Christina Aguilera: «Έχω γνωρίσει από πρώτο χέρι τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά εναντίον των γυναικών»

Η Christina Aguilera μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί για τις προσπάθειές της να απελευθερώσει και να ενδυναμώσει τις γυναίκες.

Η Christina Aguilera επισημαίνει ότι οι γυναίκες είναι αντιμέτωπες συνεχώς με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στη βιομηχανία του θεάματος.

Η 43χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται ότι διαπομπεύεται συνεχώς για τον τρόπο που εκφράζει τη σεξουαλικότητά της και τις προσπάθειές της να ενδυναμώσει τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Η Christina Aguilera αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έχει συναντήσει ως γυναίκα μιλώντας στο περιοδικό Adweek για τη δική της σειρά προϊόντων σεξουαλικής ευεξίας Playground, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι.

Διαφήμιση

«Ήταν ένας πολύ άνετος και φυσικός χώρος για να μπω επειδή η σεξουαλικότητα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, του κόσμου μου, της μουσικής μου», είπε.

«Έχω βιώσει από πρώτο χέρι τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά (εναντίον των γυναικών) και με έχουν διαπομπεύσει επειδή ήμουν ανοιχτή, επειδή εξέφρασα τη σεξουαλικότητά μου και προσπάθησα να αναλάβω τον έλεγχο του σώματός μου και επειδή προσπάθησα να ενδυναμώσω τις υπόλοιπες γυναίκες», συνέχισε.

«Οι άνθρωποι το φοβούνται αυτό», υπογράμμισε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Η Christina Aguilera, η οποία έχει μία κόρη εννέα ετών, τη Summer Rain και έναν γιο 15 ετών, τον Max, δήλωσε επίσης ότι είναι αποφασισμένη να εμφυσήσει αυτές τις αξίες και στα παιδιά της.

Διαφήμιση

«Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή στίγμα και να νιώθει άνετα ως γυναίκα», είπε.

«Θέλω ο γιος μου να καταλάβει και να εκτιμήσει τους αγώνες των γυναικών και όλα όσα περνούν και να νιώσει επίσης μέρος της συζήτησης», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Christina Aguilera μεταφέρει το «Burlesque» στο θεατρικό σανίδι

Σε συνέντευξή της στο People πέρυσι για την κυκλοφορία της Playground, η Christina Aguilera παραδέχτηκε ότι κάνει ειλικρινείς συζητήσεις με τα παιδιά της για τη σεξουαλική ευεξία.

Όπως σημείωσε η τραγουδίστρια, «δεν φοβάται και δεν ντρέπεται» να συζητήσει τέτοια θέματα με τα παιδιά της.

«Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, και ως μητέρα, είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ανοίξω αυτή τη συζήτηση με την κόρη μου και να βεβαιωθώ ότι νιώθει ενδυναμωμένη από νωρίς στη ζωή της ώστε να νιώθει άνετα να μου κάνει οποιαδήποτε ερώτηση», εξήγησε.

Διαφήμιση

«Απλοποιώ τις πληροφορίες και τις μετατρέπω σε απλά πραγματικά γεγονότα. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να φοβόμαστε ή να ντρεπόμαστε», πρόσθεσε.

Όταν μιλάει στα παιδιά της, είναι σημαντικό για την Christina Aguilera να «γνωρίζει το κοινό της» και να μην «επιβαρύνει τους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους τους».

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαι ειλικρινής με τα παιδιά μου, αλλά το απλοποιώ με έναν τρόπο που θα μπορούν να το καταλάβουν και να το αφομοιώσουν», ανέφερε.

«Δεν θέλω ποτέ να επιβάλλω τα πράγματα με τρόπο που να τα τρομάζει και να τους προκαλεί άγχος ή φόβο, ακόμη και για τρομακτικά θέματα. Προσπαθώ πραγματικά να βεβαιωθώ ότι γίνεται πολύ φυσιολογικά και να θυμάμαι πάντα ότι το σώμα τους είναι ο δικός τους παιχνιδότοπος», τόνισε.

«Είναι δική τους απόφαση πώς θα το χρησιμοποιήσουν, πώς θα πρέπει να το φροντίσουν, πώς θα πρέπει να το σέβονται τελικά», συμπλήρωσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Taylor Swift είναι «εντελώς έκπληκτη» από το ρεκόρ του «The Tortured Poets Department»

Η Taylor Swift ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την πρωτοφανή στήριξή τους. Η Taylor Swift γιόρτασε την απίστευτη επιτυχία του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...