Charlie Puth: Ευχαριστεί την Taylor Swift που τον ενθάρρυνε να γράψει ένα «από τα πιο δύσκολα» τραγούδια του

Ο Charlie Puth ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του έχοντας ανανεωμένη αυτοπεποίθηση μετά τη στήριξη από την Taylor Swift.

Ο Charlie Puth ευχαρίστησε τελικά δημόσια την Taylor Swift που ανέφερε το όνομά του στο νέο άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» και τον ενέπνευσε να γράψει ένα τραγούδι.

Σε μία νέα ανάρτησή του στο Instagram, ο Charlie Puth σχολίασε την αναφορά και αναγνώρισε ότι η Taylor Swift του έδωσε την έμπνευση για να γράψει το «Hero», ένα από τα «δυσκολότερα τραγούδια» που έχει γράψει.

Στη συνέχεια, ο 32χρονη τραγουδιστής και τραγουδοποιός περιέγραψε αποκάλυψε την ιστορία του νέου single του «Hero», που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Διαφήμιση

«Το νέο μου τραγούδι “Hero” μιλάει για την περίπτωση που βλέπεις κάποιον αγαπημένο σου να βλάπτει τον εαυτό του, να καταστρέφει τα καλά πράγματα στη ζωή του, αλλά εσύ απλά δεν μπορείς να τον σώσεις», εξήγησε.

«Είναι ένα από τα πιο δύσκολα τραγούδια που έπρεπε να γράψω, αλλά το έκανα με την ελπίδα ότι έχετε περάσει κι εσείς κάτι παρόμοιο στη ζωή σας και ότι μπορεί να γεμίσει το κενό για εσάς όπως το έκανε για εμένα», πρόσθεσε.

Στο ομώνυμο τραγούδι του νέου άλμπουμ της «The Tortured Poets Department», που κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου, η Taylor Swift τραγουδά: «Συμφωνήσαμε ότι ο Charlie Puth θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερος καλλιτέχνης».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Αμερικανός τραγουδιστής έδωσε μία μικρή γεύση από το «Hero» στο TikTok, γράφοντας: «Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ τρελές για ευνόητους λόγους, αλλά ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας».

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Το «Tortured Poets» είναι το πρώτο άλμπουμ που ξεπερνά το 1 δισ. streams στο Spotify σε μία εβδομάδα

Ενώ δεν αναφέρθηκε άμεσα τότε στην Taylor Swift, άφησε να εννοηθεί ότι η στήριξη της pop star ήταν αυτή που τον παρακίνησε για να κυκλοφορήσει το «Hero».

Αυτή τη φορά, ο Charlie Puth ανέφερε ονομαστικά την αστέρα της pop και την ευχαρίστησε για την ενθάρρυνση που του έδωσε μέσα από το νέο άλμπουμ της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να μοιραστώ μαζί σας το επόμενο άλμπουμ μου, ειδικά αυτό το τραγούδι γιατί είναι μία εξαιρετική εικόνα των πραγμάτων που έρχονται», έγραψε.

«Δεν έχω κυκλοφορήσει ποτέ τραγούδι σαν αυτό – είναι πολύ διαφορετικό για εμένα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την Taylor Swift που μου έδειξε μουσικά ότι δεν μπορούσα να το κρατήσω άλλο στον σκληρό δίσκο μου», συνέχισε.

«Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου – δεν θα μάθετε ποτέ πόσο πολλά σημαίνετε για εμένα…», κατέληξε.

Διαφήμιση

Το «Hero» θα ακολουθήσει για τον Charlie Puth το πρόσφατο single «Lose My Breath» με τους Stray Kids, το «Lipstick» και το «That’s Not How This Works» με τους Dan + Shay και τη Sabrina Carpenter.

Το τελευταίο άλμπουμ του ήταν το «Charlie» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022 και έφτασε στο Νο. 10 του Billboard 200. Το «Charlie» περιείχε μεταξύ άλλων την επιτυχία «Left and Right» σε συνεργασία με τον Jung Kook των BTS.

 

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Jack White κυκλοφόρησε κρυφά ένα νέο άλμπουμ – έκπληξη

Το νέο άλμπουμ του Jack White ήταν διαθέσιμο μόνο για ημέρα. Ο Jack White κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά ένα νέο σόλο άλμπουμ,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...