας της κατά τη διάρκεια της σπάνιας εμφάνισής της.

«Όσοι είχαμε την ευλογία να είμαστε εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφερε.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, η Celine Dion απένειμε το βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς στην Taylor Swift για την τελευταία δισκογραφική δουλειά της «Midnights», με την 34χρονη αστέρα της pop να γράφει ιστορία με την τέταρτη νίκη της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Celine Dion είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη σκηνή - Το μήνυμα για τη μάχη της

Η Dion είχε κάνει την προηγούμενη δημόσια εμφάνισή της τον Νοέμβριο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ μεταξύ των Vegas Golden Knights και των Montreal Canadiens στο Λας Βέγκας.

Από τον Δεκέμβριο του 2022, η Celine Dion έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό εκτός δημοσιότητας λόγω της μάχη της με το σύνδρομο Stiff Person, μία σπάνια νευρολογική διαταραχή που της προκαλεί ανεξέλεγκτους μυϊκούς σπασμούς και τη δυσκολεύει να κινηθεί.

Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αναβάλει όλες τις συναυλίες της περιοδείας της για το 2023, πριν τελικά ακυρώσει εντελώς την υπόλοιπη περιοδεία της.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η αδελφή της Dion, Claudette, αποκάλυψε ότι η Celine «δεν είχε κανέναν έλεγχο των μυών της».

Διαφήμιση

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή των Βραβείων Grammy 2024, το ET πληροφορήθηκε ότι η Celine Dion αισθάνεται καλά καθώς συνεχίζει να παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person και ήθελε να συμμετάσχει στη βραδιά.

Εκτός από τη νίκη της στην κατηγορία του Άλμπουμ της Χρονιάς με το «Falling Into You», η τραγουδίστρια έχει κερδίσει άλλα τέσσερα βραβεία Grammy: για το Καλύτερο Pop Άλμπουμ («Falling Into You»), την Ηχογράφηση της Χρονιάς και την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Γυναίκα («My Heart Will Go On») και την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο ή Γκρουπ («Beauty & The Beast»).

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι BLACKPINK θα ξεκινήσουν μία νέα παγκόσμια περιοδεία το 2025

Οι BLACKPINK έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη σκηνή. Η YG Entertainment αποκάλυψε ότι οι BLACKPINK είναι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...