d4vd: Ο 18χρονος καλλιτέχνης φαινόμενο κυκλοφορεί το διπλό single «Withering»

Ο d4vd μοιράζεται δύο νέα τραγούδια.

Ο 18χρονος καλλιτέχνης φαινόμενο d4vd μας χαρίζει την πρώτη του κυκλοφορία για το 2024 με το digital single «Withering» που περιλαμβάνει τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια «Leave Her» και «2016».

Το «Leave Her» είναι ένα upbeat τραγούδι που εξετάζει με μελαγχολικό τόνο την εξιδανίκευση των σχέσεων. Ο d4vd τραγουδάει για έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση πάνω στο loop μιας κιθάρας γεμάτο reverb και ένα rock beat στα ντραμς.

Μέσα από το «2016», ο d4vd παρουσιάζει ακόμα πιο έντονα τις pop-rock επιρροές του.

Διαφήμιση

Το νοσταλγικό τραγούδι αποτυπώνει τα συναισθήματα του dv4d για την ενηλικίωσή του και την επιθυμία του για πιο απλές εποχές, καθώς θυμάται ποιος ήταν πριν οκτώ χρόνια, τραγουδώντας πάνω στο δυνατό riff μιας ηλεκτρικής κιθάρας: «Δεν είμαι το ίδιο παιδί που ήμουν στο 2016».

Σχετικά με το «Leave Her», ο d4vd εξηγεί: «Το “Leave Her” είναι εμπνευσμένο από τη σχέση ενός φίλου μου και το πώς την είδα να εξελίσσεται. Μιλάει για την έλλειψη ισορροπίας στην αγάπη τους, λέει ότι αυτός την αγαπούσε πολύ περισσότερο απ’ όσο εκείνη τον αγαπούσε, με αποτέλεσμα τελικά να την αφήσει»

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτό το τραγούδι με τον κόσμο γιατί πιστεύω πως πολλοί το ζουν αυτό στις σχέσεις τους εξαιτίας της υπερβολικής εξιδανίκευσής τους στις ημέρες μας και επειδή οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα πάντα πρέπει να είναι τέλεια για να πετύχουν», τονίζει.

Αναφερόμενος στο «2016», ο d4vd δηλώνει: «Το “2016” είναι ένα τραγούδι που έγραψα για να κάνω ένα διάλειμμα από τη συνήθειά μου να γράφω τραγούδια για σχέσεις. Στη γενιά μου, το 2016 θεωρείται πολιτισμικά από τα καλύτερα χρόνια της τελευταίας δεκαετίας λόγω των τάσεων, της τεχνολογίας και της συνολικής ατμόσφαιρας εκείνης της χρονιάς».

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  21 Savage και d4vd συνεργάζονται στο «Call Me Revenge» για το «Call of Duty: Modern Warfare 3»

«Έτσι, ήθελα να γράψω κάτι που να αντικατοπτρίζει πόσο τρισάθλια και δύσκολα αισθάνεσαι όταν μεγαλώνεις – από την punk rock ενορχήστρωση μέχρι την ιδιαίτερη προσέγγιση στα φωνητικά που χρησιμοποίησα στο κομμάτι», συνεχίζει.

«Κάτι που να θυμίζει νοσταλγικά τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά ταυτόχρονα να είναι φρέσκο και διασκεδαστικό», συμπληρώνει.

Ο d4vd αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία και αυτό το καλοκαίρι, θα μεταφέρει το εκρηκτικό του live show σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Governor’s Ball, το Bonnaroo και το Boston Calling.

Με το «Withering», ο d4vd ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο μετά από μία απίστευτη χρονιά όπου έφτασε σε νέα ύψη.

Το τραγούδι – σταθμός της καριέρας του «Romantic Homicide» συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του τον Ιούλιο και μετράει πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams σε όλες τις πλατφόρμες.

Διαφήμιση

Το «Romantic Homicide» έφτασε στο No. 33 του Billboard Hot 100 chart και περιλαμβάνεται στο πρώτο του EP «Petals To Thorns», το οποίο ανέβηκε στο No. 1 του Billboard Heatseakers Albums.

Ο d4vd εμφανίστηκε επίσης στο «Jimmy Kimmy Live!», όπου έκανε το ντεμπούτο του σε late night τηλεοπτική εκπομπή, συμμετείχε στην περιοδεία «SOS» της SZA και ανέβηκε στη σκηνή σε μερικά από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ όπως το ACL, το Camp Flog Gnaw Carnival του Tyler The Creator και άλλα.

«Leave Her»

d4vd - Leave Her (Official Lyric Video)

«2016»

d4vd - 2016 (Official Lyric Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

«Αύγουστος»: Η Λένα Ζευγαρά τραγουδά ένα αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη Καρρά

Η Λένα Ζευγαρά αφήνει με τη δυναμική ερμηνεία της το δικό της στίγμα στο «Αύγουστος». Η Λένα Ζευγαρά, μία από...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...