Ο Liam Gallagher κατακεραυνώνει το Rock & Roll Hall of Fame μετά την υποψηφιότητα των Oasis

Ο Liam Gallagher δήλωσε σαρκαστικά ότι η Mariah Carey θα έπρεπε να ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame αντί των Oasis.

Το σενάριο μιας επανασύνδεσης των Oasis με αφορμή την υποψηφιότητα τους για ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame το 2024 διαλύθηκε άμεσα από τον Liam Gallagher.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε μέσω social media την περιφρόνησή του για τον θεσμό, περιλαμβάνοντας επίσης μία κλασική επίθεση προς τον αδερφό του, Noel Gallagher.

Παράλληλα, ο Liam Gallagher ειρωνεύτηκε επίσης την υποψηφιότητα της Mariah Carey, σχολιάζοντας ότι «τα έσπασε» και της αξίζει περισσότερο η ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame από το συγκρότημά του.

Διαφήμιση

«Γ— το Rock & Roll Hall of Fame, είναι γεμάτο βλαχομπαρόκ», έγραψε στο χαρακτηριστικό ύφος του στο X (πρώην Twitter), ως απάντηση στην ανακοίνωση ότι οι Oasis είναι ένας από τους 15 φετινούς υποψήφιους για το Rock & Roll Hall of Fame.

Εάν ενταχθούν στο Hall of Fame, ο Liam Gallagher δήλωσε δε θα παρευρεθεί στην τελετή στο Κλίβελαντ φέτος το φθινόπωρο, αλλά είναι σίγουρος ότι ο αδερφός του θα εμφανιστεί.

«Στο μικρό παιδί αρέσει να κάνει παρέα με διάσημους, οπότε μάλλον θα πάει. Εγώ από την άλλη θα πλύνω τα μαλλιά μου και θα κάνω πεντικιούρ και μανικιούρ», έγραψε.

Ορισμένα από τα σχόλιά του ήταν μία απάντηση σε έναν φανατικό του συγκροτήματος που ανησυχούσε για την πολύ χαμηλή θέση των Oasis στην ψηφοφορία του κοινού, η οποία μετράει ελάχιστα στην τελική επιλογή για το Rock & Roll Hall of Fame.

Διαφήμιση

«Θαυμαστές των Oasis, το αγαπημένο μας συγκρότημα είναι υποψήφιο και χάνουμε παταγωδώς επειδή ψηφίζουν κυρίως Αμερικάνοι», ανέφερε ο ανήσυχος θαυμαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ozzy Osbourne: Η πρώτη αντίδρασή του για την είσοδο στο Rock & Roll Hall of Fame

Ο Liam Gallagher απάντησε: «Μην χάνεις τον χρόνο σου… Εκτιμώ την υποστήριξη αλλά είναι όλα μαλ—-».

Όταν ένας άλλος θαυμαστές έγραψε: «Οι Oasis αξίζουν αναγνώριση για την επίδρασή τους και τα επιτεύγματά τους», ο 51χρονος τραγουδιστής σχολίασε – κατά τα φαινόμενα ειρωνικά: «Όχι όσο η Mariah, τα έσπασε».

Επίσης, ένας τρίτος χρήστης του X δημοσίευσε την κατάταξη της ψηφοφορίας του κοινού για το Rock & Roll Hall of Fame, με τους Oasis να είναι πολύ πίσω – με 11.500 ψήφους σε αντίθεση με τους 22.000 του πρώτου σε ψήφους Ozzy Osbourne, με τον Liam Gallagher να αστειεύεται: «Πάμε αρκετά καλά νομίζω».

«Υπάρχει κάτι πολύ ύπουλο σε αυτά τα βραβεία. Δεν χρειάζομαι κανένα ανόητο βραβείο από κάποιον γεροντάκο με καουμπόικο καπέλο», συμπλήρωσε.

Διαφήμιση

Αν και άλλοι καλλιτέχνες έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες για την υποψηφιότητά τους για το Rock & Roll Hall of Fame και τελικά ψηφίστηκαν – όπως πιο πρόσφατα η Dolly Parton, που εν τέλει αγκάλιασε την ιδέα της ένταξής της – η ξεκάθαρη περιφρονητική συμπεριφορά του Liam Gallagher θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την ψηφοφορία των πάνω από 1.000 μελών του Hall of Fame.

Ο Noel Gallagher δεν έχει μοιραστεί ακόμα τη δική του αντίδραση για την υποψηφιότητα των Oasis για το Rock & Roll Hall of Fame, ούτε αν πράγματι θα παρευρεθεί στην τελετή για να συναναστραφεί με άλλους διάσημους, όπως ισχυρίζεται ο Liam.

Παρόλο που ο Noel Gallagher μπορεί να είναι εξίσου οξύθυμος, ανταγωνιστικός και ατακαδόρος με τον αδερφό του, δεν επιδεικνύει αυτή τη συμπεριφορά στα social media, καθώς τον πιο ήπιο λογαριασμό του στο X τον διαχειρίζεται η δισκογραφική εταιρεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Elton John ολοκλήρωσε ένα νέο άλμπουμ με τον Bernie Taupin

Οι θαυμαστές εκφράζουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα των Oasis στα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργώντας παράλληλα μία πίεση προς το Rock & Roll Hall of Fame για την αναγνώριση της σημασίας του συγκροτήματος.

Παρόλα αυτά, η διαμάχη μεταξύ των αδελφών Gallagher δημιουργεί έναν αέναο κύκλο ερωτημάτων και αμφιβολιών για την είσοδό τους στο Rock & Roll Hall of Fame.

Εκτός από τους Oasis, υποψήφιοι για είσοδο στο Rock & Roll Hall of Fame με την κλάση του 2024 είναι οι Mary J. Blige, Mariah Carey, Cher, Dave Matthews Band, Eric B. & Rakim, Foreigner, Peter Frampton, Jane’s Addiction, Kool & the Gang, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne, Sinead O’Connor, Sade και A Tribe Called Quest.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Dua Lipa: Συνεργάζεται με τους Ιάπωνες Creepy Nuts στο remix του «Illusion»

Η Dua Lipa ενώνει τις δυνάμεις της με το ανερχόμενο hip-hop δίδυμο Creepy Nuts από την Ιαπωνία. Η Dua Lipa...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...