Charli XCX: Δυναμική avant-pop επιστροφή με το νέο single «Von Dutch»

Η Charli XCX έρχεται να ταράξει τα μουσικά δρώμενα για ακόμα μία φορά.

Η Charli XCX επιστρέφει με το «Von Dutch», το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της με τίτλο «Brat», που θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music.

Το «Von Dutch», σε παραγωγή του Easyfun, σφραγίζει τη δυναμική και γεμάτη συνθεσάιζερ επιστροφή της avant pop τραγουδίστριας και αποτελεί μία συναρπαστική ένδειξη του νέου κεφαλαίου που ανοίγει.

Το music video για το «Von Dutch», σε σκηνοθεσία Torso, γυρίστηκε στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού και έχει ως επίσημο συνεργάτη μαλλιών τη Schwarzkopf.

Διαφήμιση

Το «Brat», το έκτο κατά σειρά άλμπουμ της Charli XCX, είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Crash» του 2022, το οποίο έφτασε στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου και υπόσχεται να είναι ένας συναρπαστικός club δίσκος εμπνευσμένος από την υψηλή τέχνη και τον κοινωνικό σχολιασμό: μία νέα εποχή τόσο μουσικά όσο και οπτικά.

Την περασμένη εβδομάδα, η Charli XCX διοργάνωσε ένα αξιοσημείωτο Boiler Room στο Brooklyn της Νέας Υόρκης με τους AG Cook, George Daniel, Easyfun και Doss για να ανοίξει αυτόν τον νέο κύκλο.

Η βραδιά έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες εγγραφές σε μία εκδήλωση του Boiler Room, με πάνω από 40.000 άτομα να δηλώνουν συμμετοχή. Με ειδικές guest εμφανίσεις από προσωπικότητες όπως η Addison Rae και η Julia Fox, το show έχει γίνει σίγουρα μία από τις viral στιγμές της χρονιάς.

Παράλληλα με το νέο άλμπουμ της, η Charli XCX εργάζεται σε πολλά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά projects μετά την εκρηκτική επιτυχία της συμμετοχής της στο soundtrack της ταινίας «Barbie» με το τραγούδι «Speed Drive» το περασμένο καλοκαίρι.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Charli XCX: «Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά αποδεκτή στη βρετανική μουσική σκηνή»

Συνεργάζεται στην παραγωγή του soundtrack για την ταινία «Mother Mary» της A24 με τον Jack Antonoff και κάνει επίσης την παραγωγή της πρωτότυπης μουσικής για τη σειρά «Overcompensating» του Benito Skinner στο Prime Video.

Επιπλέον, η Charli XCX θα πρωταγωνιστήσει στο remake της cult ταινίας τρόμου «Faces of Death» του 1978 που θα υπογράψει ο Daniel Goldhaber.

Η Charli XCX έχει γίνει μία εμβληματική προσωπικότητα στις τέχνες και έχει βοηθήσει στην επέκταση του τοπίου της pop μουσικής την τελευταία δεκαετία, διασχίζοντας απρόσκοπτα την underground και mainstream σκηνή με το καλλιτεχνικό έργο της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωτοποριακής καριέρας της, η πολυτάλαντη δημιουργός έχει κερδίσει την αναγνώριση των κριτικών για το καινοτόμο στυλ και το επιχειρηματικό πνεύμα της, με την προοδευτική προσέγγισή της να αναδιαμορφώνει την pop κουλτούρα.

Η διαρκής επίδρασή της επιβεβαιώθηκε πέρυσι όταν η Charli XCX τιμήθηκε με το Visionary Award στα ετήσια Ivor Novello Awards στο Λονδίνο, ενώ θα λάβει επίσης το Powerhouse Award στην τελετή Women In Music του Billboard την επόμενη εβδομάδα στο Λος Άντζελες.

Charli xcx - Von dutch (official video)

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Sam Smith: Δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από σοβαρό ατύχημα στο σκι

Το σοβαρό ατύχημα που καθήλωσε τον Sam Smith. Ο Sam Smith αποκάλυψε ότι υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου νωρίτερα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...