Ο Michael Bolton διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Ο Michael Bolton ακύρωσε την περιοδεία του – Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση

Ο Michael Bolton, ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός που έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ότι υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Ως εκ τούτου, ο 70χρονος καλλιτέχνης αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις επερχόμενες συναυλίες του για να δώσει προτεραιότητα στη διαδικασία της ανάρρωσής του.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Michael Bolton αποκάλυψε ότι λίγο πριν το τέλος του 2023 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο που χρειαζόταν άμεση ιατρική αντιμετώπιση.

Διαφήμιση

Χάρη στην εμπειρία των ιατρών του, η επέμβαση ήταν επιτυχής, επιτρέποντας στον Αμερικανό τραγουδιστή να επιστρέψει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί με άνεση, ενώ περιβάλλεται από οικογενειακή στοργή κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

«Λίγο πριν από τις γιορτές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική ομάδα μου, η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη», έγραψε ο Michael Bolton στο μήνυμά του.

«Τώρα αναρρώνω στο σπίτι και περιβάλλομαι από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου», πρόσθεσε.

Διάλειμμα από τις περιοδείες

Πριν λάβει τη διάγνωσή του, ο Michael Bolton ετοιμαζόταν να ξεκινήσει μία νέα περιοδεία τον Φεβρουάριο, η οποία θα εκτεινόταν σε διάφορες χώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Δυστυχώς, λόγω της ανάγκης να εστιάσει την προσοχή του στην ανάρρωση από το χειρουργείο, οι συναυλίες αυτές αναβάλλονται προσωρινά.

Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι πρέπει να επαναπρογραμματίσει τις υποχρεώσεις του, παραμένει αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τους υποστηρικτές του για την αδιάλειπτη ενθάρρυνσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Για τους επόμενους μήνες, θα αφιερώσω το χρόνο και την ενέργειά μου στην ανάρρωσή μου, και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω ένα προσωρινό διάλειμμα από τις περιοδείες», δήλωσε.

Υπό το πρίσμα των πρόσφατων γεγονότων, ο Michael Bolton ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη από όσους απογοητεύτηκαν από την ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά του, αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολες είναι οι ακυρώσεις συναυλιών τόσο για τον ίδιο όσο και για τους θαυμαστές του.

Οι εντατικές προσπάθειες του Michael Bolton

Παρ’ όλα αυτά, καθησύχασε τους ακολούθους του ότι καταβάλλονται εντατικές προσπάθειες για να επισπευσθεί η επιστροφή του, ώστε να μπορέσει να ανέβει ξανά στη σκηνή το συντομότερο δυνατό.

«Είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα για εμένα να απογοητεύω τους θαυμαστές μου ή να αναβάλλω μία συναυλία, αλλά μην έχετε καμία αμφιβολία ότι εργάζομαι σκληρά για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις συναυλίες» έγραψε.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για την αποκατάσταση της υγείας του, ο Michael Bolton εκτιμά τις ενθαρρυντικές σκέψεις που του στέλνουν οι θαυμαστές του.

«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου έχετε δείξει τόσο γενναιόδωρα όλα αυτά τα χρόνια. Να ξέρετε ότι κρατάω τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας ενημερώσω για περισσότερες πληροφορίες μόλις μπορέσω», σημείωσε.

Ένας διαχρονικός καλλιτέχνης

Έχοντας σημειώσει πολυάριθμες επιτυχίες στη μουσική από την έναρξη της επαγγελματικής πορείας του πριν από πέντε δεκαετίες μέχρι σήμερα, ο Michael Bolton συνεχίζει να μαγεύει το κοινό σε όλο τον κόσμο ως μία από τις πιο αγαπημένες μορφές της σύγχρονης pop – rock.

Η διαχρονικότητά του αντανακλάται στο τελευταίο άλμπουμ του «Spark of Light» (2023), την πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τραγούδια που έχει συνυπογράψει ο ίδιος μετά από περίπου δεκαπέντε χρόνια.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Michael Bolton καθήλωσε το ελληνικό κοινό με την αισθαντική φωνή του με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, στην οποία ένωσε τις δυνάμεις του με τον Αντώνη Ρέμο.

Καθώς ο Michael Bolton βαδίζει στο δύσκολο δρόμο της ανάρρωσης από μία νευροχειρουργική επέμβαση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αφοσιωμένοι υποστηρικτές του θα στέκονται κάθε στιγμή στο πλευρό του.

Μέχρι την επιστροφή του, του ευχόμαστε να συνεχίσει να έχει δύναμη στην πορεία της θεραπείας του, γνωρίζοντας ότι το θαυμάσιο ταλέντο του θα είναι πάντα έτοιμο να μας γοητεύσει.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Taylor Swift είναι «εντελώς έκπληκτη» από το ρεκόρ του «The Tortured Poets Department»

Η Taylor Swift ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την πρωτοφανή στήριξή τους. Η Taylor Swift γιόρτασε την απίστευτη επιτυχία του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...