Ο Dave Grohl ετοίμασε και σέρβιρε μπάρμπεκιου για τους άστεγους στη Μελβούρνη

Όταν η μουσική συναντάει την ανθρωπιά – Ο Dave Grohl μοίρασε φαγητό και χαμόγελα σε όσους έχουν ανάγκη

Ο Dave Grohl φημίζεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά της μουσικής, και αυτό οφείλεται σε λόγους όπως αυτός: κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από την περιοδεία των Foo Fighters στην Αυστραλία πέρασε την ημέρα του μαγειρεύοντας φαγητό για τους άστεγους.

Το News.com.au αναφέρει ότι ο Dave Grohl εργάστηκε εθελοντικά στο ίδρυμα The Big Umbrella στη Μελβούρνη την Παρασκευή, μοιράζοντας γεύματα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του The Big Umbrella στο Instagram, ο Dave Grohl ετοίμασε στην κοινότητα «ένα επικό μπάρμπεκιου αμερικανικού τύπου με όλα τα παρελκόμενα».

Διαφήμιση

«Θα είναι μία μέρα που “οι φίλοι μας στους δρόμους” δεν θα ξεχάσουν ποτέ, καθώς συνάντησαν έναν θρύλο της ροκ και έναν από τους ωραιότερους τύπους στον πλανήτη που νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», ανέφερε.

Η οργάνωση τόνισε ότι καμία λέξη δεν μπορεί να αποτυπώσει πλήρως τον αντίκτυπο αυτής της θετικής εμπειρίας.

Ο Dave Grohl και οι φίλοι του πέρασαν 18 ώρες προετοιμάζοντας και καπνίζοντας με αγάπη 120 κιλά χοιρινά παϊδάκια, χοιρινή ωμοπλάτη και μοσχαρίσιο στήθος πριν τα παραδώσουν στην Κουζίνα MG το επόμενο πρωί.

«Η Κουζίνα MG, που πήρε το όνομά της από τον αγαπημένο μας φίλο και μέντορα Michael Gudinski, ήταν γεμάτη με το μεγαλόκαρδο φοβερό προσωπικό της Frontier Touring που αφιέρωσε τη μέρα του στην προετοιμασία αυτού του πολύ ιδιαίτερου γεύματος για τους ανθρώπους που είναι αντιμέτωποι με την επισιτιστική ανασφάλεια», εξήγησε το The Big Umbrella

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιατί οι Nirvana αρνήθηκαν να ανοίξουν την περιοδεία των U2

Οι Foo Fighters έφτασαν στις 9 π.μ. στην Κουζίνα MG γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για να ετοιμάσουν μαλακά ρολά πατάτας γεμάτα με χοιρινό κρέας, coleslaw και πίκλες, καπνιστά χοιρινά παϊδάκια και ζουμερό μοσχαρίσιο στήθος.

«Στην πλατεία Federation Square υπήρχε μία ουρά ρεκόρ φίλων που περίμεναν στη ζέστη των 36 βαθμών Κελσίου για αυτό το πολυαναμενόμενο γεύμα», περιέγραψε η οργάνωση.

Τα νέα είχαν διαδοθεί πολύ γρήγορα στην κοινότητα, η οποία δεν γνώριζε ποιοι ξεχωριστοί διάσημοι καλεσμένοι θα βρίσκονταν εκεί για να τους σερβίρουν. Η πρόσκληση να απολαύσουν ένα αμερικανικό μπάρμπεκιου ήταν ήδη ένας πόλος έλξης για εκείνους.

«Ο Dave, ο Nick και ο Nat σέρβιραν ακούραστα μέσα στην αποπνικτική ζέστη για πάνω από δύο ώρες. Σέρβιραν 430 γεύματα, πόζαραν για φωτογραφίες και υπέγραψαν ό, τι έβρισκε ο κόσμος από χάρτινα πιάτα και μπλουζάκια, ενώ παράλληλα ήταν τόσο ταπεινοί. Τι τύπος! Τι ημέρα!», σχολίασε το The Big Umbrella.

Νωρίτερα φέτος, ο Dave Grohl πέρασε 18 ώρες πίσω από ένα καπνιστήριο ετοιμάζοντας μπάρμπεκιου για του άστεγους στο Λος Άντζελες.

Διαφήμιση

Εν τω μεταξύ, οι θαυμαστές των Foo Fighters συνεχίζουν να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την ανθρωπιά και τη φιλανθρωπία του Dave Grohl, σε μία εποχή που περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε έμπνευση και αγάπη.

Οι Foo Fighters θα ολοκληρώσουν την περιοδεία της στην Αυστραλία στις 12 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τις ΗΠΑ, για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τον Ιανουάριο θα ταξιδέψουν ξανά στην άλλη όχθη του Ειρηνικού για συναυλίες στη Νέα Ζηλανδία.

Το συγκρότημα θα συνεχίσει το 2024 με μία περιοδεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Ηλίας Καμπακάκης κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ «Ασπρόμαυρο»

Ο Ηλίας Καμπακάκης συγκεντρώνει 25 τραγούδια στο νέο άλμπουμ του. Ο Ηλίας Καμπακάκης μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στο...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...