Coldplay: Γιατί τους ζητούν να αλλάξουν το «Yellow» σε «Orange»

Πληθαίνουν τα αιτήματα προς τους Coldplay.

Οι Coldplay δέχονται πιέσεις να αλλάξουν τους στίχους του κλασικού τραγουδιού τους «Yellow» προς τιμήν της Luton Town FC κατά την επερχόμενη ζωντανή εμφάνισή τους.

Το συγκρότημα του Chris Martin θα είναι headliner στο φεστιβάλ Big Weekend του BBC Radio 1 τον Μάιο και αναμφίβολα θα παίξει αγαπημένα τραγούδια του κοινού όπως τα «Clocks», «The Scientist», «Sky Full Of Stars» και πολλά άλλα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο τραγούδι που οι θαυμαστές θέλουν να ακούσουν με διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο, ειδικά επειδή το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Luton.

Διαφήμιση

Προς τιμήν της Luton Town FC, κάποιοι θαυμαστές ζητούν από το συγκρότημα να αλλάξει τους στίχους μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το «Yellow», σε «Orange» – το χρώμα της ομάδας – αντί για το αρχικό «κίτρινο», το οποίο φοράει η Watford, που βρίσκεται μόλις 27 χιλιόμετρα μακριά στον αυτοκινητόδρομο M1.

Όπως επισημαίνει το BBC, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής πιέζουν τους Coldplay να αλλάξουν τους στίχους, μόνο για ένα βράδυ και να πάρουν το μέρος τους στην τοπική ποδοσφαιρική αντιπαράθεσή τους.

«Allez Chris, κάν’ το», είπε μια κάτοικος ονόματι Bex Jones, προτρέποντας τον Chris Martin να αλλάξει προσωρινά τον τίτλο του τραγουδιού σε «Orange and Blue».

«Πρέπει να το κάνεις, έρχεσαι στο Λούτον μόνο για ένα βράδυ», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Σε παρόμοιο τόνο κινήθηκε και ο James Taylor, Διευθυντής Ανάπτυξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Luton.

«Ο κόσμος θα ξετρελαινόταν. Θα τιμούσε τους οπαδούς της Luton και θα τιμούσε τη Luton ως ομάδα και ως πόλη», δήλωσε.

«Έχουμε δει μερικές από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου να έρχονται στο Kenilworth Road και να πρέπει να προσαρμόσουν το στυλ παιχνιδιού τους, οπότε γιατί να μην έρθει το μεγαλύτερο συγκρότημα του κόσμου στο Luton και να αλλάξει τους στίχους μόνο για εμάς;», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Coldplay: Η κυβέρνηση της Μαλαισίας τοποθέτησε διακόπτη για τη διακοπή της συναυλίας τους αν «παρεκτραπούν»

Ο Kev Harper από τον Σύνδεσμο Υποστηρικτών της Luton Town είπε στο BBC: «Ο κόσμος θα το λατρέψει… Θα έπρεπε να το είχαν ονομάσει το τραγούδι “Orange” εξαρχής. Είναι ανώτερο χρώμα».

Σύμφωνα με το BCC, το «Yellow» έχει πράγματι σχέση με τον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς ο Chris Martin φέρεται να το έγραψε στα στούντιο ηχογράφησης Rockfield στην ορεινή χώρα της Ουαλίας ενώ τα υπόλοιπα μέλη των Coldplay παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο.

Διαφήμιση

Εκτός από τους Coldplay, στο φεστιβάλ Big Weekend του BBC Radio 1 θα εμφανιστούν οι RAYE, The Last Dinner Party, Charli XCX, Becky Hill, Chase & Status, Ella Henderson, Vampire Weekend και πολλούς άλλους.

Μετά το Big Weekend του BBC Radio 1, οι Coldplay θα εμφανιστούν ως headliners στη φετινή διοργάνωση του Glastonbury αυτόν τον Ιούνιο, μαζί με την Dua Lipa και τη SZA.

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που το συγκρότημα θα εμφανιστεί ως επικεφαλής του προγράμματος στο ιστορικό βρετανικό φεστιβάλ που διεξάγεται στο Worthy Farm.

Το εμβληματικό τραγούδι «Yellow» συμπεριλήφθηκε στο πρώτο άλμπουμ των Coldplay, με τίτλο «Parchutes», που κυκλοφόρησε το 2000.

Στις αρχές της χρονιάς, το «Yellow» έγινε το πέμπτο music video του συγκροτήματος που ξεπέρασε τις ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Olivia Rodrigo υποστηρίζει τη στάση της Kamala Harris για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα

Η Olivia Rodrigo δίνει τον δικό της αγώνα για την προστασία των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων και δεν θα μπορούσε παρά...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...