Ο Corey Taylor ακυρώνει την περιοδεία του: «Η ψυχική και σωματική μου υγεία καταρρέει»

Η προσωπική εξομολόγηση του Corey Taylor.

Ο Corey Taylor των Slipknot πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει τη σόλο περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική λόγω των σοβαρών ανησυχιών του για την ψυχική και σωματική υγεία του.

Όπως εξήγησε ο 50χρονος τραγουδιστής σε μία ειλικρινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιθυμεί αυτή τη στιγμή να δώσει προτεραιότητα στην ευεξία του και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ακύρωση της επερχόμενης περιοδείας μου στη Βόρεια Αμερική. Τους τελευταίους μήνες, η ψυχική και σωματική μου υγεία καταρρέει και έφτασα σε ένα σημείο που ήταν ανθυγιεινό για την οικογένειά μου και για εμένα», εξομολογήθηκε.

Διαφήμιση

Συνεχίζοντας, ο Corey Taylor αναγνώρισε την απογοήτευση που μπορεί να προκαλέσει στους θαυμαστές του η επιλογή του να ακυρώσει την περιοδεία του, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξή της.

«Ξέρω ότι αυτή η απόφαση θα προκαλέσει σοκ σε κάποιους και μπορεί να μη θεωρηθεί δημοφιλής από άλλους – αλλά αφού είδα καλά πού βρίσκομαι και πού πήγαινα, πρέπει να κάνω πίσω και να μείνω στο σπίτι με την οικογένειά μου προς το παρόν», έγραψε.

Ο Corey Taylor ενημέρωσε επίσης τους θαυμαστές που είχαν αγοράσει εισιτήρια και πακέτα VIP για την περιοδεία ότι θα λάβουν πίσω όλα τα χρήματά τους.

Το μήνυμα ευγνωμοσύνης

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά του, ο τραγουδιστής των Slipknot και των Stone Sour εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους θαυμαστές του και τους οικείους του για τη στήριξή τους.

Διαφήμιση

«Στέλνω την αγάπη μου στους θαυμαστές, την μπάντα μου, την οικογένεια και τους φίλους μου και σε όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Corey Taylor: «Ελπίζω ότι θα είμαι μέλος των Slipknot μέχρι να κρεμάσω τη μάσκα»

«Υπόσχομαι ότι κάνω ό, τι μπορώ για να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται. Μέχρι τότε, ζητώ συγγνώμη από όλους όσους θα βλέπαμε στην περιοδεία – και ελπίζω ότι θα σας δούμε ξανά στη συνέχεια», κατέληξε.

Το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας του Corey Taylor για την προώθηση του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του «CMF2» επρόκειτο να ξεκινήσει από το Τορόντο του Καναδά στις 3 Φεβρουαρίου και να ολοκληρωθεί στην Ομάχα της Νεμπράσκα στις 3 Μαρτίου.

Στην περιοδεία θα συμμετείχαν ως support acts οι Des Rocs και οιJigsaw Youth.

Το δεύτερο σόλο άλμπουμ του Corey Taylor, με τίτλο «CMF2», κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 από την προσωπική δισκογραφική ετικέτα του τραγουδιστή, Decibel Cooper Recordings.

Διαφήμιση

Μέχρι στιγμής, οι προγραμματισμένες συναυλίες των Slipknot για το 2024 δεν έχουν επηρεαστεί από την ακύρωση της περιοδείας του Corey Taylor.

Το συγκρότημα αναμένεται να εμφανιστεί στα αμερικανικά φεστιβάλ Sick New World, Welcome to Rockville και Sonic Temple και να πραγματοποιήσει μία περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη τον Δεκέμβριο.

Οι Slipknot πρόκειται να παρουσιάσουν στην περιοδεία τους ολόκληρο το πρώτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το 1999, για να γιορτάσει την 25η επέτειό του.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Joe Jonas: Γιατί είναι σημαντικό για εκείνον να κυκλοφορήσει το δικό του άλμπουμ

«Ένιωθα ότι είναι κάτι που δυσκολεύομαι να το μοιραστώ απλά με κάποιον», είπε ο Joe Jonas. Ο Joe Jonas ανακοίνωσε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...